inzercia, predaj, predám, bazár

Kríž + oltárik

Kategória: Starožitnosti

Predám drevenný kríž,dĺžka až 19cm, postriebrený Kristus + malý drevenný oltárik. Pekný doplnok,alebo darček napr.pre babičku.
Kríž + oltárik
Podobné inzeráty
Predám starožitný oltárik zo slonoviny zbierka
Predám starožitný oltárik zo slonoviny.
domáci oltárik - REZERVOVANÉ
Predám starý, drevený oltárik, sošky sú sadrové, veľká je vzadu značená zrejme autorom, rozmery: 50 x 20 cm, v - 92 cm, zachovalý stav, len osobný odber, cena dohodou (kliknite na moje meno)
Oltarik
Ponúkam na predaj starý oltárik cena 10 plus poštovné Pri záujme píšte mail
Zelezny kriz
Predam antik zelezny kriz druhej triedy v dobrom stave a na peknej dlhej stuhe od vyrobcu Walter&Heinlein s venovanim na zberatelske ucely. Zaujimavost je, ze dotycny umrel kratko po vyznamenani. Moznost kupy aj zvlast. Zelezny kriz 200€, venovanie 100€. Pri zaujme o vsetky tri polozky (zelezny kriz, kniha, odznak cena 500€). Pre dalsie foto inbox. Klik na ostatne inzeraty.
Staré obrazy a kríž
Predám obrazy, kríž po starej mame. Cena je za všetko, odber možný len kompletne, nie jednotlivo... Rozmery obrazu kľačiaceho Ježiša : vnútorný: 28x35cm, vonkajší s rámom 42x49,5cm. Kríž 32x21,5cm
starožitný drevený kríž
Predám starožitný drevený ručne vyrezávaný kríž.Rozmery: výška: 29 cm, šírka: 16,5 cm.Veľmi zaujímavý starý kúsok z rúk veľmi šikovného rezbárskeho majstra.Krásne vypracované telo Ježiša.Kríž je v 100 % stave bez poškodení.Vek odhadujem na 120 rokov. Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. staré, starú, starožitnosť Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.