inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchynské nože Berlingerhaus Emerald

Kategória: Ostatné

Sada kuchynských nožov edícia Emerald na magnetickej doske. Nové, nikdy nepoužité, odhalené len kvôli foteniu. Osobný odber v Bratislava Dúbravka, poštou len po platbe vopred na účet.
Kuchynské nože Berlingerhaus Emerald
Podobné inzeráty
BERLINGERHAUS Sada nožov nerez 3 ks
Sada nožov v kazete berlingerhaus. Nové, rozbalene len kvoli foteniu. Vhodne aj ako darček. Povodna cena 27€. Blizsie info: Platba vopred na ucet alebo osobny odber. Na dobierku nezasielam.
Sada kuchynských nožov
Predám novú (nevybalenú) sadu kuch. nožov BerlingerHaus BH-2518. Nevhodný dar.
Predám závitorezné nože  RIDGID
Predám závitorezné nože značky RIDGID pre závitorezy RIDGID. 1) Závitorezné nože na trubkové závity pre stroje RIDGID : a) ½“ – ¾“ No 66665 b) 1“ -2“ No 66670 Závitorezné nože značky RIDGID k výrobe metrických závitov na závitorezoch RIDGID c) Nože M6 – 1 No 50215 sada 4 ks d) Nože M8 – 1,25 No 50225 sada 4 ks e) Nože M10 – 1,5 No 50235 sada 4 ks f) Nože M12 – 1,75 No 50245 sada 4 ks Cena za jednu sadu je 60,- €. Dohoda možná.
Sada nožov Chef Power Delimano
Delimano kuchynské nože s stojanom Málo používane. Stav je veľmi dobrý 8ks nôž a 1ks nožnice Cena je 12€+poštovné Funkčné riešenie kombinujúce brúsku na nože, stojan a 8 nožov. Dizajna konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele zaručujú jednoduchý a bezpečný úchop a keramická brúska nabrúsi nože pri každom vytiahnutí zo stojana. Sada obsahuje: Nôž šéfkuchára, vykosťovací nôž, univerzálny nôž, Santoku nôž, 4 steakové nože, kuchynské nožnice a stojan. Pozrite si moje ostatne inzeraty
Berlingerhaus Pekáč s roštom s titánovým povrchom
Predam uplne novy len vybaleny (obal som vyhodila) pekac s rostom, zistila som, ze sa nezmesti do nasej rury, cely popis tu: Tel. cislo je neplatne, prosim mail. Vdaka
Sada nozov BerlingerHaus
Predam 6 dielnu sadu novych nepouzitych nozov BerlingerHaus blacksilver collection v krabici.