inzercia, predaj, predám, bazár

Kupón 20 € na nákup lyží, lyžiarok, snowboardu

Kategória: Darčekové poukážky

Zľavový kupón LYZE20 , ktorý sa dá použiť na nákup na najlacnejsie-lyze (s pomlckou) - dá sa uplatnit na použité lyže, dámske aj detské , lyžiarky, snowboard alebo snowboardové topánky.
Kupón 20 € na nákup lyží, lyžiarok, snowboardu
Podobné inzeráty
-30€ KUPÓN na nákup vína
-30€ KUPÓN na nákup vína. Dôvod predaja: nepijem :D
pobyt vo vysokych tatrach hotel Bellevue
Ponúkam na predaj tento kupon do BELLEVUE**** hotela. Kupon je pre 2 osoby na 2 noci/3dni. Viac info na fotkach, pripadne sprava. V hoteli sa dá príjemne straviť čas. V cene je zahrnuta polpenzia. Cena kuponu je 338€ Platnost kuponu je od dnes do 23.12.2022 Kupon predavam zo zdravotnych dovodov. Moznost uplatnenia aj rekreačného príspevku v zamestnaní.
MALL KUPÓN
ponúkam vám kupón do v hodnote 6€ za 4€ kupón pošlem po platbe
Dajana rodriguez
Dobrý deň Ponúkam kupón na nákup kabeliek dajana rodriguez v hodnote 50eir za 7eur/ks,kupón je platný do 24.2.2023 Kontaktujte ma na mail číslo vymyslené
Kupón na víno v hodnote 30 EUR
Poukážka /voucher/ v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur. Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky, zľava teda môže byť až 70%. Ak vám víno nebude chutiť, peniaze vám vrátia späť. /Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov/. Vhodné aj ako darček pre milovníka dobrého kvalitného vína. V ponuke majú suché, polosuché, biele aj červené, vyberie si každý. Víno Kráľ získal na Frankfurt International Trophy titul "najlepší online predajca vína 2022". Pozrite aj ostatné moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny.
Kupón na víno v hodnote 30 EUR + 30 EUR
Poukážka /voucher/ v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur. Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky. Ak vám víno nebude chutiť, peniaze vám vrátia späť. /Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov/. Víno Kráľ získal na Frankfurt International Trophy titul "najlepší online predajca vína 2022".