inzercia, predaj, predám, bazár

KRNČA Dva domy + veľká záhrada 1389 m2

Kategória: Domy

Predám pozemok s dvomi domami a veľkou záhradou v obci Krnča. Pozemok a domy sú cca 6 km od mesta Topoľčany, domy je nutné zrekonštruovať. Rozloha: 331 m2 zastavané plochy a nádvoria, 1058 m2 záhrady. Na pozemku sa nachádza suché WC (latrína). V obci sa nachádza katolícky aj evanjelický kostol, materská škôlka a iná občianska vybavenosť. Po rekonštrukcii vhodné aj ako chata pre vášnivých hubárov. Prosím RK nevolať. Cena 65 000 Eur.
KRNČA Dva domy + veľká záhrada 1389 m2
Podobné inzeráty
Nové ❗️ Pozemok na predaj, Krnča - okres Topoľčany  57.990,-
Center - ponúka na predaj Pozemok o rozlohe až 1389 m2. Pozemok je rovinatý, ale nachádza sa v miernom svahu v zastavanom území obce Krnča - okres Topoľčany. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Na pozemku sa nachádzajú dva staršie domy, ktoré je možné zrekonštruovať, alebo zbúrať a vystavať nový dom a po prípade stavba aj dvoch domov vzhľadom na veľkosť pozemku. K domu je privedená funkčná elektrická prípojka. V dedine sa nachádza verejný vodovod a plynová prípojka, ktoré sú aj na hranici pozemku pred domom. Kanalizácia sa zatiaľ v dedine nenachádza na zvedenie odpadu sa používa žumpa. Pozemok je oplotený. Výhody : Krásny slnečný pozemok Tichá lokalita v blízkosti okresného mesta Topoľčany, Partizánske. Rozloha pozemku Ak hľadáte pozemok na stavbu domu, alebo ak máte chuť rekonštruovať starší dom v tichej lokalite dedinky Krnča, tak máte novú príležitosť na kúpu za výhodnú cenu ! Preto ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ V prípade kúpy na hypotéku Vám so všetkým rada poradím. Ponúkam Vám kúpu bez akýchkoľvek starostí.
Predám dva domy + záhrada Krnča 1389 m2
Predám pozemok s dvomi domami a veľkou záhradou v obci Krnča. Pozemok a domy sú cca 6 km od mesta Topoľčany, domy je nutné zrekonštruovať. Rozloha: 331 m2 zastavané plochy a nádvoria, 1058 m2 záhrady. Na pozemku sa nachádza suché WC (latrína). V obci sa nachádza katolícky aj evanjelický kostol, materská škôlka a iná občianska vybavenosť. Po rekonštrukcii vhodné aj ako chata pre vášnivých hubárov. Prosím RK nevolať. Cena 65 000 Eur.
IBA U NÁS Rodinný dom s pozemkom 1410m2, Krnča - okres Topoľ
RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s krásnym rovinatým pozemkom s rozlohou 1410m2 v obci Krnča v okrese Topoľčany. Zastavaná plocha domu je približne 100m2. Pozemok je prevažne rovinatý s množstvom rôznych ovocných stromov. Dom je pripojený na obecnú vodu, studňu, elektrickú energiu a plyn. Odpad je odvedený do žumpy. Čiastočne podpivničený dom je vo veľmi dobrom stave, udržiavaný a suchý. Má vymenené plastové okná. Vo vnútri bola zrekonštruovaná kuchyňa a kúpeľňa s WC. Podkrovie Vám ponúka dostatok priestoru na vybudovanie ďalších miestností. Dispozične dom pozostáva z predsiene a chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, obývačky, kuchyne a špajze. Z kuchyne sa ďalej vstupuje do kúpeľne. Do pivnice je vstup z dvora. V pivnici sa nachádza plynový kotol a bojler na teplú vodu. V dome sa nachádzajú dva komíny, takže okrem plynového kotla môžete v obývačke vybudovať aj krb na tuhé palivo, ktorý dodá Vášmu novému bývaniu šmrnc. V obci Krnča sa nachádza všetka dôležitá občianska vybavenosť. Je tu základná škola, potraviny COOP Jednota, Kultúrny dom, Pošta a viacero pohostinstiev. V okolí je krásna príroda s množstvom čerstvého vzduchu. Okresné mesto Topoľčany je vzdialené len 8km. Tento dom Vám tak ponúka život v tichom a kľudnom prostredí, no len na skok od veľkého mesta. !!! 3D prehliadka domu: Cena domu je 99.900,-€. Patrik Pavlík, RSc. RADO Reality Group Tel: +421 902 90 60 90 E-mail: patrik.pavlik@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Zastavaná plocha: 100m² Obytná plocha: 150m² Celková rozloha: 150m² Rozloha pozemku: 1410m² Úžitková plocha: 150m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
