inzercia, predaj, predám, bazár

Kura collection Softshell PARKA + VESTA

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám parku značky Kura collection. Materiál softshell. Je veľmi teplá.Veľkosť univerzálna. Pás a spodná časť sa dá stiahnuť ako potrebujete. Zapínanie parky je na zips.Parka sa skladá z dvoch častí: 1.časť je samotný kabáta 2.časť je vesta. Dajú sa nosiť aj samostatne. Obidve časti majú na chrbte biely nápis Kuracollection.
Pôvodná cena bola 369€
Kura collection Softshell PARKA + VESTA
Podobné inzeráty
Kura Collection Softshell parka X vest
Predám úplne novú, ani raz neoblečenú softshellovú parku & vestu od Kura collection. Veľkosť UNI/ one size, bez akýchkoľvek úprav. Je naozaj teplučká, vhodná nielen na jar, ale aj na zimu. Veľmi príjemný materiál, vodoodpudivý. Predám za takmer pôvodnú cenu, nakoľko ešte parka nebola ani vybalená z tašky. Na foto je moja nosená :) Možnosť nosiť s vrchnou vestou, ale aj bez :)
Nicole Benisti 2 000$+ obojstranná parka, vesta, bunda
Nicole Benisti kanadská dizajnérska parka Uplne nová, s visačkou. Bez vad. Model Belleville Belleville parku nosí Jennifer Lopez, Jen Selter atď Kúpená v zahraničí za viac ako 2 000$ Veľkosť S. Sedí 3 v 1 • obojstranná parka • vesta • vetru a vodeodolná bunda Kožušina - líška Najviac premakaná a premyslená parka, ktorú som v živote videla Každý detail je ideálny. Veľa prvkov z jahňacej kože Preferujem komunikáciu cez alebo WhatsApp. Pošlem Packetou alebo poštou podľa cenníka. Stretnutie je možné v KNM alebo v Žiline podľa dohody.
PARKA PANSKA "M"
Predám pánsku parku khaki farby veľkosť M. Parka má vzadu kapucňu, zapínanie v predu po celej dĺžke na zdrhovadlo a aj na gombíky. Po stranách má dve vrecká s klopami a gombíkom. V spodnej časti zapínania je kovovy svok. Parka sa dá sťahovať v drieku i v spodnej časti. Na rukávoch v spodnej časti ozdobné gombíky po 2 ks. Parka je ľahká, bez podsivky, určená na jarné a jesenné dni pre mladého štýlového chalana, alebo muza. Parka je ako nová, 2 x použitá. Kupovana bola v obchode GATE. Predám za 10€.
Kura collection BOUCLÉ coat
Predám úplne nový kabát z najnovšej kolekcie od Kura collection. Kabát nebol ešte ani raz oblečený, len vyskúšaný. Veľkosť Onesize/ UNI (sedí od XS po L). Príjemný teplý materiál. Kabátik je ešte zabalený v originál taške, navoňaný Kura vôňou. Pôvodná cena 329€.
Pánska zimná softshell bunda Nordblanc, XL
Predám pánsku zimnú softshell bundu značky Nordblanc, veľkosť XL. Zateplená lyžiarska bunda NORDBLANC STRUGGLE vyrobená z pevnejšieho softshell materiálu so silným fleecom. Vybavená bedrovým pásom pre pohodlné lyžovanie bez prefúknutia chrbta. Je vyrobená z kvalitného trojvrstvového membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 so silnejším fleecom. Ponúka ochranu ako klasická nepremokavá bunda, ale je vďaka strečovému materiálu pohodlnejšia. Zimný softshell sa hodí ako na lyžovanie, tak na bežné nosenie. Dôvod predaja: nesedí veľkosť Pôvodná cena: 165 eur Predám za 110 eur Ba a okolie (osobný odber) mimo BA posielam na dobierku.
Pánska zimná softshell bunda Nordblanc, XL
Predám pánsku zimnú softshell bundu značky Nordblanc, veľkosť XL. Zateplená lyžiarska bunda NORDBLANC STRUGGLE vyrobená z pevnejšieho softshell materiálu so silným fleecom. Vybavená bedrovým pásom pre pohodlné lyžovanie bez prefúknutia chrbta. Je vyrobená z kvalitného trojvrstvového membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 so silnejším fleecom. Ponúka ochranu ako klasická nepremokavá bunda, ale je vďaka strečovému materiálu pohodlnejšia. Zimný softshell sa hodí ako na lyžovanie, tak na bežné nosenie. Dôvod predaja: nesedí veľkosť Pôvodná cena: 165 eur Predám za 70 eur Ba a okolie (osobný odber) mimo BA posielam na dobierku.