inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslá Art Deco - Halabala - F31

Kategória: Ostatný nábytok

Predám kreslá v štýle halabala / art deco / retro. Kreslá sú v dobrom stave (bytový stav).
Cena 95€/ks.
Pozri ďalšie moje inzeráty.
Viac info na tel.
Kreslá Art Deco - Halabala - F31
Podobné inzeráty
Kreslá Art Deco - Halabala - F16
Predám kreslá v štýle halabala / art deco / retro. Kreslá sú v dobrom stave (bytový stav) Cena 95€/ks Pozri ďalšie moje inzeráty.
Art Deco Halabala toaletka
Predám art deco toaletku zo 40tych rokov minulého storočia. Pôvodné zrkadlo, bar s otočnými dverami. Jedná sa o verziu s podsvietením baru na vypinač. Na bare pôvodné tmavé opaxitové sklo. Výrobca UP závody, dizajn Jindřich Halabala Rozmery: výška 170cm, šírka 110cm. Platí do zmazania.
Art deco prvorepublikový písací stôl rarita
Luxusný art deco písací stôl. Nádherná farebnosť a úžasná dyha.  Tento prvorepublikový stôl sa absolútne hodí k štýlu, ktorý neskôr preslávil známy návrhár J. Halabala. Tento stôl je však o niečo starší. Vyrobený bol v Československu. Konštrukčný stav je výborný. Samozrejme pri takmer 100-ročnom krásavcovi sa nájdu nejaké tie chybičky krásy. Najmä spodok stola sa umývaním miestami jemne znehodnotil. Viď foto. Okrem tohto je stav, naozaj výborný. Hodnotná a praktická súčasť domácnosti alebo kancelárie. V priestore pôsobí luxusne, majestátne a vzbudzuje rešpekt. Pravé, ľavé krídlo a šuflík v strede sa dajú zamknúť.  Stôl je z kvalitného masivu a teda je pomerne ťažký. Nedá sa poslať ani poštou ani kuriérom. Doprava je na dohode.  Rozmery: v - 80 cm; d - 130 cm; š - 69 cm.
Predám lampu so stolíkom Art deco
Predám stojanovú lampu dizajn J.Halabala, cca roky 1930 - 40, v štýle Art Deco. Chýba tienidlo. Pôvodný stav, nádherná kresba dreva. Nefunkčná elektroinštalácia.
Gramo skrinka Supraphon J. Halabala, retro vintage art deco
Predám drevenú gramo skrinku SUPRAPHON SL 12 v exportnej verzii s výsuvným gramofónom, made in Czechoslovakia, rok výroby 1957, Spojené UP závody Brno, návrh Jindřich Halabala. V pôvodnom nálezovom stave, vhodné na renováciu do designového interiéru, retro vintage interiéru ( barová skrinka, botník, komoda...) Môžem dodať aj šelakové a vinylové retro platne. Odber najlepšie priamo v Trnave, neďaleko City Arény. V prípade vážneho záujmu alebo bližších informácií najlepšie zavolajte, SMS nie. Ak inzerát čítate je stále platný a aktuálny.
Art Deco set / kubizmus
Predám Art deco jedálenskú zostavu (vitrína + príborník) všetko krásny pôvodný stav, v bytovom stave, orechová korenica. Viac info na tel. Pozri ďalšie moje inzeráty.