inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchynskú bateriu so sprškou

Kategória: Ostatné

Predám kuchynskú batériu so sprškou novú nepoužitú. Viem priviest po trase RA- RV - KE - PO.
Kuchynskú bateriu so sprškou
Podobné inzeráty
Predám umývadlovú batériu  s bidetovou sprškou ORAS 1912F
Ponúkam na predaj novú umývadlovú batériu s bidetovou sprškou ORAS 1912F. Možný osobný odber - počas pracovných dní od 8:00 do 17:00 a v sobotu od 8:00 do 12:00 alebo pošlem aj na dobierku. Možná dohoda. Pre viac info píšte, volajte! Popis: Oras s prietokom pri tlaku 300 kPA - 0,14 l/sek •umývadlová stojanková batéria s bidetovou sprškou •bez výpuste •s prietokom pri tlaku 300 kPA - 0,14 l/sek •dodávka teplej vody: max. 80°C
Predám bateriu s výsuvnou sprškou
Predám chromovanú vodovodnú batériu s výsuvnou sprškou zn. AVITAL.Dôvod predaja je presťahovanie sa.
Predam lacno novu drezovu bateriu BLANCO - brusena mosadz
Predam lacno novu kuchynsku drezovu bateriu znacky BLANCO LIVIA - S HD z mosadzneho kovu s vysuvnou sprskou. Farba: brusena mosadz.
Drezová batéria so sprškou / chróm
Drezová batéria so sprškou / chróm, nevyužité. Vypratávanie garáže. Osobne Zaježová, BB, ZV, DT, KA, ZH alebo dobierka + 5,- Eur / platba vopred na účet.
Predám vodovodnú batériu
Predám vodovodnú batériu Franke ku kamennému dresu pieskovej farby , ale aj obyčajnému ,používanú cca rok nepravidelne. Plne funkčná , vyťahovacia. Kúpili sme batériu s prietokovým ohrievačom a túto už nepotrebujeme. Pridávam link , cena novej 125€ keramická kartuša Rubineta 40 mm - otočné rameno výtoku s vyťahovacou sprškou (150cm) - s prepínaním sprcha/prúd - perlátor Spider Rubineta - dĺžky 45 cm - upevňovací set
Predám lacno  pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco
Predám lacno funkcnu pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco Daras so sprskou vo farbe siva metaliza. Druhy obrazok je ilustracny.