inzercia, predaj, predám, bazár

Krátky čierny kabátik s opaskom Mexx vel. 36

Kategória: Bundy a Kabáty

Krátky čierny kabátik s opaskom Mexx vel. 36. Prekryté zapínanie na gombíky, s podšívkou, vrchná látka s jemnou štruktúrou, pekný zachovalý stav
Krátky čierny kabátik s opaskom Mexx vel. 36
Podobné inzeráty
Kabatik s opaskom S
(38)Kabátik s opaskom S Krásny prechodný kabátik s opaskom gombíkovy je po dcérke ,ktorá ho uz nechce nosit , nosení bez opaska .dlzka-73 cm ,sírka-2*44 cm ,rukáv dlzka 62/45cm. Email
Kabatik s opaskom S
(38)Kabátik s opaskom S Krásny prechodný kabátik s opaskom gombíkovy je po dcérke ,ktorá ho uz nechce nosit , nosení bez opaska .dlzka-73 cm ,sírka-2*44 cm ,rukáv dlzka 62/45cm. Písať len email,alebo sms.
Ľahký krátky plášť - trenčkot s opaskom krémová farba
Predám ľahučký krátky trenčkot s opaskom bledej farby, veľmi kvalitný jemný materiál. Oficiálne je veľ.34, ale bude sedieť aj na veľ.36, príp.38, pretože je voľnejší a upravuje sa opaskom. Rozmery: celková dĺžka od pliec je 80 cm, rukáv dĺžka 56 cm, plecia 45,5cm. Pri odbere troch a viac vecí z mojej inzercie v sume nad 25€ je poštovné ZADARMO!!!
Kabatik s opaskom cerveny ako No.VY v.S/M
Kratky kabatik do pasa s opaskom, zaujimavo rieseny limec a vrecka. Pisana Vel.UK12, realne pohodlna 38, fotene na Vel.36/170cm. Par razy obleceny. Kontaktujte ma prosim emailom. Nakupujete s doverou - mam vyse 1200 kladnych hodnoteni na inych portaloch - na poziadanie poslem linky.
fialový kabátik s opaskom
Dobrý deň predám fialový kabátik s opaskom . Kabátik má aj odberateľnú kožušinu. Veľkosti S.
HALENS čierny kabatik NOVY veľkosť 42
Predám úplne nový čierny kabatik z opaskom a zlatými gombíkmi bol kupovaný v Halens veľkosť 42 stal 189 EUR je krásny posielam ihneď po dohode 1.trieda poštou kontaktovať prosím cez SMS správy na dobierku neposielam ďakujem!kabatik je úplne nový krásny! Nech sa páči ďakujem!