inzercia, predaj, predám, bazár

Kupón na víno v hodnote 30 EUR + 30 EUR

Kategória: Darčekové poukážky

Poukážka /voucher/ v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur.

Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky. Ak vám víno nebude chutiť, peniaze vám vrátia späť. /Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov/.

Víno Kráľ získal na Frankfurt International Trophy titul "najlepší online predajca vína 2022".
Kupón na víno v hodnote 30 EUR + 30 EUR
Podobné inzeráty
Kupón na víno v hodnote 30 EUR
Poukážka /voucher/ v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur. Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky, zľava teda môže byť až 70%. Ak vám víno nebude chutiť, peniaze vám vrátia späť. /Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov/. Vhodné aj ako darček pre milovníka dobrého kvalitného vína. V ponuke majú suché, polosuché, biele aj červené, vyberie si každý. Víno Kráľ získal na Frankfurt International Trophy titul "najlepší online predajca vína 2022". Pozrite aj ostatné moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny.
MALL KUPÓN
ponúkam vám kupón do v hodnote 6€ za 4€ kupón pošlem po platbe
pobyt vo vysokych tatrach hotel Bellevue
Ponúkam na predaj tento kupon do BELLEVUE**** hotela. Kupon je pre 2 osoby na 2 noci/3dni. Viac info na fotkach, pripadne sprava. V hoteli sa dá príjemne straviť čas. V cene je zahrnuta polpenzia. Cena kuponu je 338€ Platnost kuponu je od dnes do 23.12.2022 Kupon predavam zo zdravotnych dovodov. Moznost uplatnenia aj rekreačného príspevku v zamestnaní.
Zľavový kupón Víno Kráľ
Ponúkam kupón v hodnote 30€ na objednávku vín zo stránky Kód kupónu zašlem mailom.
Alza kupón
Predám alza kupón v hodnote 10€ za 8€. Platba iba prevodom vopred. Hned po prijatí platby pošlem poukážku v hodnote 10€ :)
Dajana rodriguez
Dobrý deň Ponúkam kupón na nákup kabeliek dajana rodriguez v hodnote 50eir za 7eur/ks,kupón je platný do 24.2.2023 Kontaktujte ma na mail číslo vymyslené