inzercia, predaj, predám, bazár

Krajina maľovaná čajom.

Kategória: Ostatné

Predám krásnu knihu. Milorad Pavič- Krajina maľovaná čajom.
CENA 1,99 EUR.
Hlavným hrdinom románu je 40-ročný architekt Svilar . Ako architekt sa nevie presadiť: robí "domy bez tieňov", pretože jeho projekty zostávajú iba na papieroch,pátra po príčinách svojich neúspechov a zdá sa, že je už na stope: na mape Belehradu spája miesta svojej mladosti, kde sa stretával alebo kam chodieval so ženami, a pokúšal sa "prečítať odkaz" zo spomienok na niekdajšie stretnutia. Svilarov život sa v románe predstavuje ako "tajomstvo s kľúčom", ale tajomstvo, ktoré nie je jednoduché odomknúť, ani keď máme kľúč v rukách: treba ešte pátrať po zámke... Kniha je v 100% stave.

Pozri všetky moje inzeráty :)

KLIKNI dole na meno alanya
Krajina maľovaná čajom.
Podobné inzeráty
Ručne maľované drevené dekorácie I.
Predám rôzne drevené ručne maľované dekorácie: - Kaďa hnedá, veľká /rozmer s uškom/ V 56,5, priemer 20cm - 24 Eur - Kaďa hnedá, menšia /rozmer bez uška/ V 17cm, priemer 19cm - 12 Eur - Kaďa červená, maľovaná /rozmer bez uška/ V 15,5cm, priemer 17,5cm - 12 Eur - Truhlička červená, maľovaná 14x7,5x8cm - 8 Eur - Truhlička tmavá, maľovaná 25x4x10,8cm - 8 Eur - Hracia truhlička bledá, maľovaná 17.5x11x9cm - 10 Eur Vyzdvihnúť si ich môžete v obci Vinosady pri Pezinku, prípadne poštou alebo cez zásielkovňu /nie na dobierku/.
CESTOVNÁ SADA NA SPANIE
Predám šikovnú kompletnú sadu na spanie, napríklad na spanie počas jazdy v autobuse alebo vo vlaku, jednoducho pre cestovateľov, ktorí sú často na cestách. Zloženie sady : • Vankúš plný = rozmery cca. 32 x 22 x 5 cm, plnený mikro-guličkami, veľmi komfortný, vhodný na pranie aj v práčke, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Nemecko • Vankúš nafukovací = rozmery cca. 30 x 20 x 5 cm, nafukovací, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Francúzsko • Podporný vankúš na krk nafukovací = rozmery cca. 30 x 20 cm, nafukovací, tmavomodrá farba, krajina pôvodu Francúzsko • Príslušenstvo = maska na oči, štuplíky do uší, krajina pôvodu Francúzsko Stav : nové, originál zabalené, absolútne nedotknuté, nepoužité Poznámka : časti sady predám aj jednotlivo
Ručne maľovaná obliečka s menom+vankúš
Ručne maľovaná obliečka s menom+vankúš s veselým detským motívom. Obliečka je z bavlnenej látky v prevedení režného plátna. Farby sú odolné voči vypratiu do 40°C. Treba k nim však pristupovať šetrne a s láskou, s akou som aj ja maľovala. Vankúšik je originál, obsahuje aj výplň, tak ako je na fotke. Zapínanie na gombíky.
ručne maľovaná misa 1900
Ručne maľovaná misa z roku 1900
Maľovaná taška
Ručne maľovaná taška s ľudovým motívom
Ručne maľovaná aziatická váza 32x17,5
Ručne maľovaná aziatická váza. Top stav. Rozmer: 32x17,5cm. Odber: Ivanka pri Dunaji, poštou