inzercia, predaj, predám, bazár

kuchynské KERAMICKÉ HODINY

Kategória: Doplnky

Predám KERAMICKÉ KUCHYNSKÉ HODINY – nástenné keramické hodiny s moderným dizajnom s námetom slnečníc, hnedo-žltej farby. Tvar hodín je plochý kruh s priemerom 30 cm, hrúbkou 8 mm. Hĺbka hodín od steny (so strojčekom): 4,5 cm.
Samotné hodiny sú asi len tri roky staré, no strojček nie je pôvodný. Treba ho vymeniť, ide popredu.
kuchynské KERAMICKÉ HODINY
Podobné inzeráty
Velke nastenne epoxidove hodiny
Jedinečné dizajnové nástenne hodiny z orechového drievka doplnené živicou vo farbe bielej perleti. Priemer je 65cm, takže je to naozaj kus veľkého doplnku do domácnosti. Kvalitný strojček je samozrejmosťou. Hodiny disponujú na zadnej strane kovaním pre zavesenie, preto sa dá jednoducho zavesiť na akýkoľvek podklad nastenne hodiny, stena, hodiny, zivica, dekoracia, design, epoxidove hodiny, epoxid
Nastenne epoxidove drevene hodiny 8
“Smaragd clock” Nastenne drevene hodiny preliate smaragdovym epoxidom, ktore doplnuje krasna kresba agatoveho dreva budu jedinecnym doplnkom domacnosti. Hrubka hodin je 30 mm. Rozmer je 40x40cm. Faktura a doklad o kupe samozrejmostou. Poznamka: Hodiny drevene hodiny epoxidove hodiny nastenne hodiny
Nástenné hodiny Tiago 33,5 cm
Veľké a čitateľné hodiny. Majú klasický okrúhly ciferník s presne vyznačenými hodinami. Tieto hodiny sú elegantné a esteticky príjemné. Skvele sa hodí do každého interiéru, nie sú to len hodiny, ale aj krásna dekorácia vašej obývačky, izby či kancelárie. Hodiny sú vyrobené zo 100% prírodného dubového dreva a brezovej preglejky. Vrstva 4mm ciferníka je 100% dubová - preto neexistujú dve rovnaké kópie. Hodiny sú napustené prírodným včelím voskom. Quartz strojček napájaný AA batériou - ultra tichý. Žiadny mechanizmus tikania Priemer ciferníka: 33,5 cm Hrúbka ciferníka: 16 mm Tovar zasielame na dobierku. Poštovné a balné 4 eura.
Dubové nástenné hodiny
Nádherné dubové hodiny z masívu dubu budú niečim, čo zaujme každú jednu návštevu u vás. Hodiny sú v rozmere 38cm a majú vyfrézované a zaliaté čísla epoxidom. Hodiny majú tichý chod strojčeka a sú ošetrené olejom a voskom. Hodiny, dekorácia, dizajn, bývanie, doplnky, dub, nástenné hodiny, dar.
kuchynské potreby
Predám rôzne zachovalé, funkčné kuchynské potreby za symbolické ceny : Cedník na halušky 1ks za 1euro. Strúhadlo ploché 1ks za 1euro. Strúhadlo 5-hranné za 1euro. Kuchynské nožnice za 5eur. Strúhadlo - sekáčik za 5eur. Naparovacia podložka do hrnca za 5eur. Formička na pečenie (hviezdička , srdiečko) za 5eur. Ihlice na jednohubky za 3eurá. Hliníkový cedník za 3eurá. Lis na cesnak za 1euro. Pri kúpe všetkého spolu je cena 20eur. Viem priviezť po dohode.
kuchynské potreby
Predám rôzne zachovalé, funkčné kuchynské potreby za symbolické ceny : Cedník na halušky 1ks za 1euro. Strúhadlo ploché 1ks za 1euro. Strúhadlo 5-hranné za 1euro. Kuchynské nožnice za 5eur. Strúhadlo - sekáčik za 5eur. Naparovacia podložka do hrnca za 5eur. Formička na pečenie (hviezdička , srdiečko) za 5eur. Ihlice na jednohubky za 3eurá. Hliníkový cedník za 5eur. Lis na cesnak za 1euro. Pri kúpe všetkého spolu je cena 20eur. Viem priviezť po dohode.