inzercia, predaj, predám, bazár

Kratkodoby prenajom bytu

Kategória: Ubytovanie

Plánujete pracovnú cestu, výlet, alebo len máte v pláne stráviť predĺžený víkend v Žiline? Ponúkame Vám krátkodobý prenájom veľmi pekného, útulneho a príjemného jednoizboveho apartmánu priamo v centre Žiliny, pár minut chôdze od Marianskeho námestia. Ubytovanie je možné na minimalne 2 noci. Cena za 2 noci 120 eur, za 3 noci 160 eur.
Kontakt: .
Kratkodoby prenajom bytu
Podobné inzeráty
Krátkodobý/dlhodobý prenájom krásneho bytu v Nr
Krátkodobý alebo dlhodobý prenájom tohto krásneho bytu v super lokalite na Svetlej ulici č.1 v Nitre. Krásny kompletne prerobený, na novo zariadený dvojizbový byt v lukratívnej lokalite s balkónom. 6 minút na pešo je Tesco a aj McDonald’s. 2 minúty jedným smerom fitko a 2 minúty druhým zas ďalšie. Minútu od bývania sú aj malé potraviny. 10 minút pešo od bytu je nákupné centrum Mlyny. Byt je kompletne prerobený a zariadený so všetkými spotrebičmi. Práčka, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica, elektrický sporák, chladnička, mraznička. Kapacita sú dve osoby, cena je 50 eur na noc + 1.50 eur osoba na noc mestská daň. Pri dlhodobom prenájme 1 mesiac +, 850eur mesačne.
Krátkodobý/dlhodobý prenájom krásneho bytu v Nr
Krátkodobý alebo dlhodobý prenájom tohto krásneho bytu v super lokalite na Svetlej ulici č.1 v Nitre. Krásny kompletne prerobený, na novo zariadený dvojizbový byt v lukratívnej lokalite s balkónom. 6 minút na pešo je Tesco a aj McDonald’s. 2 minúty jedným smerom fitko a 2 minúty druhým zas ďalšie. Minútu od bývania sú aj malé potraviny. 10 minút pešo od bytu je nákupné centrum Mlyny. Byt je kompletne prerobený a zariadený so všetkými spotrebičmi. Práčka, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica, elektrický sporák, chladnička, mraznička. Kapacita sú 4 osoby, cena je podľa počtu osôb na noc + 1.50 eur osoba na noc mestská daň. Pri dlhodobom prenájme 1 mesiac +, 1000eur mesačne.
Ubytovna ubytovanie riesenie pre firmy podniky hotely atd
Ubytovna ubytovanie hotel penzion prenajom kratkodoby dlhodoby byt byty Ponukam na predaj prenajom obytne moduly tzv imoduly v nizkoenergetickom standarde moduly su komfortne a nove su vhodne aj ako ubytovna pre zamestnancov riesenie pre firmy a podniky Cena za osobu a noc je od 7.90€ bez dph Nechajte vase starosti s ubytovanim na nas jedine co potrebujete je plocha moduly zlozime a vasi zamestnanci pracovnici mozu byvat priamo pri firme Moduly su dvojlozkove a viaclozkove viazanost podla poctu modulov V pripade dalsich otazok som k dispo Navstivte nase stranky
Prenájom chaty
Ponúkam na krátkodobý prenájom chatu/(malý penzión) v blízkosti Slovenského Raja, vhodnú na rôzne akcie, oslavy, stretnutia, narodeninové párty, rozlúčky so slobodou... Chata pozostáva z troch apartmánov, celková kapacita cca 10 osôb, spoločenská miestnosť s barom a miestnosť s Vírivkou a infrasaunou..kontakt prosím mailom
Dvojizbový byt na prenájom v Demänovej
Ponúkam pekný, dvojizbový byt v Demänovej s terasou na dlhodobý aj krátkodobý prenájom. Demänová
Moderný apartmán s terasou
Dobrý deň, ponúkam krátkodobý a strednodobý prenájom (deň/týždeň/mesiac) jednoizbového kompletne zariadeného bytu s terasou v Prešove. Viac na tomto odkaze: alebo: