inzercia, predaj, predám, bazár

Kryt ROBLOX na mobil Motorola Moto G6 play

Kategória: Ostatné drobné

Predám zachovalý gumený kryt ROBLOX.Cena 3€+poštovné.Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Kryt ROBLOX na mobil Motorola Moto G6 play
Podobné inzeráty
Kryt na mobil s magnetom Motorola Moto G6 play
Predám zachovalý kryt na mobil Motorola Moto G6 play.Odolný obal Fusion Ring Armor spoľahlivo ochráni váš mobil pri pádoch na zem a proti škrabancom. Pozostáva z dvoch vrstiev: gelového TPU, ktoré zabráni otrasom a pevného plastu, ktorý dodáva obalu potrebnú pevnosť. Zvýšené okraje chránia zadnú kameru a displej pred poškriabaním. Hlavnou prednosťou je možnosť prichytenia na magnetický držiak v aute bez toho, aby ste museli lepiť pod kryt kovový pliešok. Zabudovaný prstenec môžete použiť ako praktický držiak alebo opierku. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: -sofistikovaný dizajn s dôrazom na praktické detaily -materiál: plast + TPU (guma) -rotačný držiak v tvare prstenca -chráni celý telefón vrátane ovládacích tlačidiel -obal je vybavený kovovým plieškom, ktorým obal prichytíte na magnetický držiak -plný prístup ku všetkým ovládacím prvkom a portom -farba: tmavomodrá Cena je 5€+poštovné.Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Kryt na mobil s magnetom
Predám zachovalý kryt na mobil Motorola Moto G6 play.Odolný obal Fusion Ring Armor spoľahlivo ochráni váš mobil pri pádoch na zem a proti škrabancom. Pozostáva z dvoch vrstiev: gelového TPU, ktoré zabráni otrasom a pevného plastu, ktorý dodáva obalu potrebnú pevnosť. Zvýšené okraje chránia zadnú kameru a displej pred poškriabaním. Hlavnou prednosťou je možnosť prichytenia na magnetický držiak v aute bez toho, aby ste museli lepiť pod kryt kovový pliešok. Zabudovaný prstenec môžete použiť ako praktický držiak alebo opierku. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: -sofistikovaný dizajn s dôrazom na praktické detaily -materiál: plast + TPU (guma) -rotačný držiak v tvare prstenca -chráni celý telefón vrátane ovládacích tlačidiel -obal je vybavený kovovým plieškom, ktorým obal prichytíte na magnetický držiak -plný prístup ku všetkým ovládacím prvkom a portom -farba: tmavomodrá Cena je 4€+poštovné.Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Motorola Moto E 32
Predám čisto nový telefón Motorola Moto E 32. Možnosť dovozu TT, BA, HC, PD
Obal na Samsung S20 ultra, SPIGEN Galaxy S20 Ultra SLIM ARMO
Predám čisto nový, nepoužitý obal na Samsung S20 ultra, SPIGEN SLIM ARMOR.... Samsung Galaxy S20 Ultra - obal na mobil Spigen Slim Armor - Pink (463992) [CZ] Spigen Slim Armor - nechte naplno vyniknout krásu svého zařízení Třpytivá ochrana pro váš chytrý telefon Samsung Galaxy S20 Ultra Také se pyšníte vlastním Samsung Galaxy S20 Ultra? Rádi jej používáte? Oblíbili jste si jeho funkce? A nedáte na něj dopustit? Ať už je váš telefon zbrusu nový, anebo už má něco za sebou, zaslouží si jistou péči. Jen tak vám může vydržet sloužit skutečně dlouho. Čím více se o něj budete starat, tím samozřejmě lépe. Každý telefon, a to i Samsung Galaxy S20 Ultra, je poměrně křehkou elektronikou, která se může lehce odřít. Stačí málo a už může mít váš Samsung Galaxy S20 Ultra nehezký vryp. Proto mu pořiďte obaly na mobil. Kryty na mobil Spigen Slim Armor ochrání váš telefon, předejdou jeho poškrábání a zároveň prodlouží jeho životnost. Díky zpevnění, které se vašemu telefonu díky odolným pouzdrům na mobil dostane, nemůže už prakticky nic váš telefon ohrozit. Navíc tato odolná pouzdra na mobil Spigen Slim Armor mohou sloužit i jako mini držák, který udrží váš telefon třeba na stole a vy jej tak nemusíte pořád držet v ruce. A taková barva se příliš často u krytů na mobil nevidí. Typ krytu: bumper, odolné Značka zariadenia: Samsung Model zariadenia: Galaxy S20 Ultra Výrobca / Séria: Spigen Farba / vzor: jednofarebná / bez vzoru, ružová
Nova zubná kefka Foreo Issa Play
Predam novú zubnú kefku Foreo Issa Play. Cena 25€ plus postovne. Kefka FOREO Issa™ Play využíva technológiu sonických pulzácií, pružná hlavica umožňuje čistenie aj horšie dostupných miest a vďaka neporéznemu silikónu nedochádza k hromadeniu baktérií na povrchu prístroja. Vlastnosti: účinne a zároveň šetrne čistí zuby a zbavuje ich zubného povlaku predchádza vzniku zubného kameňa a kazov zanecháva zuby belšie, žiarivejšie a lesklejšie ošetruje ďasná a jemne ich masíruje prispieva k zdraviu celej ústnej dutiny moderný švédsky dizajn vydrží až 6 mesiacov Technická špecifikácia: 9 000 pulzácií za minútu pre efektívne a šetrné čistenie zubov kombinovaná hlavica so štetinami zo silikónu a polyméru štetinky z PBT polyméru účinne čistia zuby a zbavujú ich zubného povlaku silikónové štetiny sú šetrné k ďasnám, jemne ich masírujú pružná hlavica kefky zaisťuje čistenie aj horšie dostupných miest vyrobené z neporézneho silikónu, ktorý odoláva hromadeniu baktérií Ako používať: Na kefku naneste zubnú pastu a stlačením tlačidla ju zapnite. 2 minúty si čistite zuby, každých 30 sekúnd inú časť ústnej dutiny. Potom kefku vypnite a ústa si vypláchnite vodou.
púzdro na mobil / kryt na mobil iphone 5
Dobrý deň, predávam kryt na mobil iphone 5 cena:6€ píšte prosím na email :)