inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchynský sporák FIKO

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Ponúkam na predaj: Kuchynsky sporák FIKO na tuhe palivo drevo, uhlie, brikety, Sporák ma velkú liatimovú varnú plochu šamotová výplň je v poriadku po renovacii zachovalý stav. Sporák je v dobrom stave, Cena podľa dohody.
Kuchynský sporák FIKO
Podobné inzeráty
Kuchynský sporák FIKO
Ponúkam na predaj kuchynský sporák FIKO v dobrom stave cena dohodou
Sporak fiko de luxe 7kW
Ponukam novy kuchynsky sporak fiko s dopravou a platbou u vas doma 999€ mam prave i lave prevedenie. Zarucny list da sofer
SPORÁK FIKO 70
predám starý sporák FIKO 70 na tuhé palivo. je plne funkčný, akurát ho treba vyčistiť. osobný odber Trstín. tags: sporák, kachle, pec, piecka, rúra
Pec, kachle, sporák na drevo Fiko 90.2
Predám sporák na drevo a uhlie Fiko 90. Sporák je po kompletnej rekonštrukcii šamotovej výplne, ošetrení liatinových platní a plechov. Plne funkčná rúra na pečenie. Dobrý stav. Rozmery, výška: 87 cm, šírka: 80 cm, hĺbka: 54 cm, dymovod: 130 mm, váha: 130 kg. Pozri všetky moje inzeráty. Email:
Sporák THORMA ÖKO 75/FIKO DELUXE BIELY
Predám Thorma sporák ÖKO75/FIKO DeLuxe pravý v bielom prevedení, na spaľovanie dreva, uhlia a brikiet, ideálny na varenie a pečenie v domácnostiach. Sporák má 5 rokov a je plne funkčný. Predaj z dôvodu prerábky kuchyne.
Kuchynský šporák
Ponúkame na predaj kuchynský šporák zn. FIKO na tuhé palivo. Sporák má väčšiu liatinovú varnú plochu. Jeho vnútro má šamotovú výplň. Sporák je funkčný, v poriadku, zachovalý v dobrom aj vzhľadovom stave.