inzercia, predaj, predám, bazár

Krb - dekoracia s vyhrevnym telesom + nadstavcom

Kategória: Ostatný nábytok

Ponukam rohovy krb s vyhrevnym telesom a kominovou dekoraciou.
Rozmery krbu:
Sirka: 120cm
Hlbka: 77cm
Vyska: 120cm
Kominova dekoracia rozmery:
Spodna sirka: 91cm
Vrchna sirka: 52cm
Vyska: 119cm

Dohoda o cene mozna.

Osobny odber BA Dubravka.
Krb - dekoracia s vyhrevnym telesom + nadstavcom
Podobné inzeráty
Krb dekorácia
Informácie o produkte Útulný ako skutočný krb - LED dekorácia s blikajúcim efektom krbu Vytvára teplú útulnú atmosféru. So 6 teplými/bielymi LED diódy ktoré napodobňujú blikajúci otvorený oheň. Každý fanúšik romantiky si tu príde na svoje. Na to slúži LED diódy -Dekorácia ako dekoratívny predmet, ktorý upúta pozornosť každého. S vypínačom. Materiál: Vrchný materiál: sklo, plast Farba: čierna vzor: Monochromatický balenie/sada: 1 balenie Priemer: Celková dĺžka: 36 cm Hĺbka: 15 cm žiarovky: Počet svetiel: 6 Rozsah doručenia: bez batérie (vyžaduje sa 2xC/LR14)
Predám sporák krb na tuhé palivo Prom Praktik
Predám sporák, krb na tuhé palivo Prom Praktik Eco biely s zliatinovou varenou platňou. Prometey Orava krb. Krb je nový nikdy použitý. Iba rozložený v záruke. Výkon: 9,5 KW Rozmery sporáku: š v h: 94/90/52cm Rozmery rúry na pečenie: š v h: 43/46/23cm Priemer dymovodu: 130mm Primárne a sekundárne spaľovanie, teplomer na meranie teploty v rúre na pečenie, odvetraný dvojitý plášť, drevené rúčky, rúra na pečenie s roštom, tyč na odkladanie utierak, klapka na ovládanie teploty, odkladací priestor, ohnisko vykladané šamotom, liatinový rošt, napájanie dymovodu: pravý a ľavý vrchný. Dymovod v cene. Krb krbove kalchle kachle na drevo
Krb
Predám imitácia krb materiál -polystiren rozmer:100x90x40cm, Krb s umelým blikajúcim ohňom + 4ks kameňe imitácia= 135€. Krb bez ohňa = 120€ Prípadne po dohode a obhliadke vám môžem vyrobiť podpbný krb do vašho priestoru . video:
Detský nabytok
Posteľ a stôl s nadstavcom Cilek - 14.8. - 15:14 Predám dievčenský nábytok Cìlek.Postel bez matracu,so šuflíkom, ktorý sa dá použiť ako druhé lôžko alebo ako úložný priestor.Stol s nadstavcom a úzkym svietidlo.Nabytok predávam spolu za 500 eur ale pri rýchlom jednaní je možná zľava.
Detský nabytok
Posteľ a stôl s nadstavcom Cilek - 14.8. - 15:14 Predám dievčenský nábytok Cìlek.Postel bez matracu,so šuflíkom, ktorý sa dá použiť ako druhé lôžko alebo ako úložný priestor.Stol s nadstavcom a úzkym svietidlo.Stol predávam za 150 Eur a postel za 250 Eur. V prípade odberu obidvoch možná dohoda.
Nábytok do predsiene
Predám nábytok do predsiene Skriňu, komodu a botník Dekor dreva slivka, dvierka vanilka Skriňa je aj s nadstavcom Rozmer skriňa s nadstavcom 248x100,5x36 Komoda 122x100,5x38 Botník 122x50x25 V dobrom stave, bez poškodenia