RODINNÉ DOMY Beluša Rybníky
Poctivé stavby s.r.o. Vám ponúkajú na PREDAJ 5 rodinných domov v rádovej výstavbe v obci Beluša časť Rybníky s MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH. Rodinné domy sa nachádzajú na slnečnom pozemku, ktorý je situovaný kúsok od lesnej cesty, ktorú ocenia najmä milovníci prírody. Pitie rannej kávy na terase Vám spríjemní nádherný výhľad na okolité polia. Naše domy sú vhodné pre rodiny s deťmi, sú postavené v novovzniknutej časti obce, ktorá je tichá a bezpečná bez veľkej cestnej premávky. Najmenší ocenia využitý priestor v podkroví, ktorý slúži ako spiaci priestor. Detská izba má plne využitý spodný priestor ako denná časť izby. Pozemky rodinných domov budú upravené- zrovnané a položené chodníky zo zámkovej dlažby. Na oknách je predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Rodinné domy majú predprípravu na nabíjaciu stanicu pre elektromobil. Novostavba rodinných domov je vo výbornej prístupnosti k diaľnici a okolitým mestám. Vzdialenosť od diaľnice BA/ZA 1km Vzdialenosť od mesta Púchov: 8 km Vzdialenosť od mesta Ilava: 11 km Vzdialenosť od mesta Považská Bystrica: 14km 4i rodinné domy sú postavené na slnečnom pozemku situované vo veľmi vyhľadávanej a modernej obci Beluša, časť Rybníky. Úžitková plocha domov je 135 m2 + 29,22m2 terasa Veľkosti pozemkov a ceny domov: Pozemok č.1: 463,50m2_252 990,-€ Pozemok č.2: 294,62m2_ 229 990,-€ Pozemok č.3: 294,10m2_229 990,-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.4: 293,47m2_229 990-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.5: 551,86m2_264 500,-€_REZERVOVANÝ Ceny sú za dom v prevedení HOLODOM Naše domy majú praktické a moderné dispozičné riešenie: Prízemie: zádverie, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, otvorený priestor - kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na priestrannú terasu /29,22m2/, pracovňa Poschodie: 3 x izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť 2x detská izba na poschodí má k využitiu ako spiaci priestor podkrovie, spodná časť môže slúžiť výhradne ako denný priestor. Rodinné domy sú postavené z kvalitného materiálu-tehly a radia sa medzi nízkoenergetické stavby s certifikátom A0. Pre všetky domy je zdrojom vody studňa. Na pozemku bude žumpa, s predpokladom, že domy budú v budúcnosti napojené na obecnú kanalizáciu. Kúrenie je podlahové - zdroj - tepelné čerpadlo. Prístupová cesta je nová asfaltová. Rodinné domy sú zateplené minerálnou vlnou hr. 200 Naplánované ukončenie výstavby je v 10/2022. V prípade záujmu po vzájomnej dohode je možné Váš rodinný dom dokončiť podľa Vašich požiadaviek. Kontaktujte ma na e-mail info@ alebo mi zavolajte na tel. č. a dohodnite si obhliadku. info@ Video prehliadka:
Rodinný dom pri lese (1389 m2) Oľšavka
Číslo ponuky: 8124 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM PRI LESE nachádzajúci sa v atmosferickom vidieckom prostredí v blízkosti lesa, neďaleko pohoria Branisko, v obci Olšavka pri Spišských Vlachoch. Menšia obec, s celkovým počtom do 200 obyvateľov, je situovaná neďaleko hlavných trás v smere Sp. Nová Ves - Krompachy - Košice alebo aj diaľnice D1 v smere na Prešov (vzdialenosti: Krompachy 11 km, Spišská Nová Ves 23 km, Prešov 47 km, Poprad 53 km, Košice 80 km). Dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 1389 m2. Pozemok je situovaný na slnečnom mieste, v tichom prostredí na začiatku dediny neďaleko kostola, s dostatočným súkromím. Od domu k lesu je to na skok. Lesné cesty v okolí obce sú vhodné aj na cykloturistiku, pričom spájajú dedinu všetkými smermi s obcami v podhorí Braniska, smerom na Galmus (Zahura) či Dreveník. Rodinný dom je jednopodlažný objekt s neobývaným podkrovím, čiastočne podpivničený. