inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitna hudba do auta

Kategória: Zvuková technika

Zdravim ostalo mi po predaji auta profi hifi system brutal zvuk !!! Nie ako JBL a pod. Zostava sa skladá z 2xsubwoofer audio system 2 zosilovače jeden monoblok Sinusline SL-A3000 a druhy štvorkanalovy soundstream tarantula kto pozna vie o čo ide . Pozrite link čo stoji sinuslive monoblock : takže asi tak je to kvalitna zostava takze len zosilovače vyšly okolo 800e link na repro audiosystem helon : Takže cena dokopy 300e . Inzerát je platný do zmazania .
Kvalitna hudba do auta
Podobné inzeráty
DJ TRAKTOR KONTROL S8 + KUFOR
Predávam z dôvodu nepoužívania: Native Instruments Traktor Kontrol S8 + prenosné puzdro. 1250 cena v obchode, predávam za 800 eur bez možnosti vyjednávania. Predávam z dôvodu nepoužívania: Native Instruments Traktor Kontrol S8 + prenosné puzdro. 1250 cena v obchode, predávam za 800 eur bez možnosti dohody. Tieto dve položky si môžete kúpiť aj jednotlivo na nasledujúcich odkazoch: KONZOLA: KUFOR: JE TIEŽ MOŽNÉ SA NAVZÁJOM KONTAKTOVAŤ TELEFONICKY CEZ ZOOM ALEBO WHATSAPP, A PREUKÁZAŤ, ŽE VŠETKO FUNGUJE SPRÁVNE A ZODPOVEDÁ OPISU.
Hudba do auta.PredAm hudbu do auta.
Subwofer, zosilňovač Magnat. Zosik 500W Magnat edition Subwofer Magnat expres 12 Repro Mac audio 2x Všetko funkčné!
SAB hudba do autá
Predam hudbu do autá SAB všetko komplet aj káble . Čo je na foto . Viem pomoc aj nastaviť . Je to nové používané 2 miesace.
aktívny subwoofer Sencor SCS WA1001
•Predám aktívny subwoofer Sencor SCS WA1001  25cm basový reproduktor pre hlboké basy výkon 100 W RMS. Funkčný,veľmi kvalitna hudba a basy len tam je vylomený jeden input (na jeck) lahko sa to da vymenit (vid.foto) Predávam koli tomu že som ho nepoužíval, zbytočne ho vozím v kufri. K nemu dam-poistkové puzdro ANL s 150 A nožovou ANL poistkou 
Bose L1 model 1S
Zvukové ozvučenie, kvalitná hudba, špičkové reproduktory, profesionálna zvuková aparatúra Bose L1 model 1S + Mixpult Bose T1 ToneMatch. Mix napájaný z Bose priamo, alebo zvlášť cez adaptér zo siete. Púzdra k tomu. Predáva sa spolu! Len osobný odber.