inzercia, predaj, predám, bazár

Krásny, útulný byt v Tatranskej Štrbe

Kategória: Byty

Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj pekný moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt vo vyhľadávanej obci Tatranská Štrba.

Keďže kuchyňa a obývačka s balkónom sú situované na západ – popoludní ho krásne rozžiari slniečko, taktiež je z neho prenádherný výhľad na tatranské končiare.

Predáva sa kompletne zariadený ako je vidieť na fotkách. V kuchyni ostáva – plynový sporák + el. rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlna rúra, digestor. V kúpeľni – práčka.
Majiteľka si berie len pár vecí / televízor, počítač, krištáľ, osobné veci /

V obývačke sa nachádza elektrický krb, ktorý dotvára krásnu atmosféru a taktiež vyhreje celú izbu.

Opis bytu:

poschodie 4/8
podlahová plocha bytu je 52,87 + balkón + pivnica
situovaný je na / kuchyňa + obývačka s balónom na západ / 1 malá izba na sever
okná – plastové
podlahy – laminát, dlažba
nepriechodné izby
bezpečnostné dvere
pivnica kovová

Dispozičné riešenie:

priestranná vstupná chodba
kúpeľňa so sprchovým kútom
samostatná toaleta
pekná moderná kuchyňa so spotrebičmi
obývačka s balkónom a krásnym výhľadom
menšia izba s výhľadom na V. Tatry
Pred bytovým domom je veľké vynovené parkovisko, na sídlisku sú nové detské ihriská a veľa zelene.

Obec Tatranská Štrba – sídlisko Lieskovec je obec plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry.
Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode.
Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo.
Na zastávke Štrba stoja medzinárodné rýchliky, na sídlisko Lieskovec sa dostanete pešo alebo „ZUBAČKOU“.
V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko.
Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená.

V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra:

