inzercia, predaj, predám, bazár

KUPIM NARAZNIK NA PREDVOJNOVY STEYR

Kategória: Veterány

!!! Kupim !!! naraznik na predvojnovy steyr v akom kolvek stave možnost vymenit za ine diely na veteran.
KUPIM  NARAZNIK NA PREDVOJNOVY STEYR
Podobné inzeráty
svetlomet predvojnový zetka
predvojnový, pripadne výmena za bosch predvojnový
Starožitný tlakomer predvojnový AGA
Predám predvojnový tlakomer na pneumatiky, funkčný , viď foto + pošta
Predam predvojnovy Mercedes ,rok v.1937
Ponukam na predaj vzacny predvojnovy Mercedes V170,2dver cupe,rok 1937,po kompletnej starsej profi renovacii plne FUNKCNY,PEKNY,KOMPLETNY, EU DOKLADY(biele znacky), CENA JE 36000 EURO MOZNA DOHODA O CENE PRI OBHLIADKE PRI AUTE!!!!!!!
jawa cz special predvojnový motor
Predám motor jawa cz special predvojnový, motor sa pretáča a bere rýchlosti cena 450€ alebo výmena na jawa villiers
Predám puklice na predvojnový a vojnový automobil Steyer
Predám puklice na predvojnový a vojnový automobil Steyer, puklice sú na svoj vek v super stave, jedna má pár drobných tukancov ale nič hrozné, druhá je vo vynikajúcom stave, jedná sa o nálezový stav, puklice nie sú čistené ani leštené, materiál mosadz povrchová úprava chróm, tieto pochádzajú s nemeckého štábneho Stayera, ktorý používala Nemecká armáda počas WWII, cena je 140 eur plus poštovné, pre viac info ma kontaktujte prostredníctvom meilu alebo telefonicky na uvedenom čísle. Prípadne sa môžete pozrieť na moje ďalšie inzeráty.
Predám nápravu na predvojnový automobil škoda laurin a kleme
Predám nápravu na predvojnový automobil škoda laurin a klement, presný typ neviem asi typ 105 alebo 110, poprípade aj iný typ, náprava je v stave presne ako na foto, možná výmena za diely na NSU 200 ZDB alebo jawa perák, ČZ predvojnová, Jawa špeciál, cena je 300 eur, pre viac info ma kontaktujte prostredníctvom meilu alebo telefonicky na uvedenom čísle. Prípadne sa môžete pozrieť na moje ďalšie inzeráty