inzercia, predaj, predám, bazár

kvalitne damske turisticke SALEWA goretex, velkost 39/40

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam kvalitne damske turisticke topanky / vibramy SALEWA WS Firetail evo mid gtx 3F, velkost cislo 39. Dlzka vnutornej vlozky je na foto - chodidlo siaha priblizne do dlzky 25,5 - 26 cm, zvysok vlozky je taky vyvyseny lem. Topanky su v perfektnom stave, ich povodna cena bola vyse 200 eur.
Cena 100 eur

Materiál: Microfiber, Armoured Mesh, Aramidic / Rubber 360 ° obsádzka
Podrážka: Vibram ® Scrambler
Podšívka: Gore-Tex ® extended comfort

3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku zaručuje stabilitu chodidla.
Climbing lacing - rozšírené šnurovanie smerom do špičky pre väčší komfort.
Fire Aramid Sole System - špeciálny systém podrážky a obsádzky z aramidového vlákna na ochranu proti oderu od kameňov, odpruženie a absorpciou nárazov v päte.
MFF footbed - noha je troj-dimenzionálna časť tela a je definovaná dĺžkou, šírkou a výškou. Iba SALEWA ponúka stielku, ktorá umožňuje individuálne nastavenie-pohodlný a bezpečný došľap.
Silverized 100% Fresh - použitie strieborného vlákna zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu.

kvalitne damske turisticke SALEWA goretex, velkost 39/40
Podobné inzeráty
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 170,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Mammut, Bergans, Salewa, Martini a Haglöfs
Predám špičkové lovecké - polovnícke - turistické - rybárske - outdoorové nohavice v 100% stave: Bergans Tufto - špičkové lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave, vetracie otvory na bočnej strane. Veľkosť M - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu max 43 cm - šírka bokov 55 cm - vnútorná dľžka nôh 74 cm. CENA: 50,-€. Mammut DryTech - bezchybné, veľmi zachovalé turistické - trekové - outdoorové nohavice Mammut DryTech v 100% stave. Nohavice majú snežný pás, sú zateplené, zboku majú aj vetracie otvory na zips. Veľkosť 36 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 100 cm - šírka pásu max 41 cm (obvod pása!!!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 70 cm. CENA 50,-€. SALEWA MELZ 2 DST - krásne a špičkové skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Veľkosť dámska S alebo pánska 46 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103,5 cm - šírka pásu 36 - 45 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 47 cm - vnútorná dľžka nôh 77 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 150,-€. CENA: 50,-€ - REZERVOVANÝ!!! Haglöfs Mid Fjell (posledná fotka) - špičkové pánske outdoorové - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť L/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 42-50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Salewa Puez Minicheck2 Dryton košeľa
PC 90€ Nová s visačkou Veľkosť M Dámské triko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S je model, který vyniká v oblasti prodyšnosti. To je způsobeno použitou technologií Dryton Active. Celou věc oceníte také pro její pohodlí a skvělý design. Chcete doplnit svůj šatník oděvem, který nabízí volnost pohybu? Vyberte si tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Je střižená tak, aby pohodlně a těsně obepínala vaše tělo. Dámské tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Shirt bylo vytvořeno s využitím technologického řešení Dryton Active Speciální vláknová konstrukce odvádí vlhkost od těla. To se projevuje v příjemném kožním klimatu. Použitý materiál je navíc robustní, takže je vhodnější pro venkovní použití. To vám dává možnost použít ji při dalších výletech. Dámské košile Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S nabízí maximální volnost pohybu. Díky 4-way-stretch konstrukci, která se natahuje do všech směrů, budete moci snadněji manipulovat s trekingovými holemi a sáhnout do batohu. Celá věc má také originální design. Klasický design rozbíjí knoflíky po celé délce.
Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne.  Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu.  Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo. Detaily produktu: turistické nohavice dámske odolný materiál funkčný strih dvojstrečový softshellový materiál StormWall vetruodolné a vodeodpudivé povrchová úprava DWR priedušné nebránia v pohybe materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách dvojito prešité švy zapínanie na zips a patentky tri ploché vrecká po stranách vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla spodná časť so zipsami snežné manžety spodná časť posilnená materiálom Cordura vhodné na turistiku či horolezectvo
TOPANKY SALEWA GORETEX 42 na NOHU 41
Predam malo nosene nastupove turisticke topanky SALEWA, goretex, cena 80 eur PC bola 160 EUR.Lahucke, spolahlive, zial nesadla velkost,.Dlzka vlozky-vid foto. Prosim sms, ja sa ozvem, su to tieto
Dámske vysoké turistické topánky zn. Salewa
Dámske vysoké turistické topánky zn. Salewa, veľkosť 39. Nosené ale vo veľmi dobrom stave, ako nové. Nepremokavé, membrána GoreTex, podrážka Vibram.