Kuchár a la carte
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Andys pizza rozširuje svoje rady a prijíma nových ľudí na pozíciu kuchár. Ponúkame hlavne stabilitu (aj počas výnimočných sitácii ako napr. lockdown) a rokmi preverený systém práce.
Prevádzka sa nachádza vo Vrakuni, pracuje sa D/K týždeň, pracovná doba je od 10:00 do 22:00.
Nástupný plat 100€/deň. V prípade záujmu, nám pošlite mail na info@, alebo volajte na t.č.
Prevádzka sa nachádza vo Vrakuni, pracuje sa D/K týždeň, pracovná doba je od 10:00 do 22:00.
Nástupný plat 100€/deň. V prípade záujmu, nám pošlite mail na info@, alebo volajte na t.č.
Podobné inzeráty
Dobrý deň hľadám prácu ako kuchár kuchár meníčkar kuchár pizzer kuchár ala carte nemám problém zo žiadnou pozíciou . Som flexibilný rýchli skladové hospodárstvo ochota sa učiť nové veci riadenie prevádzky . Moje požiadavky ubytovanie
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Pracuje sa v novej kuchyni plne zariadenej moderným zariadením. Kuchyňa má 2,5 roka takže všetko zariadenie je nové.
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár : priprava jedál na grile, vydávanie , stylovanie jedál, sledovanie chodu surovín, udržiavanie čistoty a vedenie pracovníkov na svojej smene.
Pracovná doba : 8:00 - 21:00
Plat : 110€/deň po skúšobnej dobe navýšenie platu
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€/deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Pracuje sa v novej kuchyni plne zariadenej moderným zariadením. Kuchyňa má 2,5 roka takže všetko zariadenie je nové.
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár : priprava jedál na grile, vydávanie , stylovanie jedál, sledovanie chodu surovín, udržiavanie čistoty a vedenie pracovníkov na svojej smene.
Pracovná doba : 8:00 - 21:00
Plat : 110€/deň po skúšobnej dobe navýšenie platu
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€/deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Hotel Alfa *** Giraltovce (okres Svidník, 25km od Prešova) obsadzuje pozíciu kuchára. Práca na krátky/ dlhý týždeň, počas týždňa a la carte kuchyňa (2x polievka/ 8x hlavný chod/ 2x dezert). Frekvencia 20-30 jedál denne. Kuchár pracuje na smene s pomocnou silou. Príprava hotelových raňajok a la carte, zväčša v bufetovej forme (do 30 os). Počas víkendov, príprava súkromných akcií ako sú svadby, rodinné oslavy. Individuálne počas týždňa príprava školení menšieho rozsahu do 30 os. Reštaurácia denné menu nepodáva.
Základ netto 1200€ + individuálne ohodnotenie, možný príspevok na dopravu, ind. riešenie zamestnaneckého ubytovania.
Vyžaduje sa zodpovedný prístup, dodržiavanie hygienických zásad a pravidiel pri skladovaní zásob. Spolupráca s prevádzkovým manažérom - pri spisovaní objednávok tovaru. Práca v mladom, priateľskom kolektíve.
Pre viac info kontaktujte prevádzkového manažéra na , ideálne poslať životopis na prevadzkar@
Hotel Alfa *** Giraltovce (okres Svidník, 25km od Prešova) obsadzuje pozíciu kuchára. Práca na krátky/ dlhý týždeň, počas týždňa a la carte kuchyňa (2x polievka/ 8x hlavný chod/ 2x dezert). Frekvencia 20-30 jedál denne. Kuchár pracuje na smene s pomocnou silou. Príprava hotelových raňajok a la carte, zväčša v bufetovej forme (do 30 os). Počas víkendov, príprava súkromných akcií ako sú svadby, rodinné oslavy. Individuálne počas týždňa príprava školení menšieho rozsahu do 30 os. Reštaurácia denné menu nepodáva.
Základ netto 1200€ + individuálne ohodnotenie, možný príspevok na dopravu, ind. riešenie zamestnaneckého ubytovania.
Vyžaduje sa zodpovedný prístup, dodržiavanie hygienických zásad a pravidiel pri skladovaní zásob. Spolupráca s prevádzkovým manažérom - pri spisovaní objednávok tovaru. Práca v mladom, priateľskom kolektíve.
Pre viac info kontaktujte prevádzkového manažéra na , ideálne poslať životopis na prevadzkar@
Hotel Alfa *** Giraltovce (okres Svidník, 25km od Prešova) obsadzuje pozíciu kuchára. Práca na krátky/ dlhý týždeň, počas týždňa a la carte kuchyňa (2x polievka/ 8x hlavný chod/ 2x dezert). Frekvencia 20-30 jedál denne. Kuchár pracuje na smene s pomocnou silou. Príprava hotelových raňajok a la carte, zväčša v bufetovej forme (do 30 os). Počas víkendov, príprava súkromných akcií ako sú svadby, rodinné oslavy. Individuálne počas týždňa príprava školení menšieho rozsahu do 30 os. Reštaurácia denné menu nepodáva.
Mzda od 1200 do 1500 EUR netto - zahrnuté sú odmeny a bonusy vo forme motivačného príspevku alebo odmeny z obratu, poprípade cestovné náklady na PHM. Mzda sa ohodnocuje hlavne podľa kvalifikácie uchádzača a obojstrannej spokojnosti.
Vyžaduje sa zodpovedný prístup, dodržiavanie hygienických zásad a pravidiel pri skladovaní zásob. Spolupráca s prevádzkovým manažérom - pri spisovaní objednávok tovaru. Práca v mladom, priateľskom kolektíve.
Pre viac info kontaktujte prevádzkového manažéra na , ideálne poslať životopis na prevadzkar@