KVALITNÝ ZNAČKOVAČ NA MÄSO
Kategória:
Záhradné grily
Predám čisto nový, nepoužitý kvalitný pripaľovač vlastného loga do mäsa (značkovač mäsa).
Značkovač je možné používať v prestížnych reštauráciách na pripálenie vlastného loga do mäsa, sendviču, zeleniny či krajca chlebíku. Alebo pri akejkoľvek grilovačke doma na záhrade, ako oživenie tradičnej grilovačky, na grilovacie párty, na vypálenie vlastného loga do pokrmu.
Do každého riadku môžete vložiť 9 písmen, teda celkom 18. Písmen je celkovo 55 a sú to: 3xA, 2xB, 2xC, 3xD, 2xE, 2xF, 1xG, 2xH, 3xI, 1xJ, 1xK, 4xL, 2xM, 2xN, 4xO, 2xP, 1xQ, 4xR, 3xS, 3xT, 2xU , 1xV, 1xW, 1xX, 2xY, 1xZ.
Pre označkovanie mäsa je potrebné umiestniť písmená do zrkadlového obrazu do držiaka. Ideálne je pripaľovacie železo nahriať na plynový horák alebo stačí aj oheň, na ktorom sa griluje. Po nahriatí značkovača je potrebné pritlačiť a chvíľu držať na mäse. Je možné s ním označiť steak, zeleninu alebo aj krajec chleba, sendvič.
Materiál: oceľ, drevo
Veľkosti: celková dĺžka 43,5 cm, držiak písmen: 8,9 cm x 4,1 cm
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena značkovača je 19€
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Značkovač je možné používať v prestížnych reštauráciách na pripálenie vlastného loga do mäsa, sendviču, zeleniny či krajca chlebíku. Alebo pri akejkoľvek grilovačke doma na záhrade, ako oživenie tradičnej grilovačky, na grilovacie párty, na vypálenie vlastného loga do pokrmu.
Do každého riadku môžete vložiť 9 písmen, teda celkom 18. Písmen je celkovo 55 a sú to: 3xA, 2xB, 2xC, 3xD, 2xE, 2xF, 1xG, 2xH, 3xI, 1xJ, 1xK, 4xL, 2xM, 2xN, 4xO, 2xP, 1xQ, 4xR, 3xS, 3xT, 2xU , 1xV, 1xW, 1xX, 2xY, 1xZ.
Pre označkovanie mäsa je potrebné umiestniť písmená do zrkadlového obrazu do držiaka. Ideálne je pripaľovacie železo nahriať na plynový horák alebo stačí aj oheň, na ktorom sa griluje. Po nahriatí značkovača je potrebné pritlačiť a chvíľu držať na mäse. Je možné s ním označiť steak, zeleninu alebo aj krajec chleba, sendvič.
Materiál: oceľ, drevo
Veľkosti: celková dĺžka 43,5 cm, držiak písmen: 8,9 cm x 4,1 cm
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena značkovača je 19€
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Podobné inzeráty
Predám kvalitný, čisto nový a nepoužitý liatinový lis na mäso.
Takmer každý miluje grilované mäso a po pravde povedané, nie je také ťažké ho dobre uvariť, ale dobré môže byť stále o niečo lepšie. Častokrát záleží len na maličkostiach. Pri grilovaní to platí tiež. Tieto maličkosti ovplyvňujú chuť ugrilovaného mäsa, ako dobre sa dokáže ugrilovať, či všade je rovnako prepečené a aké mäkké mäso ostane. S lisom na mäso dokážeme mäso perfektne upraviť, aby ostalo rovnomerné hrubé a tým sa uľahčilo a zlepšilo grilovanie a ako BONUS sú krásne steakové drážky.
Prečo je dobré používať lis na mäso?
Keď pracujeme s väčšími a hrubšími kúskami mäsa, ktoré na jednej strane veľmi pomaly griluje, na druhej strane sa môžu grilovať rýchlejšie. Môže byť nepríjemné, keď okraj mäsa je dobre ugrilovaný, ale jeho hrubší stred je čiastočne surový. V prípade, že budeme takéto mäso chcieť ugrilovať aj v strede, tak sa nám okraj spáli a tým vznikajú nepríjemné karcinogénne látky... Preto je dôležité mať rovnako hrubé mäso všade a tým sa okraj aj stred ugriluje rovnako dobre. A tento problém môžeme dokonale vyriešiť s lisom na mäso s ktorým rýchlo a ľahko urobíme z nerovnomerne hrubého mäsa rovnako hrubé plátky mäsa a tým aj skrátime čas pobytu na grile a dosiahneme lepší a chutnejší výsledok z grilovania, pokiaľ ide o chute a neposlednom rade o vizuálny vzhľad mäsa.