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba (gang), obývacia izba s kachľovou pecou, veľká obytná miestnosť (slúžia ako detská izba), spálňa so šatníkom, kúpelňa s WC, kuchyňa a špajza. Z kuchyne je cez chodbu výstup na prestrešenú zimnú záhradu/terasu vybavenú pohodlným sedením pri veľkom stole, odkladacím priestorom či grilom. Na poschodí sa nachádza veľký nevyužitý podkrovný priestor, ktorý možno ľahko zobytniť. Zastavaná plocha domu je cca 140 m2. Dom je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2012), priebežne udržiavaný v dobrom technickom stave, Má plastové okná, plávajúce podlahy, zateplenú fasádu (polystyrén 10 cm), nové vnútorné rozvody elektroinštalácie, vody a odpadu. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené je plynovým kotlom (zn. Viesmann), ale nachádza sa tu aj účinná kachľová pec, ktorú je možné taktiež využiť. Dom má napojenie na inžinierske siete (el. energia, vodovod, plyn), kanalizácia je riešená žumpou. Na pozemku za domom sa nachádza DVOJGARÁŽ a HOSPODÁRSKA ČASŤ s dostatočným skladovacím priestorom. DOM JE IDEÁLNY NA POKOJNÉ RODINNÉ BÝVANIE ALEBO AJ AKO CHALUPA NA REKREÁCIU. V PRÍPADE ZÁUJMU ZA DOMOM SA NACHÁDZA ĎALŠIA ZÁHRADA - PREDÁVA SA SAMOSTATNE (918 m2) s krásnymi výhľadmi na dedinu a okolie, na ktorej sa nachádzajú ovocné stromy. Záhrada má prístup aj zo zadnej časti a z tohto dôvodu môže byť potenciálne využitá aj ako samostatný stavebný pozemok. Poschodie: podkrovie Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 140m² Obytná plocha: 120m² Rozloha pozemku: 788m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Výťah: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Klimatizácia: nie Energetický certifikát: nie Predzáhr
DVA RODINNE DOMY ZA CENU BYTOV
Ponúkame Vám na predaj domy Rajec, Partizánska. Plocha: úžitková 250m2, zastavaná 207m2, pozemku 434m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 310 000 € je spolu za obidve nehnuteľnosťi aj s pozemkom .. Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruované dva murované rodinné domy v radovej zástavbe na ul. Partizánska v meste Rajec, vzdialeného od krajského mesta Žilina 20 km, od kúpeľného mesta Rajecké Teplice 5 km. Domy sa nachádzajú na rovinatom pozemku o celkovej výmere 434 m so vstupom z miestnej komunikácie, zastavaná plocha domov je 204 m2 s úžitkovou plochou 270 m2.PRISTRESOK na auto +jedno parkovacie miesto vnútri Dom č. 1 je murovaný, čiastočne podpivničený a postavený z plnej tehly 400 mm so zateplením fasádnym polystyrénom 100 mm, strecha pozinkovaný plech, okna drevené eurookná. Dispozične riešenie: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, tri samostatné izby, samostatná kúpeľňa (9m2),WC,infrasauna a WC. Dom je zabezpečený ALARMOM A KAMEROVÝM SYSTÉMOM . Dom č. 2 je murovaný, dvojpodlažný, postavený z dutej červenej tehly 450 mm, strešná krytina vlnitý plech(2019) s 30 ročnou zárukou,plastové okná. Dispozičné riešenie: vstupná chodba so vstavanými skriňami, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, veľká obývacia izba s kuchynskou linkou(36 m2)vyrobenou na mieru so zabudovanými spotrebičmi a výstupom na prekrytú terasu, drevené schodisko(masív dub), veľká spálňa (20 m2)so samostatným WC a šatníkom, veľká detská izba (20m2)so šatníkom. Domy sú napojené na všetky IS, plyn, elektrina 220/380V, mestská voda a kanalizácia, optický internet od T - Com. Vykurovanie domov je zabezpečené kondenzáčnymi plynovými kotlami( r.2018)alternatíva krbová pec alebo krb s prieduchmi s núteným a filtrovanym obehom vzduchu s riadeným čerpadlom s bajpasom Domy sa nachádzajú v blízkosti centra mesta Rajec v tichej a pokojnej lokalite (mimo hlavnej cesty)s komplexnou občianskou vybavenosťou škola, termálne kúpalisko,škôlka, obchody COOP Jednota, Tesco, pošta, zdravotná poliklinika, železničná stanica. Domy sú vhodne aj ako dvojgeneračné alebo aj ako investícia na prenájom ( v jednom dome sa dá bývať a druhý dom sa dá prenajímať,NUTNE VIDIEŤ KRÁSNE !!!!!MOZNA DODODA NA CENE !!!