inzercia, predaj, predám, bazár

Kvapky - Medvedí cesnak

Kategória: Zdravie a krása

Tinktúra z Medvedieho cesnaku pre vaše zdravie.

Táto bylina obsahuje sírne zlúčeniny, ktoré znižujú koncentráciu cholesterolu a tukov v krvi, aby vznikali usadeniny v cievach a neutralizovali rôzne jedy nachádzajúce sa v tele organizmu. Liečivé látky okrem detoxikácie pôsobia tiež proti agregácii krvných doštičiek – trombocytov v cievach. Cesnak medvedí je preto vhodný pre ľudí s náchylnosťou k tvorbe krvných embólií a k vzniku trombózy. Zlepšuje prúdenie a priechodnosť krvi v celej cievnej sústave a zároveň znižuje krvný tlak, ktorý je tiež jedným z nebezpečných faktorov vzniku aterosklerózy.

Okrem iného tiež: prečisťuje tráviaci systém, obličky, močové cesty a podporuje močenie, Používa sa pri črevných kataroch a hnačkách, pri zápale hrubého, alebo tenkého čreva, Pomáha pri liečbe žalúdočných vredov, Preukázateľne priamo priamo vplýva na vencové srdcové tepny, Znižuje škodlivý vplyv fajčenia na organizmus, Zmierňujem dýchacie ťažkosti, čistí zahlienené pľúca a priedušky, Pomáha pri ženských problémoch a výtokoch, Zlepšuje krvný obeh, Povzbudzuje činnosť hormonálnych žliaz, Podporuje hojenie otvorených rán, Znižuje bolesť spôsobenú zápalom, Liečia sa ním kožné vyrážky, povrchové vredy a lišaje, Podporuje pamäť, Znižuje krvný tlak, Pôsobí proti nespavosti, Účinkuje proti závratom, tlaku v hlave, úzkosti, skľúčenosti a hučaniu v ušiach, Zabraňuje kôrnateniu ciev a skleróze.
Cena 50ml/4,50€, 100ml/8,50€
Kvapky - Medvedí cesnak
Podobné inzeráty
Rescue Remedy Bachove kvapky doplnok stravy
Kvapky Rescue Remedy sú vytvorené z 5 Bachových esencií. Vďaka tejto výnimočnej kombinácii Bachových kvetov pomáhajú kvapky vo všetkých stresových situáciách. Obnovujú energetickú harmóniu, pokoj a vnútorný kľud. Pomôžu vám prekonať záťažové obdobia, ktoré vás psychicky vyčerpávajú. Rescue Remedy pomáha pri: strese a napätí strachu (zo skúšky, pohovoru, návštevy lekára, operácie...) pôrode (upokojuje a harmonizuje matku aj dieťa) nehode alebo zranení šoku (zo zlej správy, udalosti, príhody...) pri akútnych bolestiach (hlavy, zubov...) duševnom rozladení pomáha znovu vytvoriť pokoj harmonizuje a upokojuje v každej stresovej situácii Použitie: V krízových situáciách sa užívajú 4 kvapky pod jazyk v 5–10 minútových intervaloch až do zlepšenia stavu. Môžete ich aj nakvapkať do pohára s vodou a piť po dúškoch počas dňa. Kvapky sa môžu užívať aj niekoľko dní, podľa potreby. Vtedy sa užívajú 4× denne 4 kvapky. Kvapky sa môžu aj kvapkať priamo na kožu – na spánky, čelo, pulz..Po namáhavom dni ich môžete pridať do kúpeľa, 10–15 kvapiek na plnú vaňu. Kvapky sa môžu začať užívať už niekoľko dní pred záťažovými situáciami – skúškami, operáciou, pôrodom, pohovorom… Originálna kombinácia piatich Bachových kvetov – Rescue Remedy je čisto prírodného pôvodu. Krízová esencia Rescue Remedy nemá vedľajšie účinky, nie je návyková a môžu ju užívať všetky vekové kategórie. Rescue Remedy môžu užívať aj tehotné ženy a deti. Výborne pomáha počas pôrodu, pri pocitoch úzkosti, stavoch na odpadnutie, strachu, šoku, nečakaných bolestiach … Zloženie: glycerín, voda, Devätorník peniažtekovitý, Netýkavka žliazkatá, Biele lesná réva, Bledavka okolíkatá, Slivka čerešňoplodá v pramentej vode. Bez prídavkov farbív, aditív, sladidiel a iných cudzorodých látok. BEZ ALKOHOLU.
