inzercia, predaj, predám, bazár

Krytka webkamery/ kryt kamery

Kategória: Ostatné

Predám kryt kamery na notebook, PC, mobil a iné.
Cena 0,50€ + pošta.
Čierna.
Mám viac kusov.
Krytka webkamery/ kryt kamery
Podobné inzeráty
krytky a clony na objektivy
Predam krytky pre rozne typy objektivov: - krytka CANON E58mm - 1 Eur - krytka SONY - asi 52mm - 1 Eur - krytka SONY Alfa 62mm - 1 Eur - CANON zadna krytka na objektiv a telo - 4 Eur - TAMRON krytka 52mm - 1 Eur - krytka LUMIX 52mm - 1 Eur - krytka zadna na objektiv LUMIX - 1 Eur Osobny odber v KE alebo poslem postou (platba vopred na ucet). Mali by byt original, ale pri niektorych to neviem 100% zarucit. Na poziadanie poslem detailne foto.
ATRAPA BEZPEČNOSTNEJ KAMERY POLOGUĽA S DIÓDOU 4 + 2 ZDARMA
Predám atrapu bezpečnostnej kamery. Boli použité na chalupe už ich nepotrebujem nakoľko som nainštaloval bezpečnostné kamery s nahrávaním. Imitácia kamery je na nerozoznanie od skutočnej kamery. Tvar presne a verne zodpovedá novému typu kamery. Dodatočne dorobená kabeláž. Kamera je vhodná pre vnútorné i vonkajšie použitie. Inštaluje sa ľahko a jednoducho na strop alebo stenu. Vďaka kvalitným materiálom a modernej technológii výroby sa kamera vyznačuje dlhou životnosťou batérií. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Miesto vyzdvihnutia: Kamenná 11 ( areál Florasystém), 010 01 Žilina Možnosť poslať na dobierku na výdajne miesto Packeta alebo Z-Box za poplatok 4,60 €. V prípade záujmu ma kontaktujte: mobil: e-mail: jozef.predaj.@
Konferenčná otočná webkamera Logitech BCC950
Rozlíšenie motorizovanej otočnej webkamery je Full HD (1920x1080 px) a poskytuje veľmi kvalitný širokouhlý obraz vďaka optike od Carl Zeiss s automatickým zaostrovaním a zorným uhlom 78°. Obraz z kamery je natoľko presný, že umožňuje zaostriť aj na tlačené dokumenty prezentované počas konferencie. Integrovaný duplexný všesmerový mikrofón s potlačením šumu a spätnej väzby má dostatočnú citlivosť do zhruba 2,5m – prenášaný zvuk je stereo. Reproduktor so zvýraznením hlasu a potlačením okolitého hluku je dostatočne hlasitý na ozvučenie miestnosti o veľkosti zhruba 15-20m2, k dispozícii je aj 3,5 mm jack výstup na slúchadla. Výškový nadstavec s dĺžkou 228 mm slúži na vyvýšenie/nastavenie kamery na úroveň očí. Diaľkové ovládanie – príjem a ukončenie volania, nastavenie hlasitosti, nastavenie smeru snímania kamery (otáčanie doľava a doprava o 180°, naklápanie hore a dole o 55°) a zoomovanie obrazu (1,2x v HD a 4x v SD). Prenos signálu na 3m. Kamera je kompatibilná so systémom Adobe Connect, Cisco WebEx, Jabber, Fuze, Microsoft Lync & Teams, Skype, Zoom a inými. Podporované operačné systémy sú Windows aj Mac OS. Webkameru nie je potrebné inštalovať, podporuje Plug-and-Play cez USB. Pripojenie k počítaču je pomocou jedného USB konektora (kamera aj reproduktor). Kábel napájacieho adaptéru do el. siete má rovnako ako USB kábel dĺžku 2,4m. Farba: čierna, šírka: 15cm, výška: 15,4cm, hĺbka: 10,4cm, hmotnosť 568g, Kameru som kupoval pred dvomi rokmi, je vo veľmi dobrom stave a funguje bez akýchkoľvek problémov. Dôvodom predaja je, že ju nevyužívam. Pôvodná cena: 210€ Cena 70€
Webkamery Genius VideoCAM GF112, VideoCAM Look
Predám staršie USB webkamery Genius. Neexistujú pre ne 64-bitové drivery, takže fungujú len v 32-bitových Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, ale nie 64-bit). V Linuxe fungujú bez obmedzenia. Genius VideoCAM GF112 - rozlíšenie 352 x 288, multifunkčný držiak/stojan. Genius VideoCAM Look - rozlíšenie 640 x 480, stojan na stôl. Cena je za kus. Ak používate GMail, kontrolujte si SPAM.
Webkamery 3ks
Predám nevyužité 3ks webkamery, sú funkčné nepoužívané v HD kvalite so vstavaným mikrofónom. Cena za všetky 3ks
Webkamery
Predám Webkamery Logitech QuickCam s videozáznamon velmi zachovalá Genius s videozáznamon a zvukom spolu 10 Eur Volať (osobný odber)