inzercia, predaj, predám, bazár

Kvalitný záhr. domček 2,6 x 1,2m + podlaha od nemec. výrobcu

Kategória: Záhradná technika

Dobrý deň, ponúkam moderný kvalitný záhradný domček od nemeckého výrobcu HORMANN.

Priestor domčeka využijete na:
* uloženie bicykla či grilu
* miesto pre odloženie komponentov pre bazénovú techniku
* parkovanie kosačky
* odloženie pracovného náradia
* uloženie a uskladnenie záhradkárskych potrieb
* miesto pre skladovanie krmív pre vašich štvornohých miláčikov
* dá sa využiť ako dielňa na majstrovanie
* uloženie stavebných materiálov

Parametre domčeka Classic sú:
* 2588 x 1213 x 2160 mm (dĺžka x šírka x výška)
* objemová veľkosť domčeka 5,2 m3
* jednokrídlové dvere so šírkou 969 mm a výškou 1940 mm
* typ strechy - sedlová
* povrchová úprava - antracit RAL7016
* vysoká stabilita konštrukcie domčeka
* dôraz na bezpečnosť detí, domček nemá ostré hrany
* podlahový rošt s hliníkovými profilmi a hliníkovými protišmykovými podlahovými doskami

Je možnosť domček doplniť o ďalšie príslušenstvo: držiaky na náradie, police, pracovný výsuvný stôl, okná, je možnosť inej povrchovej úpravy, veľkosti, či typu strechy.

CENA domčeka je 2520 €, v ktorej je zahrnutá doprava domčeka až priamo k Vám domov. Jeho
odbornú inštaláciu dostanete zdarma!
Kvalitný záhr. domček 2,6 x 1,2m + podlaha od nemec. výrobcu
Podobné inzeráty
Kvalitný záhradný domček 2,6 x 1,2m
Dobrý deň, ponúkam moderný kvalitný záhradný domček od nemeckého výrobcu HORMANN. Priestor domčeka využijete na: * uloženie bicykla či grilu * miesto pre odloženie komponentov pre bazénovú techniku * parkovanie kosačky * odloženie pracovného náradia * uloženie a uskladnenie záhradkárskych potrieb * miesto pre skladovanie krmív pre vašich štvornohých miláčikov * dá sa využiť ako dielňa na majstrovanie * uloženie stavebných materiálov Parametre domčeka Classic sú: * 2588 x 1213 x 2160 mm (dĺžka x šírka x výška) * objemová veľkosť domčeka 5,2 m3 * jednokrídlové dvere so šírkou 969 mm a výškou 1940 mm * typ strechy - sedlová * povrchová úprava - antracit RAL7016 * vysoká stabilita konštrukcie domčeka * dôraz na bezpečnosť detí, domček nemá ostré hrany * bez podlahového roštu Je možnosť domček doplniť o ďalšie príslušenstvo: držiaky na náradie, police, pracovný výsuvný stôl, okná, je možnosť inej povrchovej úpravy, veľkosti, či typu strechy. CENA domčeka je 1795 €, v ktorej je zahrnutá doprava domčeka až priamo k Vám domov. Jeho odbornú inštaláciu dostanete zdarma!
Kvalitný záhradný domček Modern 2,5 x 1,5m
Dobrý deň, ponúkam moderný kvalitný záhradný domček od nemeckého výrobcu HORMANN. Priestor domčeka využijete na: * uloženie bicykla či grilu * miesto pre odloženie komponentov pre bazénovú techniku * parkovanie kosačky * odloženie pracovného náradia * uloženie a uskladnenie záhradkárskych potrieb * miesto pre skladovanie krmív pre vašich štvornohých miláčikov * dá sa využiť ako dielňa na majstrovanie * uloženie stavebných materiálov Parametre domčeka Modern sú: * 2479 x 1530 x 2286 mm (dĺžka x šírka x výška) * objemová veľkosť domčeka 5,5 m3 * jednokrídlové dvere so šírkou 969 mm a výškou 1940 mm * typ strechy - pultová * povrchová úprava - antracit RAL7016 * vysoká stabilita konštrukcie domčeka * dôraz na bezpečnosť detí, domček nemá ostré hrany * bez podlahového roštu * moderný dizajn domčeka Je možnosť domček doplniť o ďalšie príslušenstvo: držiaky na náradie, police, pracovný výsuvný stôl, okná, je možnosť inej povrchovej úpravy, veľkosti, či typu strechy. CENA domčeka je 2638 €, v ktorej je zahrnutá doprava domčeka až priamo k Vám domov. Jeho odbornú inštaláciu dostanete zdarma!
Zahradny domcek
Novy rozbaleny, ale neposkladany!MIR1008 Kovový domček na náradie je najlepšia voľba ako udržiavať záhradnú techniku a náradie na poriadku a čisté. Domček ochráni vaše náradie pred zlým počasím a nečistotami. Domček sa skladá z pozinkovaného oceľového plechu vo farbe antracit. Pozinkovaná fasáda odolá poveternostným podmienkam a je úplne odolná na hrdzu a škrabance. Veľkou výhodou sú aj 4 vetracie okná – 2x vpredu, 2x vzadu. Rohy kovovej strechy majú chránené hrany. Vďaka jeho priestrannosti a veľkosti zanechá priestor aj pre bicykle pre celú rodinu. Rozmery konštrukcie : Šírka : 312 cm Výška : 202 cm Dĺžka : 257 cm Rozmery dverí : Šírka : 95 cm Výška : 164 cm
Drvička-Alko
Predám plne funkčnú drvičku na ovocie a rôzneho záhrad. odpadu zn.Alko s výkonom 2200w,s celokovovým obalom nasypný otvor o priemere 13cm Nemec. výrobca,cena 181eur.prípadne aj pošlem
Drvička ovocia a rôzneho záhrad.odpadu
Predám značkovú drvičku ovocia,konárov a rôzneho záhrad.odpadu z. Alko výkon od 1400-2500w vo výbornom stave s tichým chodom,Nemec.výroby,cena 110eur,prípadne viem aj zaslať.
Drvička ovocia- konárov
Predám značkovú drvičku ovocia,konárov a rôzneho záhrad.odpadu z. Alko výkon od 1400-2500w vo výbornom stave s tichým chodom-drvý na drobno,Nemec.výroby,cena 110eur,prípadne viem aj zaslať.