inzercia, predaj, predám, bazár

Kuriatka wyandot

Kategória: Hydina

Momentálne vypredané ďalšie na odber od 20.5
Kuriatka sú nesexovane.
Cena za kus 3.5€
Kohút wyandot strieborní čierno lemovaný sliepky prevažne tiež.
Viem predať aj nasadove vajcia v obmedzenom množstve cena za kus 0.60€.
Radšej volať.
Kuriatka wyandot
Podobné inzeráty
Nasadove vajíčka a kuriatka
Ponúkam násadové vajíčka MIX gazdovského chovu . Všetky sliepky a kohuti sú spolu v jednom výbehu. Sliepky a kohútov nepredavam !!! Len kuriatka a násadové vajíčka . Sliepky : Barneveldka hnedá dvojlemovaná Faverolka lososovitá Leghorn Araucana Greenshell Darkshell Wyandotka strieborná vlnitá Kohuti : Barneveld hnedý dvojlemovaný Wyandot strieborný vlnitý Faverol lososovitý Barneveld mix čiernobiely Barneveld mix hnedý Viem poslať aj kuriérom . Ale cena vopred na účet a neručím za rozbitie vajec . Preferujem osobný odber . Obec Nitrica . Po dohode viem vajička aj vyliahnuť a predať kuriatka ako 3 dňové až týždňové . Cena vajíčka je 1€ Cena kuriatka 5€ Pre viac info volať .
Wyandot/leghorn/mix
Budem mať k dispozícii kuriatka Wyandot veľká forma 4 Eurá, čistokrvné leghorny 3 Eurá a mix 2 Eurá. Pripadne vyliahnem podľa záujmu. Kuriatka budú týždňové 21.3.2023.
Kuriatka wyandot
Predám dvojtýždňové kuriatka wyandot strieborno čierne veľká forma. Mám 16 kusov.
Nasadove vajcia alebo kuriatka
Ponúkam násadové vajíčka MIX gazdovského chovu . Sliepky : Barneveldka hnedá dvojlemovaná Faverolka lososovitá Leghorn Araucana Greenshell Darkshell Wyandotka strieborná vlnitá Kohuti : Barneveld hnedý dvojlemovaný Wyandot strieborný vlnitý Faverol lososovitý Barneveld mix čiernobiely Barneveld mix hnedý Viem poslať aj kuriérom . Ale cena vopred na účet a neručím za rozbitie vajec . Preferujem osobný odber . Obec Nitrica . Po dohode viem vajička aj vyliahnuť a predať kuriatka ako 3 dňové až týždňové . Cena vajíčka je 1€ Cena kuriatka 5€ Pre viac info volať .
Kuriatka
Predám kuriatka čistokrvných plemien Vlašky Jarabičej , Plymutky bielej a Hempširky zlatohnedej. Kuriatka po krúžkovaných a kvalitných rodičoch . Kuriatka predávam 1 týždňové a vakcinované . Cena za kus 2.5€
Mix kuriatka hodvabnicka
Akt do zmazania Predám kuriatka sliepky mám mix hodvabnicka a dominanta , Oravka , kohuty su hodvabnicka na posledných fotkách cena spolu za 3 kuriatka 9e mám ich 6 ks-18e mám buď spolu alebo po 3ks kuriatka sú spod sliepky cize sliepocky budú určite dobre kvocky ako naše