inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpeľňová predložka froté - nový tovar

Kategória: Ostatné

Predám nové bavlnené froté predložky (koberčeky) do kúpeľne.
Rozmer: 50x70cm
Materiál: 100% bavlna
Gramáž: 750g/m2

Cena za kus: 4€ + poštovné

Farby: pistáciovo zelená a biela.
Kúpeľňová predložka froté - nový tovar
Podobné inzeráty
Paletový tovar - AB kvalita elektro, nástroje a rozny tovar
Ponúkam na predaj palety tovaru s vysokou kvalitou prevažne AB Amzon. Na palete je tovar vysokej kvality kde je prevažne AB kvalita (nový tovar, výstavný, vratky do 14 dní), alebo maximálne 10% (poškodený tovar). Tovar je prevažne v originálnom balení. Na palete sa može nachádzať: - drobné elektro - elektro pre domácnosť - príslušenstvo pre autá - tovar pre osobnú starostlivosť - príslušenstvo pre PC, mobily a tablety - tovar pre deti ... a mnoho ďalšieho. Zloženie každej palety je rozne. Na palete sa nachádza približne 30 až 50 kusov. Rozmery: 120x80x150 (približný rozmer) Cena: 380€ paleta Možnosť dopravy celé Slovensko! Tovar je vhodný na ďalší predaj! Na tovar sa nevzťahuje záruka a ani možnosť vrátenia!
Froté uterák a Osuška
Predám úplne nové nepoužité zabalené froté. osušku 140x 70 veľká ,jemná ,biela obojstranná froté s jemnými ružovými bodkami q srdiečkami. 100%pamut coton .cena je 8.eur. Uterák je 90x50 froté jednostranne na konci je uhačkovane s fiálovými ornamentami s háčikom na zavesenie originál. Cena je 5.eur.
Froté župan kimono M
Predám tento biely froté župan, nový tovar. Materiál 100% bavlna-froté, gramáž 360g/m2. Kimono strih, s opaskom na uväzovanie. Cena: 22€ + poštovné
Predložka
Predložka, materiál vlna, rozmer 80cm x 150cm
Predám pekné  froté retro uteráky
Predám väčšie pekné froté uteráky, tenšie rýchloschnúce , dobre savé froté , veľkosť 60x120 cm. Vzorové sú 2 a oranžový 1. Nové nikdy nepoužité, československý výrobok. Cena za ks 3 EURÁ.
Osuška s kapucňou - froté,Veľryba- NOVA, 10€
Osuška s kapucňou - froté 100x100 Veľryba - Modrá.​ Rozmer: 100 x 100cm. Kapucňa je lemovaná s dodatočnou bavlnenou vrstvou, pre dokonalý komfort dieťaťa. Bavlna perfektne absorbuje vlhkosť. Vyrobená z vysoko kvalitnej, mäkkej, 100% froté bavlny. Mimoriadne mäkká k detskej pokožke. Postovne: 1,40€