Medvedí cesnak, žihľava-púpava a iné tinktúry
Medvedí cesnak: -prečistí obličky a močové cesty, ale zároveň priaznivo vplýva na tepny srdca -odstraňuje zvápenatenie ciev -optimalizuje vysoký krvný tlak a celkovú cirkuláciu krvi v tele -zabraňuje kôrnateniu ciev a skleróze -môže sa použiť pri ženských chorobách a výtokoch -priaznivo pôsobí na žalúdok a črevný systém (jarný detox) -výrazne znižuje negatívny vplyv nikotínu -čistí zahlienené pľúca a priedušky, celkovo zmierňuje dýchacie ťažkosti -ničí choroboplodné zárodky, preto je ideálne užívať ho pri všetkých infekčných ochoreniach, pri virózach, pri zápaloch dýchacích ciest, pri hubovitých i plesňových ochoreniach -pomáha pri zlepšení pamäte, nespavosti, -zlepšuje vzhľad pokožky, zmierňuje problémy s osteoporózou a artritídou Zloženie: medvedí cesnak vňať, alkohol 40% Cena: 100ml - 6€, 200ml - 11€ Echinacea: Na podporu imunity. Zloženie: echinacea purpurová vňať, alkohol 40% Cena: 100ml - 6€, 200ml - 11€ Žihľava-púpava: Detox a prečistenie organizmu. Zloženie: pŕhľava dvojdomá vňať, púpava lekárska vňať, alkohol 40% Cena: 100ml - 6€, 200ml - 11€ Posielame poštou alebo osobný odber v Nitre, po dohode odber možný aj v Bratislave. Sme ohľaduplní k prírode, balíky balíme už do použitých krabíc a fólií. Minimálny nákup je 10e. V ponuke aj ďalšie prírodné produkty. Pozri ďalšie naše inzeráty alebo nás kontaktuj.
Medvedí cesnak a iné tinktúry
Medvedí cesnak: -prečistí obličky a močové cesty, ale zároveň priaznivo vplýva na tepny srdca -odstraňuje zvápenatenie ciev -optimalizuje vysoký krvný tlak a celkovú cirkuláciu krvi v tele -zabraňuje kôrnateniu ciev a skleróze -môže sa použiť pri ženských chorobách a výtokoch -priaznivo pôsobí na žalúdok a črevný systém (jarný detox) -výrazne znižuje negatívny vplyv nikotínu -čistí zahlienené pľúca a priedušky, celkovo zmierňuje dýchacie ťažkosti -ničí choroboplodné zárodky, preto je ideálne užívať ho pri všetkých infekčných ochoreniach, pri virózach, pri zápaloch dýchacích ciest, pri hubovitých i plesňových ochoreniach -pomáha pri zlepšení pamäte, nespavosti, -zlepšuje vzhľad pokožky, zmierňuje problémy s osteoporózou a artritídou Zloženie: medvedí cesnak vňať, alkohol 40% Cena: 100ml - 6€, 200ml - 11€ Echinacea: Na podporu imunity. Zloženie: echinacea purpurová vňať, alkohol 40% Cena: 100ml - 6€, 200ml - 11€ Posielame poštou alebo osobný odber v Nitre, po dohode odber možný aj v Bratislave. Sme ohľaduplní k prírode, balíky balíme už do použitých krabíc a fólií. Minimálny nákup je 10e. V ponuke aj ďalšie prírodné produkty. Pozri ďalšie naše inzeráty alebo nás kontaktuj.
Tea Tree - Melaleuca - Doterra
Predam novy olejcek Tea Tree (Melaleuca) od Doterra. Melaleuca - čajovník - Tea tree Melaleuca, známejšia pod názvom Tea Tree, alebo čajovník, má viac než 92 rôznych prírodných zložiek a nespočetné množstvo rôznych spôsobov použitia. Listy čajovníka používali austrálski domorodci už celé storočia. Rozdrvili listy a vdychovali olej, aby podporili čisté dýchanie. Tiež prikladali lístky priamo na kožu, aby sa ochladili. Čajovník sa ale najviac preslávil svojimi čistiacimi vlastnosťami. Môže sa používať na čistenie pokožky a nechtov a na podporu krásnej pleti. Dá sa použiť aj na čistenie všetkých