inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpim autodráhu Ites

Kategória: Zberateľstvo

Kúpim len autodráhu ITES
Kúpim autodráhu Ites
Podobné inzeráty
Autíčka na autodráhu ites
Ponúkam autíčka na autodráhu ites 4x Porsche 917 a 3x Porsche 911 turbo s originálnymi krabičkami + nové stieracie kefky.Všetky spolu.Cena je vrátane poštovného.Kontakt cez formulár. Ites igra kdn autodráha ites.
Autíčka na autodráhu ites
Ponúkam autíčka na autodráhu ites 4x Porsche 917 a 3x Porsche 911 turbo s originálnymi krabičkami + nové stieracie kefky.Všetky spolu zašlem po platbe vopred.Cena je vrátane poštovného.Kontakt cez formulár. Ites igra kdn autodráha ites.
Autíčka na autodráhu ites
Ponúkam autíčka na autodráhu ites 2x Porsche 917 a 3x Porsche 911 turbo s originálnymi krabičkam.Všetky spolu zašlem po platbe vopred.Cena je vrátane poštovného.Kontakt cez formulár. Ites igra kdn autodráha ites.
Autíčka na autodráhu ites Porsche 917 ites
Ponúkam autíčka na autodráhu ites Porsche 917.Funkčný stav,na bielom autíčku potrebné vymeniť pneumatiky.Zašlem poštou po platbe vopred.CENA ZA DVE AUTÍČKA + POŠTOVNÉ.Kontakt cez formulár.
Lotus,tyrrell ,BRM Ites na baterie,
Predam stare cs.hracky na baterie-F1 Lotus, BRM,Tyrrell,vsetky nekompletne,aj po castiach. Veľa ND na iné hračky Ites, LIAZ, Tatra, tank T54, a i.Pasy pri T54 nie su z T54,su o nieco kratsie...Teraz neviem z coho su,mozno niekto vie...Korba tatra 815 ites na piesok. Vid foto. Ceny dohodou.Na SMS nereagujem.Ites,KDN,Kaden,Gama
Autodraha Ites dopravna
Kupim dopravnu autodrahu ITES, kompletnu bez velkych poskodeni, funkcnu. Dakujem