Jana Maťašovská

realta@

Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná,
zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.
Krásny, útulný byt v Tatranskej Štrbe
Podobné inzeráty
Predám vysokohorský romantický apartmán v Tatranskej Štrbe
Predám vysokohorský romantický apartmán v Tatranskej Štrbe s veľmi nízkymi prevádzkovými nákladmi. Apartmán sa nachádza v Tatranskej Štrbe v nadmorskej výške 957m.N.M. Z bočným výhľadom na Solisko a Štrbský štít. Apartmán sa nachádza na 3. poschodí bez výťahu a balkónu v bytovom dome Pálenica 2 (rok výstavby 2008). Pred bytovým domom je vybudované nové parkovisko. V tesnej blízkosti domu je tenisový kurt a veľké detské ihrisko. V Tatranskej Štrbe je viacero reštaurácií, hotelov a nechýbajú ani služby ako pošta a potravinový obchod. Apartmán sa predáva aj zo zariadením (nábytok v kúpeľni, skrine a stôl v predsieni, rozkladacia posteľ 140x200cm, kuchynská linka, pracovný stôl, vybavenie je prakticky nové a nepoužívané, kupované a osadené v Apríli 2020). Vybavenie bolo navrhnuté tak aby maximalizovalo vnútorný priestor bytu - apartmán má 16m2. Apartmán má pripojenie na TV a internet od Telekomu. V bytovom dome na prízemí sa nachádza miestnosť na odkladanie bicyklov a kočíkov. Apartmán nemá pivnicu. Prevádzkové náklady sú skutočne nízke (cca. 45 euro/ mesiac) Vďaka výhodnej polohe svojho bytu budete môcť kedykoľvek obdivovať pôsobivú krásu Štrbského plesa, oddychovať v tichom prostredí tatranských hôr a zároveň budete v priamom spojení s civilizáciou. Letisko Poprad-Tatry je vzdialené len 15 minút jazdy autom, len 2 minúty od vášho bytu sa nachádza zastávka zubačky na Štrbské Pleso a priamo v obci je aj najvyššie položená rýchliková a IC stanica na Slovensku, ktorá spája celé Slovensko, v stanici zastavujú aj medzinárodné vlaky z Česka. V Tatranskej Štrbe stoja tiež viaceré autobusové linky, v blízkosti je vybudovaný hlavný cestný ťah na Poprad, Košice a Liptovský Mikuláš. Prosím volať len v uvedený čas: Pondelok - Piatok od 20:00 do 22:00, Sobota - Nedeľa od 10:00 do 20:00, RK nevolať! Len s konkrétnym klientom/záujemcom. Kontakt emailon 24/7 strbaapartmansk@, Termín obhliadky možný iba 29/10/22 od 11:00 do 20:00 a 30/10/22 od 09:00 do 16:00.
Znížená cena - 5 izbový mezonetový byt v Tatranskej Štrbe
So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 5 izbový mezonetový byt v Tatranskej Štrbe. Podlahová plocha bytu je 109m2 a nachádza sa na najvyššom – 5.poschodí, pretože je to nadstavba bytového domu kolaudovaná v roku 2009. Byt sa rozprestiera na dvoch podlažiach a kúpou je voľný. Viac foto a virtuálnu prehliadku nájdete na: Na prvom podlaží sa nachádza vstupná chodba, šatník, kúpeľňa s vaňou a WC, otvorená obývačka spolu s kuchyňu, izba, schodisko (pod schodiskom je úložný priestor. Z obývačky je výstup na balkón. Na druhom podlaží/podkroví sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Vo všetkých miestnostiach sú strešné okná. V spálni ostávajú vstavané skrine. Byt sa predáva nezariadený, v prípade záujmu o nábytok, ktorý sa nachádza v byte je možná dohoda. Výhody: - Nadstavba kolaudovaná v roku 2009 - Z balkóna a okien výhľad na Tatry - 2 kúpeľne (v jednej je vaňa v druhej sprchovací kút) - Úložný priestor – šatník v chodbe, komora pod schodmi a priestor na povale (prístup cez otvor v hornej chodbe) - Prepojenie kuchyne a jedálne s obývačkou - 1 x izba na prízemí a 3 izby v podkroví - vymenená strecha v roku 2022 - V okolí je detské ihrisko, obchod, hotel, zastávka „zubačky“ 5 min. pešo (ozubnicová železnica zo Štrby na Štrbské Pleso) - Možnosť odkúpenia garáže Bytový dom - zateplený - vymenené rozvody - nová strecha 2022 - aktuálne bez výťahu (zvažuje sa jeho dobudovanie, ale zatiaľ nie je žiaden konkrétny termín) V prípade doplnenia informácii alebo dohodnutia termínu obhliadky nás kontaktujte: dragosek@ Viete o niekom, kto sa chystá predávať svoju nehnuteľnosť? Dajte nám tip a získajte odmenu. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealVEA.
Ponúkame na predaj krásny slnečný apartmán v Tatranskej Štrb
Ponúkame na predaj luxusný 3-izbový apartmán G3 nachádzajúci sa na najvyššom poschodí v apartmánovom dome Golem v Tatranskej Štrbe. Vybavenie apartmánu: sprcha, WC, samostatná spálňa, decká izba, obývačka, kompletne vybavená kuchynská linka (mikrovlnka, chladnička, keramická štvôr platňa, rýchlo varná kanvica, kompletné riady), TV (SAT), 3 Francúzke balkóny (východ - západ). Apartmán je možný aj na prenájom. Pivnica na úschovu bicyklov. Vonkajšie parkovisko s rampou na diaľkové ovládanie. Popis lokality Apartmánový dom GOLEM ponúka luxusné ubytovanie vo Vysokých Tatrách. Nachádza sa v prekrásnom prostredí rekreačnej zóny v Tatranskej Štrbe v blízkosti kempingu. V blízkosti apartmánového domu tečie horský potok pri ktorom sa nachádza ohnisko s posedením. Stanica zubačky s prepojením na najnavštevovanejšie stredisko Vysokých Tatier, Štrbské Pleso sa nachádza 8 min chôdze z apartmánového domu. V cene je propagácia nehnuteľnosti, vyhotovenie zmlúv a právny servis, ktorý zabezpečuje za bezkonkurenčnú cenu ONLINE V prípade záujmu kontaktovať na tel. čísle:
