inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitná Originálna Povylepšovaná Dračia Maska

Kategória: Hračky

Predám túto originálnu prerobenú zelenú dračiu masku. Základná maska bola kupovaná v USA a je vyrobená z kvalitného materiálu.
Maska je s otváracími ústami a očami, na ktorých je prilepená sieťka. Teda sa dá nosiť úplne bez problémov. Bola premaľovaná a vylepšená. Maska sama o sebe je veľmi pevná. Je možné ju ďalej premaľovať a upravovať podľa potreby. Bolo do nej dané veľa času a energie, čo ju činí výnimočnou. Žiadnu masku, ktorá by vyzerala rovnako určite nikde nenájdete. Je jednoducho sama o sebe originálna.
Kvalitná Originálna Povylepšovaná Dračia Maska
Podobné inzeráty
LEGO Elves 41173 Dračia škola v Elvendale
ponúkam na predaj, používané, bez krabice LEGO Elves 41173 Dračia škola v Elvendale
Lego Castle 70403 Dračia hora
Ponúkam na predaj lego Dračia hora, kompletne s návodom a krabicou. Lego bolo postavené len kvôli foteniu, stav nového lega. Prosím ponúknite rozumnú cenu.
LEGO Elves 41173 Dračia škola v Elvendale
ponúkam na predaj, používané, bez krabice LEGO Elves 41173 Dračia škola v Elvendale
Lego Castle 70403 Dračia hora ako nové
Ponúkam na predaj ťažko zohnatelné lego Dračia hora, kompletne s návodom a krabicou. Lego bolo postavené len kvôli foteniu, stav nového lega.
Lego 71773 Ninjago- Kaiova Zlatá Dračia štvorkolka
Nové,nerozbalené Lego 71773 Ninjago- Kaiova Zlatá Dračia štvorkolka. Najlepšie by bol osobný odber v BA -Staré Mesto,Petržalka alebo smer na Gabčíkovo. Cena-55€ (2ks k dispozícii)
Nabízím Lego NINJAGO 71770 Zaneova zlatá dračia stíhačk NOVÉ
Nabízím Lego NINJAGO 71770 Zaneova zlatá dračia stíhačka Lego je NOVÉ, NEROZBALENÉ Vhodné i pro sběratele Cena: 19 Eur Kdo byste měl zájem pište