inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchynská bateria BLANCO s hadicou

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám kuchynskú batériu s výsuvnou hadicou značky Blanco.Bateria plne funkčná a zachovala,nepotrebujem ju. Cena novej bola 189 eur. Predám ju za 37 eur osobne alebo pošlem na dobierku za 44 eur.
Kuchynská bateria BLANCO s hadicou
Podobné inzeráty
Vodovodna batéria
Predám vodovodnu batériu nebola ešte namontovana ale je oskrete no nebráni v funkčnosťi a nevidieť poriadne cena 70eur komplet s hadicou zo všetkým iba Osobný Odber volať
Batéria CASSAI
Predám jednopákovú umývadlovú Cassai batériu vo farbe granit biela. Kupovaná v OBI je nepoužitá a originál zabalená. Pôvodná cena je 82,99€, predám za 40€. Batéria zo série Cassai má osvedčenú značkovú kartušu a zmiešavaciu trysku Neoperl. Batéria je vybavená pripojovacími hadicami, ktoré zodpovedajú aktuálnej legislatíve pre pitnú vodu. Táto dizajnovo pekná batéria je vhodná pre montáž na umývadlo. Vďaka ovládaniu jednou rukou je možné jednoducho regulovať prietokové množstvo a teplotu vody.
Batéria CASSAI
Predám jednopákovú umývadlovú Cassai batériu vo farbe granit biela. Kupovaná v OBI je nepoužitá a originál zabalená. Pôvodná cena je 82,99€, predám za 30€. Batéria zo série Cassai má osvedčenú značkovú kartušu a zmiešavaciu trysku Neoperl. Batéria je vybavená pripojovacími hadicami, ktoré zodpovedajú aktuálnej legislatíve pre pitnú vodu. Táto dizajnovo pekná batéria je vhodná pre montáž na umývadlo. Vďaka ovládaniu jednou rukou je možné jednoducho regulovať prietokové množstvo a teplotu vody.
Plynový ohrievač krb
Predám v dobrom stave, možnosť svietenia bez ohrevu,spolu s hadicou do komína
Ohrievač,prietokový ohrievač hakl
Predám kvalitný nový (len dlhšie stal nevyuzitý) vykonný funkčny prietokový nadumyvadlový ohrievač. Vysoký vyhrevný výkon až 4.5kw = Okamzity ohrev vody pri bežnej spotrebe elektriny. Použiva sa na bežne umyvanie ruk,riadu a pod. Da sa kedykoĺvek pouzivat aj na sprchovanie ked sa našrubuje prepinač sprchy a sprchova hadica ako na foto. Komplet cena aj zo sprchov,hadicou,prepinačom je 85e,bez toho,len na umyvanie ako drezová je 70e. cena v obchode za komplet zo sprchov je minimalne 140e
Záhradná kachla
Predám 1ks kotle,plynová ruža s hadicou,stan na kotol.