inzercia, predaj, predám, bazár

Krásna vidiecka polica do kuchyne

Kategória: Kuchyne

Vidiecka polica do kuchyne, na predaj i jej obsah, cena dohodou
Krásna vidiecka polica do kuchyne
Podobné inzeráty
Svetlá vidiecka kuchyňa
● malebná vidiecka kuchynka SERENA ● krásna svetlá farba ● romantické úchytky dotvárajú vzhľad vidieckeho štýlu ● praktická vysoká skriňa ● digestor ukrytý v hornej skrinke ● pekné kovové úchytky ● šuplík pod rúrou ● horné skrinky majú ozdobné lišty, ktoré môžete, ale nemusíte využiť ● pracovná doska má krásnu farbu, je zachovalá z dvoch dielov – výmena na zváženie ● všetky skrinky sa dajú preskladať ● cena kuchyne je vrátane všetkých spotrebičov. Spotrebiče sú vyskúšané a majú 6 mesiacov záruku ● kuchyňu je možné kúpiť aj bez spotrebičov alebo odobrať len niektoré az ceny odpočítať ● cena bez spotrebičov 1431 €
Vidiecka vitrina
Krásna vidiecka vitrina, množstvo úložného priestoru, 3 veľké šuflíky, cena dohodou
Speciální nabídka , Prodej kuchyně
Červená lakovaná kuchyně se třpytkami. Kuchyň je díky kuchyňskému ostrůvku jako stvořená do otevřených prostor. Horní skříňky se otevírají pomocí systémů Blumm. LED světlo v horních skříňkách dokonale osvětlí pracoviště na kuchyňské lince a dodá místnosti atmosféru. V kuchyňském ostrůvku byly instalovány drátěné nákladové systémy. V galerii jsou fotky se všemi rozměry.Kuchyně je nová, sloužila jako expozice v prodejně nábytku.V ceně jsou všechny skříňky, úchytky, deska stolu s vyříznutými otvory pro dřez a desku. Cena nezahrnuje domácí spotřebiče.Kuchyně je stažena do jednotlivých natahovacích zabezpečených skříní.Dopravu si můžete objednat u nás nebo si můžete přijet po kuchyně sami. Kuchyně je v prodejně: "Kuchyně Góra" Cieszyn, Liburnia 45. Vítejte, můžete nás navštívit a sledovat kuchyni.Případné dotazy směřujte na e-mailovou adresu nebo telefonní číslo(odpovídáme od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin a v sobotu od 8 do 13 hodin)
Kuchyně dub sonoma
Kuchyně dub sonoma se bude hodit do každého interiéru. V galerii jsou fotky se všemi rozměry.Kuchyně je nová, sloužila jako expozice v prodejně nábytku.V ceně jsou všechny skříňky, úchytky, deska stolu s vyříznutými otvory pro dřez a desku. Cena nezahrnuje domácí spotřebiče.Kuchyně je stažena do jednotlivých natahovacích zabezpečených skříní.Dopravu si můžete objednat u nás nebo si můžete přijet po kuchyně sami. Kuchyně je v prodejně: Kuchyně Góra "Cieszyn, Liburnia 45. Vítejte, můžete nás navštívit a sledovat kuchyni.Případné dotazy směřujte na e-mailovou adresu nebo telefonní číslo(odpovídáme od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin a v sobotu od 8 do 13 hodin)
Tradičná rustikálna kuchyňa
● Krásna rustikálna TEREZA, kde si určite radi aj pri varení zaspievate ● dvierka kuchyne sú z pravého dreva ● krásna farba dvierok ● 1x vysoká potravinová skriňa - išla by upraviť na skriňu pre vstavanú chladničku ● 1x vysoká skriňa - malá technická miestnosť so šuplíkom v spodnej časti ● vysoké skrine môžete postaviť na ľavú alebo pravú stranu kuchyne, ale aj každú zvlášť kamkoľvek ● krásna presklená vitrína s deko sklom, ktorú môžete taktiež presunúť, kamkoľvek sa Vám bude hodiť ● otvorené rohy pri spodných aj horných skrinkách krásne zakončujú kuchyňu ● 1x otočný rohový karusel v spodnej skrinke ● 1x rovný policový roh ● spodný výsuv s praktickým vyberacím stojanom na fľaše ● predsadená rúra so sklokeramikou pôsobí veľmi dekoratívne – oboje krásne zachovalé ● pod rúrou hlboký šuplík na plechy ● výsuvný digestor s výklopom, pod ktorým nájdete ovládanie digestora ● v skrinke na digestor nájdete poličky pre koreničky ● pánty zn. Allmilmö ● ku kuchyni pridáme jednu spodnú skrinku s praktickými drôtenými šuplíčkami a pracovnou doskou ● umývačka nie je funkčná, ale ako raritu sme na fotografii nechali – možno sa Vám podarí opraviť, nejde otáčať kolieskom – môžete, ale nemusíte chcieť – bez záruky ● horné skrinky majú ozdobné lišty, ktoré môžete, ale nemusíte využiť ● pracovná doska je pekná, výmena nie je nutná ● všetky skrinky sa dajú preskladať ● cena kuchyne je vrátane všetkých spotrebičov. ● cena bez všetkých spotrebičov 1864 €
Kuchynské skrinky horné
Predám vo veľmi dobrom stave použité horné kuchynské skrinky a police z kuchynskej linky značky Gorenje. Skladá sa to: 2 ks skrinka 90x37x33 cm, 2 ks polica úzka 20x72x33 cm, 1x polica na mikrovlnku 60x40 cm, 1x vrchná polica. Všetko za 50 eur, tak ako vidieť na fotkách. Osobný odber v Senici.