povrchov v domácnosti, a ochraňuje proti vplyvom prostredia. Používa sa aj na príležitostné podráždenia pokožky, aby sa koža upokojila a difúzovanie tohto oleja, čistí a osviežuje vzduch. Podľa knihy Daniela McDonalda o Emóciách a Esenciálnych olejoch, je to „olej energetických hraníc. Ktorý prečisťuje negatívnu energetickú záťaž. Čajovník pomáha pretrhávať negatívne väzby, aby sa mohli vytvoriť nové, zdravé spojenia, také, ktoré rešpektujú osobný priestor a hranice človeka, ktorý tento olej používa.” Primárne výhody Renomovaný pre jeho čistenie a omladzujúci účinok na pokožku Podporuje zdravú funkciu imunitného systému, keď sa používa interne Príjem na ochranu proti environmentálnym a sezónnym hrozbám Aromatický popis Bylinné, zelené, kožovité Hlavné zložky: Terpinén-4-ol, y-terpinén, a-terpinén, použitie Pri príležitostných podráždeniach pokožky na postihnutú oblasť naneste 1-2 kvapky kvapky Melaleuca. Pridajte 1-2 kvapky do vody, citrusových nápojov alebo veggie gélové kapsuly na podporu zdravého imunitného systému. Kombinujte 1-2 kvapky s čistiacim prostriedkom na tvár, aby ste získali ďalšie čistiace vlastnosti, alebo použite pokožku po holení. Aplikujte na nechty a nechty po sprchovaní, aby ste očistili a udržali nechty zdravé. Pridajte niekoľko kvapiek do rozprašovača s vodou a používajte na povrchy na ochranu proti environmentálnym hrozbám. Návod na použitie Difúzia: Použite tri až štyri kvapky vo vašom výbave. Vnútorné použitie: zriediť jednu kvapku do 4 fl. oz. kvapaliny. Vonkajšie použitie: Na požadovanú oblasť naneste jednu až dve kvapky. Zrieďte s frakcionovaným kokosovým olejom doTERRA, aby ste minimalizovali citlivosť na kožu. Upozornenie: Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami. Balenie: 15 ml
Šampón na rast vlasov
Žienky som šťastná a veľmi milo prekvapená! na svete máme ďalšiu novinku cesnakový šampón veľmi som bola prekvapená koľko účinkov má cesnak na naše vlasy • Cesnak má antibakteriálne vlastnosti, čím bráni vypadávaniu vlasov spôsobenému baktériami • Vďaka nemu sa vlasová pokožka postupne zahojí, vlasy nadobudnú späť svoju hustotu • Cesnak obnovuje zdravie vlasov, ktoré boli poškodené chemickými látkami a teplom • Dokáže zvládnuť aj suchú vlasovú pokožku a upokojuje svrbivú vlasovú pokožku • Cesnak pomáha zmierňovať lámavosť vlasov, pretože spevňuje vlasové vlákna • Tým bráni rednutiu vlasov a minimalizuje vznik rozštiepených končekov • Cesnak stimuluje prísun krvi k vlasovej pokožke • Pomáha vyplavovať toxíny z folikulov, zároveň ich zachováva vyživené a zdravé • Zdravé folikuly sú lepšie vybavené na tvorbu zdravých a silných vlasov Len tento mesiac cena v zľave 22,90€ za LITER šampónu Viac info sms, mail, Viber, whatsapp
Tinktura cesnak medvedi-200ml.
Predam tinkturu cesnaku medvedieho-200ml. LEN NA VONKAJŠIE POUŽITIE! Liečia sa ním kožné vyrážky,lišaje,pigmentove škvrny,starecke škvrny,podpora rastu vlasov. Má protibakteriálne, protiplesňové účinky. Má antibakteriálny účinok, ktorý súvisí so schopnosťou zvýšiť odolnosť buniek voči baktériám. Predam maste + tinktury: nechtik lekarsky-masť-200ml-5€ kostihoj lekarsky-masť-200ml-5€ kostihoj lekarsky-tinktura-200ml-10€ cesnak medvedi-tinktura-200ml-10€. Blišie informacie mailom. Všetky produkty,len na vonkajšie použitie!! - pozri aj moje dalšie inzeráty.