inzercia, predaj, predám, bazár

Krémové topánky na opätku

Kategória: Topánky, obuv

Zlepšite svoj štýl s týmito úžasnými vysokými podpätkami! Tieto topánky vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a navrhnuté s ohľadom na pohodlie sú ideálne na každú príležitosť.

Vďaka krémovej farbe a elegantnému dizajnu tieto vysoké podpätky zaručene oslovia každého, kam pôjdete. Klasická mandľová špička a štíhla päta dodávajú punc sofistikovanosti, zatiaľ čo pohodlná stielka zaisťuje, že ich môžete nosiť celý deň alebo noc.

Tieto topánky sú dostupné vo veľkosti 36, takže si môžete byť istí, že perfektne sadnú. Či už sa obliekate na špeciálnu príležitosť alebo len chcete dodať Vášmu každodennému vzhľadu šmrnc, tieto vysoké podpätky sú perfektnou voľbou.

Navyše, keďže sú úplne nové, môžete si byť istí, že dostanete vysokokvalitný produkt, ktorý vydrží roky. Tak načo čakať? Pozdvihnite svoj štýl s týmito úžasnými vysokými podpätkami ešte dnes!
Krémové topánky na opätku
Podobné inzeráty
Lacno predam rozne topanky vel. 35, 36
cislo je VYMYSLENE, prosim kontakt mailom!!!!!!!!!!!!!! Predam tieto topanky vel. 35-36, NIEKTORE SU NOVE, NENOSENE, kozene, niektore nosene a nekozene. Viac foto poslem mailom, Inzerat plati do zmazania, je pravidelne aktualizovany. Preferujem odber viacerych ks, resp. Min. Odber v hodnote aspon 10e, pokial to mam posielat postou. Tmavomodre na vysokom opatku vel. 35 - 2e Strakate na opatku, vel. 35 - 1,5 e Sede pletene vel. 35 - 1 e Tmavomodre kozene na nizkom opatku - 4e Cierne balerinky nove vel. 35 - 5e Biele na nizkom opatku s prackou vel. 36 - 3e Biele na opatku s maslickou presivane zlatou nitkou, kozene, vel. 35 (kupovane v UK) - 4e Telove lakovky nove na vysokom opatku, vel. 36 - 15e Cierne balerinky na nizkej platforme, lakovkova spicka, nove, vel.35 - 9e Kozacky zn. Breska akoby semisove ale su z textilu, vel. 35 - 1e - Cierne cizmy kozene topanky z brusenej koze na vysokom opatku z cca 1,5 cm platformou vel. 36 (kupovane v Taliansku PC 60 e) - 15e (nie su na samostatnej foto, viem doposlat). Lacno predam aj rozne oblecenie vel. 34-36, skor take elegantnejsie do prace bluzky, saty, tricka, saka, foto viem doposlat.
Topánky
Predám všetky dámske topánky. Niektoré nenosené vôbec, iné zas áno. Veľkosti sú od 39-41 max. Každý model - iná cena. Podrobné fotky a info o konkrétnom modeli poskytnem v maili. Základné informácie o modeloch: 1. Čierne šľapky - píše veľkosť 42 ale sedia na 40/41 pre hrubšiu nohu resp. nie na tenkú nožičku, nakoľko je remienok voľnejší / úplne nové / 10€ / trochu zapáchajú nakoľko sú nové a zabalené v krabici, ale nosením alebo správnou starostlivosťou to určite pominie 2. Čierne semišové topánky na plnom opätku, značka Graceland / veľkosť 40 / pár krát obuté / 11€ 3. Zateplené topánky - originál brúsená koža, značka Landrover / veľkosť 40 / pár x obuté, málo nosené / boli drahé, tuším okolo 60€ nakoľko sú kvalitné, no predám za 30€ 4. Čierne topánky na vysokom tenkom opätku šnúrovacie (originál koža) značka ALDO / veľkosť 40 / len vyskúšané / 25€ 5. Biele šľapky - píše veľkosť 42 no sedí na 40tku s vnútornou dĺžkou nohy 25,5cm tiež pre hrubšie chodidlo (nie pre tenkú nôžku) lebo je voľnejší remienok / úplne nové / 10€ 6. Prepletané čierne extra pohodlné sandálky na opätku kupované v Deichmanne / remienky sú z gumy čiže krásne držia nožku a netlačia / úplne nové / len vyskúšané / veľkosť 39 / 22€ 7. Sandálky v staroružovej farbe na zapínanie, značka Graceland / asi raz obuté / top stav / veľkosť 39 / 16€ 8. Originál Adidas tenisky / úplne nové / nenosené / nižšie / pohodlné / top stav / veľkosť 40 / 33€ 9. Nike tenisky - originál / pár x obuté / veľkosť 39 - vnútorná dĺžka 25cm / 18€ 10. Biele tenisky / veľkosť 40, pohodlné, s vyvýšenou podrážkou na päte, kupované v Deichmanne / veľké pohodlie a ideál na šport, beh ale aj na bežné nosenie / pár x obuté / 14€ 11. Converse one star tenisky - originál /veľkosť 41 vnútorná dĺžka 26cm , ale ja mám dĺžku chodidla 25,5cm (čož je 40) a sú mi super / nosené / 13€ 12. Pohodlné lodičky na nižšom opätku v staroružovej farbe, značka Graceland / veľkosť 39 / asi iba raz obuté / 12€ (+ poštovné alebo sa ešte vieme dohodnúť ) Všetky topánky som po odfotení vyčistila a pripravila na predaj. :)
Dámske prechodné  topánky
Predám máličko nosené tenisky na platforme a topánky na opätku, už len skladované 1.Tenisky na platforme - veľkosť 39 - zapínanie na suchý zips - vnútorná dĺžka 25cm a vyvýšenie pri opätku cca o 6cm - cena 6 € + pošta 2. Čierne topánky na opätku - veľkosť 39 - zapínanie na zips z vonkajšej strany - výška opätku 7 cm a vnútorná dĺžka 25cm - cena 6 € + pošta - kontakt prosím cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Dámske prechodné  topánky
Predám máličko nosené tenisky na platforme a topánky na opätku, už len skladované 1.Tenisky na platforme - veľkosť 39 - zapínanie na suchý zips - vnútorná dĺžka 25cm a vyvýšenie pri opätku cca o 6cm - cena 6 € + pošta 2. Čierne topánky na opätku - veľkosť 39 - zapínanie na zips z vonkajšej strany - výška opätku 7 cm a vnútorná dĺžka 25cm - cena 6 € + pošta - kontakt prosím cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Dámske prechodné  topánky
Predám máličko nosené tenisky na platforme a topánky na opätku, už len skladované 1.Tenisky na platforme - veľkosť 39 - zapínanie na suchý zips - vnútorná dĺžka 25cm a vyvýšenie pri opätku cca o 6cm - cena 5 € + pošta 2. Čierne topánky na opätku - veľkosť 39 - zapínanie na zips z vonkajšej strany - výška opätku 7 cm a vnútorná dĺžka 25cm - cena 5€ + pošta - kontakt prosím cez formulár - pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Elegantné kožené krémové sandály na opätku MOHITO v. 37
Predám tieto 1x oblečené nádherné krémové kožené sandály na opätku. Kupované v MOHITO. Nádherný a elegatný kúsok. Pohodlný opätok. Veľkosť 37. PC bola 55eur teraz len za 15eur!!!