inzercia, predaj, predám, bazár

kuchynské potreby

Kategória: Doplnky

Predám rôzne zachovalé, funkčné kuchynské potreby za symbolické ceny :

Cedník na halušky 1ks za 1euro.

Strúhadlo ploché 1ks za 1euro.

Strúhadlo 5-hranné za 1euro.

Kuchynské nožnice za 5eur.

Strúhadlo - sekáčik za 5eur.

Naparovacia podložka do hrnca za 5eur.

Formička na pečenie (hviezdička , srdiečko) za 5eur.

Ihlice na jednohubky za 3eurá.

Hliníkový cedník za 5eur.

Lis na cesnak za 1euro.


Pri kúpe všetkého spolu je cena 20eur.

Viem priviezť po dohode.
kuchynské potreby
Podobné inzeráty
kuchynské potreby
Predám rôzne zachovalé, funkčné kuchynské potreby za symbolické ceny : Cedník na halušky 1ks za 1euro. Strúhadlo ploché 1ks za 1euro. Strúhadlo 5-hranné za 1euro. Kuchynské nožnice za 5eur. Strúhadlo - sekáčik za 5eur. Naparovacia podložka do hrnca za 5eur. Formička na pečenie (hviezdička , srdiečko) za 5eur. Ihlice na jednohubky za 3eurá. Hliníkový cedník za 3eurá. Lis na cesnak za 1euro. Pri kúpe všetkého spolu je cena 20eur. Viem priviezť po dohode.
doplnky do kuchyne
ponúkam nové: - stojan na taniere / odkvap na riad 23x30cm, 10€. - držiak na kuchynské obrúsky 5€. - drevený chlebník (box na pečivo) PC 25€ Predám za 15€. - Stolová súprava na soľ, korenie, olej a ocot 10€. - servírovací držiak na muffiny PC 15€. Predám za 7€. - Malá forma na pečenie (Forma na biskupský chlebíček. Kvalitná nepriľnavá vrstva ILAG®) PC 7€. Predám za 5€. Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné kuchynské vybavenie - pozri moje inzeráty.
kuchynské KERAMICKÉ HODINY
Predám KERAMICKÉ KUCHYNSKÉ HODINY – nástenné keramické hodiny s moderným dizajnom s námetom slnečníc, hnedo-žltej farby. Tvar hodín je plochý kruh s priemerom 30 cm, hrúbkou 8 mm. Hĺbka hodín od steny (so strojčekom): 4,5 cm. Samotné hodiny sú asi len tri roky staré, no strojček nie je pôvodný. Treba ho vymeniť, ide popredu.
Nové kuchynské nože
Predám nové kuchynské nože cena 6e pošlem poštou po prevode na účet kontakt na email pozri moje dalsie inzeráty možno sa ti niečo zapaci
Predám kuchynské dosky
Predám kuchynské dosky, dienko, denko, lopatka na krájanie alebo servírovanie bukové drevo, jedinečná kresba(spalted wood)vhodné do každej kuchyne, na chatu do altánku každý kus je originál, praskliny zaliate epoxidom rozmery šírka od 15-17cm, dĺžka od 35-45cm, hrúbka od 2-3cm číslo 1,2,4 z jedného kusa nechaný prirodzený okraj číslo 3 lepená, číslo 5 z jedného kusa v tvare sekáča číslo 6 skôr na servírovanie 44x13 hrúbka 12mm číslo 7 z jedného kusa jedinečná kresba, okraj prirodzený 34x18, hrúbka 16mm cena č.1 - 15€, č.2 - 8€, č.3,4,5a 7 20€ za kus, č.6 - 8€ pri odbere viac kusov zľava, dohode sa nebránim pošlem poštou, kurierom, aj osobný odber volajte alebo píšte mail, na SMS neodpovedám, pozrite aj moje ostatné inzeráty inzerát platí do zmazania
Kuchynské chnapky s magnetom
Predám úplne nové kuchynské chnapky s magnetom