inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitná nerezová kotlina

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Ponúkame na predaj nerezovu kotlinu.

Hrúbka materiálu 3mm
Vnútorný priemer obruče 380mm
Hĺbka ohniska 450mm
Výška nôh 300mm
Prevedenie nerez AISI 304

Kotlina je veľmi pevná a robustná čo značí dlhu životnosť.
Kvalitná nerezová kotlina
Podobné inzeráty
Kotlina na guláš
Predám veľmi odolnú kotlinu na guláš.Je vyrobená z plechu o hrúbke 3mm ,ktorý Vás určite prežije. Kotlina je vybavená s popolníkom. Je ošetrená zo žiaruvzdornou farbou Alkyton (750°) a so zlatou patinou. Kotlina je určená na 16L kotlíky.Predáva sa bez kotlíka.
Kotlina so smalt. ktlom a vekom
Predam 2ks kompletov k zabíjačke: 1. Kotlina vymazaná šamotom + kotol smaltovaný/50l/so smaltovaným vekom-80 eur. 2. Kotlina bez vymazovky+smaltovaný kotol/50l/ s dreveným vekom-40eur.
Kotlina na guláš (Na objednávku)
Predám veľmi odolnú kotlinu na guláš.Je vyrobená z plechu o hrúbke 3mm ,ktorý Vás určite prežije. Kotlina je vybavená s popolníkom a taktiež aj s adaptérom na plynový varič takže je možné variť aj na ošetrená zo žiaruvzdornou farbou Alkyton (750°) a so zlatou patinou. Kotlina je určená na 16L kotlíky.Predáva sa bez kotlíka a bez plynového variča.
Kotlina na guláš (Na objednávku)
Predám veľmi odolnú kotlinu na guláš.Je vyrobená z plechu o hrúbke 3mm ,ktorý Vás určite prežije. Kotlina je vybavená s popolníkom a taktiež aj s adaptérom na plynový varič takže je možné variť aj na ošetrená zo žiaruvzdornou farbou Alkyton (750°) a zo zlatou patinou. Kotlina je určená na 16L kotlíky.Predáva sa bez kotlíka a bez plynového variča.
Kotlina
Predám kotlinu domácej výroby hrúbky 2mm plechu vhodnú na 15 -2l kotlík alebo na pivovy keg Kotlina je masívneho materiálu preto vydrží veľa rokov.
Plynom ohrievaná kotlina
Plynom ohrievaná smaltovaná kotlina vhodná na napríklad na zabíjačku. Nikdy nebola používaná.