inzercia, predaj, predám, bazár

Kresielka palácový štýl

Kategória: Kreslá a gauče

Mám na predaj kreslá rôznych štýlov:
1/ kresielko pásikavé, šírka 62 cm, hĺbka 58 cm, zadná výška 91 cm, výška sedu 42 cm. Na sklade 2 kusy, cena 215€ za 1 kus;
2/ kresielko svetlé, šírka 68 cm, hĺbka 60 cm, zadná výška 105 cm, výška sedu 43 cm, cena 180€;
3/ kresielko Shabby Chic, Poškodený poťah. Rozmery: šírka 60 cm, hĺbka 60 cm, zadná výška 86 cm, výška sedu 42 cm, cena 180€;
4/ kreslo s vysokou opierkou, šírka 68 cm, zadná výška 104 cm, výška sedu 40 cm, cena 250€. Dohoda možná. Pošlem na dobierku.
Kresielka palácový štýl
Podobné inzeráty
Škrupinové kresielka od Mirka Navrátila
Ahojte vsetci, ponúkam na predaj štýlove škrupinové laminátové kresielka od ikony československáho designu Mirka Navrátila zo 60 -tych rokov. V časoch, keď sa zdalo, ze všetko je len šedivé, našlo sa zopár nadčasových dizajnérov, výtvarníkov, autorov, … ktorým bola farebnosť prirodzená a chceli ju preniesť aj do nášho sveta. Kresielka sú maximálne zachovale, konštrukcia pevná. Nové čalúnenie azda nie je ani potrebné, skôr pomôže kvalitnejšie tepovanie. Účelom predaja nie je naťahovat sa o každé euro. Skôr to chcem ponúknuť tým, ktorí majú k týmto veciam skutočný vzťah a 110 EUR/kus budu považovať za férovu ponuku. Rád by som predal oba kusy spolu, aby ste mohli ziskat “množstevnú” zlavu. Navyše - Vianoce sa blížia Kresielka sú priamo v Bratislave, zmestia sa do vačšieho osobného auta. Ja verím, že si nájdu nového, spokojného majiteľa Ďakujem Cena 110 EUR/ks Tel:
Kreslo škrupinové_TERAZ VÝRAZNÁ ZĽAVA AŽ 50%
VÝRAZNÁ ZĽAVA 50% - teraz len 110 EUR/2ks Ahojte vsetci, ponúkam na predaj štýlove, škrupinové, laminátové kresielka od ikony česko-slovenskáho dizajnu Mirka Navrátila zo 60 -tych rokov. V časoch, keď sa zdalo, ze všetko je len šedivé a bezúteśné, našlo sa zopár nadčasových dizajnérov, výtvarníkov, autorov, ..., ktorým bola farebnosť prirodzená a chceli ju preniesť aj do nášho spoločného sveta. Kresielka sú na svoj vek zachovalé, konštrukcia pevná. Nové čalúnenie azda nie je ani potrebné, skôr pomôže kvalitnejšie tepovanie. Účelom predaja nie je naťahovat sa o každé euro. Skôr to chcem ponúknuť tým, ktorí majú k týmto veciam skutočný vzťah a 110 EUR/2kusy budu považovať za férovu ponuku. Rád by som predal oba kusy spolu, aby ste mohli ziskat “množstevnú” zlavu. Kresielka sú priamo v Bratislave, zmestia sa do vačšieho osobného auta/SUV. Ja verím, že si nájdu nového, spokojného majiteľa Ďakujem Bezna cena 110 EUR/ks - teraz NOVOROČNÁ ZĽAVA - 55 EUR/ks Tel:
Kreslo škrupinové_TERAZ VÝRAZNÁ ZĽAVA AŽ 50%
VÝRAZNÁ ZĽAVA 50% - TERAZ LEN 50 EUR/ks Ahojte vsetci, ponúkam na predaj štýlove, škrupinové, laminátové kresielka od ikony česko-slovenskáho dizajnu Mirka Navrátila zo 60 -tych rokov. V časoch, keď sa zdalo, ze všetko je len šedivé a bezúteśné, našlo sa zopár nadčasových dizajnérov, výtvarníkov, autorov, ..., ktorým bola farebnosť prirodzená a chceli ju preniesť aj do nášho spoločného sveta. Kresielka sú na svoj vek zachovalé, konštrukcia pevná. Nové čalúnenie azda nie je ani potrebné, skôr pomôže kvalitnejšie tepovanie. Účelom predaja nie je naťahovat sa o každé euro. Skôr to chcem ponúknuť tým, ktorí majú k týmto veciam skutočný vzťah a 110 EUR/2kusy budu považovať za férovu ponuku. Rád by som predal oba kusy spolu, aby ste mohli ziskat “množstevnú” zlavu. Kresielka sú priamo v Bratislave, zmestia sa do vačšieho osobného auta/SUV. Ja verím, že si nájdu nového, spokojného majiteľa Ďakujem Pôvodná cena 110 EUR/ks - TERAZ 50% ZĽAVA - 50 EUR/ks Tel:
Luxusné salónové perleťové kresielka - makart, 19. Storočie
Luxusné salónové perleťové kresielka - makart, 19. Storočie Top stav 81x55x52 150€ kus Mozny dovoz Ivanka pri dunaji
Retro kresielka
predam kresielka po 30 eur
Retro kresielka
Zrenovované kresielka Látka,výplne,morené a lakované podrúčky a nohy. Cena 80€ ks