inzercia, predaj, predám, bazár

Kravský hnoj

Kategória: Rastliny

Mám na predaj kvalitný kravský hnoj do záhrady balenie 50kg
Cena 10€
Kravský hnoj
Podobné inzeráty
BIO konský hnoj
Ponúkam na predaj BIO konský hnoj. Kvalitný, čistý bez prímesi podstielky. Ponúkam čerstvý hnoj vhodný na obohatenie pôdy a viacročný, kompostovaný hnoj vhodný na okamžité prihnojenie bez rizika spálenia rastlín. Konský hnoj podporuje rast paradajok, uhoriek, paprík a ďalších náročných zelenín či byliniek. Čerstvý konský hnoj pri zrení uvoľňuje veľa tepla, môže teda vyhriať skleník či ochrániť ovocné stromy pred jarnými mrazmi. Hnoj balím do 30l vriec. Cena za 1 ks/vrece: Čerstvý hnoj - 4.50€ Vyzretý hnoj - 6€ (obmedzené množstvo) Po dohode možný aj dovoz.
kravský hnoj balený, do záhrad, skleníkov,na zálievku,
ponúkam na predaj balený, čistý, kravský hnoj ako ekologické hnojivo do záhrad, fóliovníkov, skleníkov, kvetom , stromom, kríkom a pod.hnoj je balený v igelitových vreckách po 10 kg. cena za 1 vrecko je 2 eurá. dá sa naložiť aj do kufra os. auta.
domáce hnojivo balené čistý kravský hnoj
ponúkam kravský hnoj rašelinový, balený v igelitových vreckách po 10 kg. cena 2 eurá za balík, máme ešte asi 20 kusov. použiť sa dá do záhrad, foliovníka, skleníka, na zálievku ap. hnoj je čisto zabalený dá naložiť do kufra os. auta.
hnojivo balené čistý kravský hnoj
ponúkam kravský hnoj rašelinový, balený v igelitových vreckách po 10 kg. cena 2 eurá za balík, máme ešte asi 20 kusov. použiť sa dá do záhrad, fóliovníka, skleníka, na zálievku ap. hnoj je čisto zabalený dá sa naložiť do kufra os. auta.
PREDÁM Kravský hnoj
Predám kravský hnoj. Cena: 20€/t. Minimálny odber 100t.
hnojenie, balený hnoj, do záhrad, skleníkov,na zálievku,
domáci, kravský čistý hnoj na hnojenie, čisto zabalený, dá sa odviesť aj v osobnom aute, ešte máme pár vriec= 10kg vrecko / 2 eurá.