inzercia, predaj, predám, bazár

krásne strieborné filigránske šperky na predaj...

Kategória: Starožitnosti

ponúkam na predaj krásne strieborné filigránske šperky...( 1 )...pohyblivý klaun vykladaný markazitom...cena - 35 euro...( 2 )...obrúčka...cena - 10 euro...( 3 )...brošňa s retiazkou...cena 25 euro...( 4 )...brošňa veľká...cena - 35 euro...( 5 )...filigránsky gombík - brošňa - puncované 13 Lot...cena - 55 euro...všetko striebro v TOP kvalite bez akýchkoľvek poškodení...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
krásne strieborné filigránske šperky na predaj...
Podobné inzeráty
STRIEBORNE ŠPERKY
PREDAM STARÉ STRIEBORNE ŠPERKY AKO JE STARY RUCNE ROBENY MEDAJLON NA 2FOTKY, STRIEBORNA TEHLICKA 1UNCA STRIEBRA, STARY STRIEBORNY KOMPAS, PRSTEŇ STRIEBRO V KOMBINÁCII SO ZLATOM, KRASNY POHYBLIVY KLAUN VYKLADANY MARKAZITOM,STRIEBORNE PUTÁ, HUSLOVY KĽÚČ S KRÁSNYM MEMENTOM PRE HUDBU, NÁRAMOK PANDORA, PRSTENE S ČESKÝM GRANATOM ATĎ. DOBIERKA MOZNA.
STARÉ STRIEBORNE ŠPERKY, PREDMETY, PERA
PREDAM STRIEBORNE PERA, ŠPERKY, PREDMETY, HODINKY,. DALEJ STARÉ PLNIACE PERO 14 K 585. STRIEBORNY FLAKON NA PARFÉM A INÉ VECI VID FOTO. DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Predam starožitne strieborne šperky
Predam starozitne strieborne šperky..retiazky prstene...osobny odber Rovinka
Sperky
Predám stare strieborné sperky spolu20ks-80e.len mail.
Šperky
Nádherné strieborné poľovnícke šperky
Šperky
Predám staré strieborné šperky, cena za kus 15eur+pošta.