Materiál lisu: liatina, oceľ
Veľkosti: dĺžka 22 cm, šírka 14 cm, výška 10 cm
Váha: 1,3 kg
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena lisu na mäso je 13€
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám kvalitné, čisto nové a nepoužité kliešte na mäso.
Liatinové kliešte na mäso sú perfektnou voľbou na tradičné opekanie mäsa, slaniny, klobás, chlebíkov alebo čokoľvek iného.
Rozdiel medzi klasickým opekaním a opekaním jedál v takomto produkte je ten, že pokrmy sa neopekajú z jednej strany pod vysokou teplotou, no pokrm sa opeká z oboch strán s rovnomerne rozloženou teplotou, vďaka čomu bude pokrm rovnomerne prepečený.
Pred prvým použitím je potrebné tieto kliešte, ako aj všetky liatinové produkty vypáliť a starať sa o ne trošku iným štýlom ako o pomôcky na varenie/pečenie.
Je potrebné ich vypáliť pred prvým použitím a následne po použití, neutrálnym čistiacim prostriedkom a vodou ich umyť a následne dôkladne vysušiť a tenkou vrstvou oleja natrieť ich celý povrch - liatina ten olej do seba nasiakne a vytvorí sa tým prirodzená ochranná vrstva pred koróziou a aj nepriľnavý povrch.
Je všeobecne známe, že čím viac sa liatinové produkty používajú a je o ne správne postarané, tým budú nepriľnavejšie a odolnejšie voči korózií.
Materiál lisu: liatina, drevené rúčky
Veľkosti: dĺžka 53 cm, plocha na pečenie 12,5 cm
Váha: 2,1 kg
TOTO SÚ POSLEDNÉ DVA KUSY!
Cena 1ks klieštov na mäso je 24€
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: 3
Dovoľte prezentovať svetovo známu najzdravšiu keramickú piecku, ktorá pochádza z Ázie. Tajomstvo tandooru je, že jedlo sa pripravuje nie na otvorenom ohni, ale v rozohriatej nádobe (tandoore) a to znamená, že jedlo je bez kancerogénov, ekologický pripravené, šťavnaté a pri tom za dvakrát rýchlejšiu dobu.
Tandoor (tandyr, tandir, tandur, tamdyr, tonir, tone, tanur) pripomína veľký džbán zo šamotovej hliny, dovnútra ktorého sa dáva palivové drevo a zapáli sa oheň. Je to veľmi pekné, keď v tandoore horí oheň.
Jedlo v tandoore sa pripravuje vďaka výkonnému prenosu tepla stien, ktoré sú zo šamotovej hliny. Pochádza z východu, preto princíp fungovania a spôsob prípravy jedla má podobný ako domáca pec. Pre jedných tandoor je pekáčom, pre iných tandoor je barbecue, ale je to lepšie ako jedno aj druhé.
Príslušenstvo k tandooru (Spolu s grilom): na foto
• Špajdle - môžeme navliecť rôzne potraviny: mäso, zemiaky, slaninu, huby atď. Špajdle sa umiestňujú vertikálne, preto odporúčame prevŕtať na spodku špajdle otvor (4-5 mm) a vložiť do nich zarážky (napríklad špáradlá) pre zamedzenie zošmykávania sa mäsa do tandoora.
• Mriežka (funguje ako barbecue) - univerzálna vec, pretože na nej sa dá rozložiť všetko: mäso, zeleninu, buchty, rybu aj pizzu.
• Držiak kotlíku
• Lopatka
• Kutač
Ceny na grile spolu s príslušenstvom ( Tandoor + 8mečov + 2posch. rošta- barbecue + lopatka + kutáč + drziak kotliku) - 470€
Kotlik - Liatinovy kazan 12, 17 litrov aj s pokrivkou - cena pri jednani
KONTAKT (WhatsApp, SMS, volat) meilom
Doprava po dohode.
Videa:
tandoor, tandyr, tandor šamotna hlina