inzercia, predaj, predám, bazár

krmítko pre sliepky

Kategória: Ostatné

Predávam krmítko pre sliepky objem 5kg. Z dôvodu že je pre môj chov malé, idem kupovať väčšie. Krmítko je plechové a super slúži. kupil som ho za 25€ predávam za 18€.
krmítko pre sliepky
Podobné inzeráty
Krmítko, búdka pre vtáčiky
Krmítko priamo na strom, vhodné na krmivo pre vtáčiky aj veveričky. Krmítko je zhotovené z pevného 2,5 cm hrubého dreva. Krmítko je dekorované, povrchovo ošetrené náterom - bezfarebná, vodoodolná lazúra, kvôli životnosti aj ochrane dekorácie. 17€
Krmítko pre vtáky
Predám krmítko pre vtáky s veľkým zásobníkom na 3 litre krmiva. Krmítko je ručne vyrobené, nepoužívané, rovnaké ako na fotografii na ktorej je zobrazené naše už umiestnené v záhrade.
Prenosný výbeh pre hydinu, sliepky
Mám na predaj nový výbeh pre hydinu, sliepky a iné zvieratá. Vyrobený zo smrekového dreva. Výbeh je spevnený zo spodnej strany hranolom hrúbky 30 x 50 mm pre lepšie presúvanie po záhrade. Vo výbehu sú 2 bidlá. Drevo je napustené farbou Všetky diely majú pletivo, šírka pletiva , oko 13 x 13 mm. Všetky detaily nájdete v priložených fotkách. ................................................................................... VÝBEH- šírka 1m .................................................................................... 2M výbeh Rozmer výbehu (DxŠxV): 200cm x 96cm x 87cm Počet dvierok: 2ks- 1x bočné, 1x zadné Cena je 179,-EUR Doprava: 6,90€ EUR. 3M výbeh Rozmer (DxŠxV): 300cm x 96cm x 87cm Počet dvierok: 3ks- 2x bočné, 1x zadné, Cena je 229,-EUR Doprava: 6,90 EUR. .................................................................................... VÝBEH: šírka 1,5m 3M výbeh Rozmer (DxŠxV): 300cm x 150cm x 106cm Počet dvierok: 4ks- 2x bočné, 1x zadné,1x vrchné dvierka Cena je 289,-EUR Doprava: 6,90 EUR. .................................................................................. V prípade záujmu, je možne doobjednať prekrytie výbehu z 3 strán Prekrytie pozostáva z a1 m vrchného dielu + 1 m bočného dielu a 1 m zadného dielu lexanom, (polykarbonátom) hrúbky 10 mm. Týmto spôsobom vytvoríme pre sliepky zátišie v prípade nepriaznivého dažďového počasia. Výbeh je dodávaný v demonte Na poskladanie potrebujete šrobovák, najlepšie baterkovú šrobovačku. Výbeh posielame na dobierku prepravnou službou , doručenie do 48 hodín od odoslania. Termín výroby ak náhodou nemáme skladom: 2-3 dni.
Krmitko pre vtaky
Predam nove stylove krmitko pre vtaciky, material prirodny smrek.25cm strany trojuholnika. Mozete si vyfarbit podla svojho vkusu alebo ponechat prirodne. Moznost poslat
Krmítko pre vtáky
Predám krmítko pre spevavce s veľkým zásobníkom.
Krmítko pre vtáčiky
Predám krmítko pre vtáčiky z masívneho dreva. Predávam ju aj s tiež ručne robenými figúrkami