inzercia, predaj, predám, bazár

Kožušinana na kapucňu, imitácia kožušiny.

Kategória: Rukavice a Šály

Pekná, svetlá, umelá kožušinka , vo výbornom stave, dl. 80-81 cm. Pôsobí mohutnejšie, na bunde bola na zapínaie na zips, čiže ten pásik s jedným/ polovicou zipsu je tam, dá sa zaň prišiť na kapucňu.
Kožušinana na  kapucňu,  imitácia kožušiny.
Podobné inzeráty
Golier z kožušiny
Predám dva goliere z kožušiny: 1/ Golier z hrdzavej kožušiny – dĺžka 42 cm, šírka 14,5 cm. Cena 20 €. 1/ Golierik z kožušiny – dĺžka 50 cm, šírka 9 cm. Cena 10 €. Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku a kuriérom neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Golier z pravej kožušiny
Na predaj golier na sako alebo kabát z pravej kožušiny - mýval, v prípafe záujmu kontakt mailom
Šál z bordovej kožušiny-pravej
Bordovo-červený šál z pravej kožušiny. Dl.130 cm. Šál je pospajány akoby z kožušinových guličiek. Je príjemný, hebký, mäkký , v dobrom stave, bez poškodenia.
Predám golier z pravej kožušiny - opozeta
Predám golier z pravej kožušiny - opozeta. Má háčik na zapnutie okolo krku, vid. foto. Málo používaný, vyčistený ako nový, cena 14 eur. Na SMS nereagujem.
Predám golier z pravej kožušiny - opozeta
Predám golier z pravej kožušiny - opozeta. Má háčik na zapnutie okolo krku, vid. foto. Málo používaný, vyčistený ako nový, cena 13 eur. Na SMS nereagujem.
Kožušinový šál
Šál z pravej kožušiny , Dl 78 cm, kožušinu som vybrala z koženej kapucne, kde kožušina bola medzi vrchnou a vnútornou kožou na kapucni, Má obrubok z látky, s ňou sa môže prišiť aj ručne na kapucňu.