inzercia, predaj, predám, bazár

Krásna kožená peňaženka z brúsenej kože

Kategória: Doplnky

Krásna kožená peňaženka z brúsenej kož to čisto nový kúsok z brúsenej kože.
Krásna priestranná zabalená v krabičke.

Pošlem aj na dobierku.

Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Krásna kožená peňaženka z brúsenej kože
Podobné inzeráty
Pánska kožená peňaženka z brúsenej kože Hnedá
Krásna pánska kožená peňaženka z brúsenej kože.Peňaženka je z prírodnej brúsenej kože. Krásna hnedá farba. Peňazenka je zabalená v peknej a tvrdej krabičke. Pošlem aj poštou ❗ Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Pánska peňaženka kožená kvalitná
Nádherná a prepracovaná kožená peňazenka.Krasna hnedá peňaženka vyrobená z prírodnej kože. Peňaženka ma 12 priečinkov na karty.Peňaženka ma ochranu proti zneužitiu kariet.(RFID) Peňazenka je zabalená v krásnej plechovej krabičke.Idealny darček pre niekoho blízkeho,alebo len tak pre teba. Rozmer:10x12,5cm Krásna kvalitná peňazenka. Pošlem aj poštou ❗ Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte
Kožená peňaženka z brúsenej kože
Krásna kožená peňaženka z brúsenej kože.velmi lekná zabalená v krásnej krabičke. Rozmer 9,5x12,5cm. Krásna peňaženka Nová. Pošlem aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Krásna peňaženka z brúsenej kože
Krásna kožená peňaženka Buffalo. Je to čisto nový kúsok. Krásna peňaženka z krásnej brúsenej kože. Ideálny darček pre teba. Pošlem aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Kozená peňaženka čierno Modrá
Pánska kožená peňaženka. Peňaženka je úplne nová.Čisto nová kožená peňaženka. Krásna kožená peňaženka. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Krásna dámska kožená peňaženka ( trblietavá)
Krásna dámska peňaženka ktorá je menšia ,ale zato je priestranna. Peňaženka sa na slnku trbliece. Je to krásna a zaujímava peňaženka. Peňaženka je kožená. Čiso nová zabalená v krásnej krabičke. Pošlem Aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.