inzercia, predaj, predám, bazár

Krátky letný overal veľ. 42

Kategória: Šaty, Kostýmy

Minimálne nosený letný overal (2x), ktorý si nenašiel využite v mojom šatníku. Ale určite poteší niekoho z Vás.
Na páse je gumička, preto overal sadne aj na väčšie veľkosti.
Uvedená veľkosť je 42.
Veľmi príjemný materiál na leto ako stvorený, žiadna umelina.
Krátky letný overal veľ. 42
Podobné inzeráty
Letný krátky overal - pozri celu moju ponuku
Dámsky krátky letný overal v jemnucko ružovej farbe s potlačou. Overal je na dlhy rukáv a ma zaujímavo vykrojený strih v zadnej sj prednej časti. V zadnej časti sa zapína na gombík. Oblečený raz. Bez poškodenia. Veľkosť XS-S poprípade mensie M Kontaktujte ma výhradne na email alebo SMS.
Predám krátky letný overal veľkosť S
Predám krátky letný overal veľkosť S. Je minimálne nosený, len čaká na novú majiteľku :) Cena 5 eur + poštovné (cca 2). Posielam aj cez zásielkovňu (cena 2,50). Len platba vopred. Kontaktujte ma prosím emailom. Možný aj osobný odber v Spišskej Novej Vsi. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Dámske overaly
•Limetkový krátky overal, úplne nový, na opasku sú trošku škrabance ale bolo to tak kúpené,veľ. M •Fuchsiový overal s dlhým rukávom, pohodlný, super stav okrem 1 zádrapku na výstrihu, veľ. M • Marhuľkový overal s krátkym rukávom, úplne nový s visačkou, ale má 3 miesta so škvrnami, zobrazené na fotkách. Neviem od čoho sú takže neviem či sa to dá vyprať. Veľ. UK12, naše M ale sedí skôr na veľ. S alebo útlejšiu postavu M. Cena 2€/ks Prosím kuk aj moje iné inzeráty, ďakujem.
Krátky overal Takko
Predám krásny sivý letný overal na ramienka. Jeho vzhľad dopĺňa neónovo ružový nápis. Kupovaný v Takko. Overal je 170/176 , ale skôr sedí na velkosť M. Vďaka gumičke okolo pásu padne na každý typ postáv. Použitý len 2-krát.
Dámske šaty veľ. 36/S
Predám šaty veľ.36/S (bez poškodení, niektoré nové, niektoré pár krát oblečené): - zelené šaty dlhý rukáv ako nové, zn. Orsay, dĺžka+-93cm, rukav od ramena+-61cm, v podpaží +-90cm, mierne elastické, CENA 10e, - ružovo-biele letné šaty veľ 36 (nové, len opravné), zn. Mohito, dĺžka +-119cm (ramienka nastaviteľné), vzadu na viazanie a zips (neelastické, v páse kde je zips max. 70cm), CENA 10e, - čierne šaty krátky rukáv, elastickejšie, ačkovy strih, veľ S, zn. H&M, dĺžka+-86cm, CENA 4e, - trojštvrťový rukáv čierne šaty (tenšie) veľ.36, zn. F&F, dĺžka +-88cm, v podpaží max. 88cm (neelastické), CENA 4e, - zelené teplákové šaty, krátky rukáv,veľ.S (nové len oprané), dĺžka+-92cm, zn. Gate, CENA 4e, - tyrkysové elastické šaty, veľ.36 (dĺžka 91cm, pás, 70cm), zn.Orsay, CENA 6e, - tyrkysové kvietkové šaty, veľ.36 (dĺžka 91cm, v podpaží 83cm), mierne elastické, CENA 6e, + poštovné/osobný odber BJ.
Dámske šaty veľ. 36/S
Predám šaty veľ.36/S (bez poškodení, niektoré nové, niektoré pár krát oblečené): - ružovo-biele letné šaty veľ 36 (nové, len opravné), zn. Mohito, dĺžka +-119cm (ramienka nastaviteľné), vzadu na viazanie a zips (neelastické, v páse kde je zips max. 70cm), CENA 10e, - čierne šaty krátky rukáv, elastickejšie, ačkovy strih, veľ S, zn. H&M, dĺžka+-86cm, CENA 4e, - trojštvrťový rukáv čierne šaty (tenšie) veľ.36, zn. F&F, dĺžka +-88cm, v podpaží max. 88cm (neelastické), CENA 4e, - zelené teplákové šaty, krátky rukáv,veľ.S (nové len oprané), dĺžka+-92cm, zn. Gate, CENA 4e, - tyrkysové elastické šaty, veľ.36 (dĺžka 91cm, pás, 70cm), zn.Orsay, CENA 6e, - tyrkysové kvietkové šaty, veľ.36 (dĺžka 91cm, v podpaží 83cm), mierne elastické, CENA 6e, + poštovné/osobný odber BJ.