inzercia, predaj, predám, bazár

KURA nude súprava

Kategória: Športové oblečenie

Dobrý deň,predám krásnu nude súpravu KURA,sedí na veľkosť M/L nenosená len skladovaná
KURA nude súprava
Podobné inzeráty
KURA COLLECTION antracit set
Predám úplne novučičký ešte zabalený antracit set od KURA Veľkosť xs/s Upravený na výšku do 165 cm PC spolu 238€ Predám za 218€ + poštovné
KURA COLLECTION - teplaky REZERVOVANE
Predam nove nenosene teplaky zn. Kura collection. Velkost S/M. Predavam za 100 euro. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom Dakujem :-)
Kura collection set
Predám iba vyskúšaný komplet kura collection.Zial nevhodný darcek,neupravovany.Cena bola 159 plus posta 5 eur tak aj predávam.pri zaujme pošlem foto.
KÚPIM TEPLÁKY KURA COLLECTION
KÚPIM TEPLÁKY MINT KURA COLLECTION VEL.S
Lyžiarska súprava 9-12 rokov
Ponúkam lyžiarska bunda a lyžiarske nohavice, veľkosť 140. Nohavice majú odnímateľné traky. Značka Performers Tom Tino. Súprava nemá žiadne poškodenie je v dobrom, zachovalom stave. Farebné prevedenie unisex, nositeľné ako Chlapčenská lyžiarska súprava ale aj ako dievčenská lyžiarska súprava. Osobné odovzdanie v rámci Bratislavy, v prípade zasielania na dobierku + poštovné k cene.
Nová tepláková súprava 46/48
Tepláková súprava je čisto nová ešte s vysačkami (nevhodný darček). Veľkosť mikiny je uvedená XL a veľkosť teplákov je uvedená XXL ale súprava sedí na našu 46/48 (no každopádne sa treba riadiť rozmermi). Súprava je z hrubšieho materiálu, mikina je crop a je OVERSIZE. Cena súpravy je 30€ + poštovné Rozmery mikiny: Pod pazuchami od 115cm do 125cm, Šírka na spodku je od 120cm do 140cm, Dĺžka mikiny je 52cm. Rozmery teplákov: Pás od 90cm do 120cm, Boky sú od 120cm do 148cm, Dĺžka teplákov je 104cm V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail b.kollarova07@