2. izb. bytový/nebytový priestor - BERRYS - PREDPREDAJ
Tento projekt v Tatranskej Štrbe má skutočne všetko, čo by si zákazník mohol želať. K dispozícii sú byty a komerčné prietory rôznej veľkosti s balkónmi, terasami, alebo záhradami ktoré umožňujú obyvateľom užívať si čerstvý vzduch a krásny výhľad na okolie. Na výber je z 22 bytových a nebytových jednotiek (11 bytových a 11 nebytových s možnosťou odpočtu DPH), z toho sú 4 mezonety. Byty majú veľkosť od 45 do 82,5 m² a všetky sú 2-3 izbové. Okrem toho je v projekte aj priestor pre podnikanie (105m²), ktorý môže byť využitý ako obchod alebo kaviareň. Toto je ideálne pre tých, ktorí hľadajú prácu a bývanie na jednom mieste, alebo pre tých, ktorí chcú začať so svojim vlastný podnikaním. Jednou z veľkých výhod tohto projektu je aj podzemné parkovanie, ktoré zabezpečí, že vodiči nemusia hľadať parkovacie miesta vonku na ulici. To znamená, že zákazníci si môžu byť istí tým, že ich vozidlá sú v bezpečí a zároveň aj chránené pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Nesmiernou výhodou je aj dostupnosť. 400 metrov od projektu je vlaková stanica so stanicou ozubnicovej železnice, ktorá Vás vyvezie priamo na Štrbské Pleso a odtiaľ až do Popradu. Ďalšou z množstva výhod je aj to že na vlakovej stanici v Tatranskej Štrbe stoja ako rýchliky, tak aj medzinárodné vlaky. Na diaľnicu je to od projektu 2,5 kilometra.
Prenajmem zariadenú garsónku v Tatranskej Štrbe
Ponúkam do dlhodobého prenájmu garsónku v obci Tatranská Štrba v bytovom dome Pálenica. Ponúka sa kompletne zariadená. Pred bytovým domom je vybudované parkovisko, tenisoví kurt, detské ihisko. Byt nemá výťah. V obci sa nachádzala kompletna občianska vybavenosť. Vďaka výhodnej polohe bytu budete môcť kedykoľvek obdivovať pôsobivú krásu Štrbského plesa, oddychovať v tichom prostredí tatranských hôr a zároveň budete v priamom spojení s civilizáciou. Letisko Poprad-Tatry je vzdialené len 15 minút jazdy autom, len 2 minúty od bytu sa nachádza zástavka zubačky na Štrbské Pleso a priamo v obci je aj najvyššie položená rýchliková a IC stanica na Slovensku, ktorá spája celé Slovensko, v stanici zastavujú aj medzinárodné vlaky z Česka. V Tatranskej Štrbe stoja tiež viaceré autobusové linky, v blízkosti je vybudovaný hlavný cestný ťah na Poprad, Košice a Liptovský Mikuláš. Byt nema balkón ani pivnicu. Cena je vrátane energií a tv. Depozit jedna platba.Byt je určený idealne pre 1 osobu. Voľný od 1.7.2023 alebo po dohode aj skôr. Pre viac informácii poprosím volat
REZERVOVANÉ - Vysoke Tatry - Smokovec 2izb byt 1000m.n.m.
Pekný/zrekonštruovaný 2izb byt, v srdci Vysokých Tatier, v NOVOM Smokovci, so všetkými vymoženosťami bývania čí prenájmu v najlukratívnejšej polohe v turistickom a administratívnom centre s možnosťou turistických aktivít priamo "od dverí", 10min od najdlhšej zjazdovky v Tatranskej Lomnici, zároveň v pokojnom prostredí, pri lese TANAPu, s bezproblémovým parkovaním a do pár minút k Tatranskej električke(pešo 7min), obchodu s potravinami(pešo 4min), reštaurácii/pizzérii(pešo 4min)...Do centra Starého Smokovca s množstvom reštaurácií a aktivít 10min pešo. K bytu s podlahovou plochou 43m2 patrí priestranný, praktický "kumbál/pivnica" s množstvom odkladacieho priestoru vedľa bytu, umiestnený na prízemí, takmer bezbariérový, za pár sekúnd sa nachádzate v Tatranskej prírode, zároveň ma súkromie ako jediný byt na prízemí bez susedov. Vďaka NOVÝM 3-SKLENÝM oknám s kvalitnými PLISSE roletami je pocit súkromia, ale aj denné svetlo, bez ruchu z vonku a zároveň kvalitná tepelná izolácia. Pozostáva z obývacej časti(s rozložiteľnou sedačkou na spanie), oddelenej posuvnou stenou(môže byt úplné oddelená izba alebo cez deň spojená) od NOVEJ kuchyne s odolnou nemeckou kuchynskou linkou vybavenou novými vstavanými spotrebičmi značky Gorenje. Ďalšia je samostatná spálňa, NOVÁ kúpeľňa s VEĽKÝM sprchovým kútom, s geberit WC, práčkou, rebríkovým radiátorom a odkladacími skrinkami. Byt je pripravený na nasťahovanie, aj s nábytkom(v prípade záujmu bez nábytku), REKONSTRUKCIA bola dokončená v DECEMBER 2022, okrem dverí(ktoré sú zachovalé) a nábytku, je všetko nové. Má protipožiarne dvere, vode odolné podlahy, veľké vstavané skrine na chodbe, vďaka čomu ma dostatočné odkladacie priestory. Bytový dom bol SKOLAUDOVANÝ V ROKU 2000, je zachovalý, udržiavaný, jeden z najnovších a posledných v Tatranskej bytovej oblasti Sibír, na konci pri lese. Byt nemá balkón, ale okná z obývačky a spálne smerujú na les, NA JUHO-VÝCHODNÚ STRANU s dostatkom slnka väčšinu dňa. Pred bytom je priestranný parkovací priestor, je málo rušný. Obyvatelia sú ústretový a na úrovni. Byt doteraz slúžil na celoročné bývanie, ale aj na prenájom s veľkým dopytom. Náklady(SUV/TUV, elektrika, kúrenie, TV, fond opráv, atď..) pre 2 osoby, už po zvýšení je do cca 120 eur/mes. Predajná CENA je 179 tis, byt je BEZ ŤARCHY a v osobnom vlastníctve. Znalecký posudok 2021 a Statický posudok 2022 sú k dispozícii. EMAIL: rasto.vel@