inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchynska linka

Kategória: Jedálenské kúty

Predám kuchynskú linku vrátane skrinky pod umývadlom+drez s kohutikom, opačný roh.Cena dohodou.
Kuchynska linka
Podobné inzeráty
Kuchynská linka jedálenský set
Predám kuchynskú linku a jedálenským set Kuchynská linka rozmery 250x135 Kuchynský stôl 160x90 po rozložení 200x90 Odber možný až koncom mája!
Kuchynská linka
Predám kvalitne vyrobenú kuchynskú linku v modernom prevedení. Linka ma 10 rokov, je vo veľmi dobrom stave. Skrinky sú s použitím kvalitným samodovierajucim kovanim. Predávame so spotrebičmi značky Whirlpool digestor,varnu dosku, drez značky blanco s batériou. Predávame aj s kuchynským ostrovčekov s úložným priestorom a 2x barove stoličky(nie je podmienkou).cena ostrovčeka + 260€ Kuchynskú linku je potrebné demontovať a zabezpečiť si vlastný odvoz.
kuchynská lavica
Kuchynská lavica , rozmer 142x142cm, úložný priestor, cena 100€,len volat , po dohode viem doviezt okolie Ga, SC, TT
Kuchynská linka
Predám používanú kuchynskú linku v tvare ´U´ vyrobenú na mieru. Je vo veľmi zachovalom stave. Všetky skrinky sú osobitné, takže sa dá vyskladať aj zostava s rúrou a plynovou varnou doskou bez digestora. Je možnosť predať i časť linky (dá sa vyskladať aj menší formát linky).
Jedalensky stol + 4 stolicky - TOP STAV - plus ine veci
Predam nasledovne veci, vsetko je ako nove, pouzivane obcasne na chate. Jedalensky stol + 4 stolicky - 110 EUR Kuchynska linka - Skrinky, 2x pracovna doska - 190 EUR Komoda v chodbe - 70 EUR Komoda otvorena - s hrackami - 20 EUR Komoda zavrata s polickami - 30 EUR Krbove kachle s prislusenstvom - 190 EUR 3x Skrinky do kupelne - 90 EUR Sprchovy kut - dvere, bateria, ruzica, 2x policka - 70 EUR Susicka LG WD62J6WY1W 6,5KG A+++ - 250 EUR
Kuchynská sedacia súprava
Predám kuchynskú sedaciu súpravu plus stôl osobný odber