inzercia, predaj, predám, bazár

Kvaskovy chlebik a vianocka, oplatky, trubicky

Kategória: Ostatné

Vo volnom case rada upeciem kvaskovy chlebik psenicno-razny s chia, slnecnicovymi a lanovymi semienkami 1kg(5eur)alebo kvaskovu vianocku 0.6 kg (5 eur). Oplatky syrove, bryndzove, skoricovo-medove trubicky 3 eura za balicek.Som priamo z Trencina, viem poslat aj postou.
Kvaskovy chlebik a vianocka, oplatky, trubicky
Podobné inzeráty
Slane a sladke kolaciky
Vo volnom case rada upeciem slane alebo sladke kolaciky, slane oplatky alebo trubicky. Som z Trencina, oplatky viem poslat aj postou.Viem upiect aj kvaskovy chlebik ci vianocku.
Ľanové vrecko, kvaskový chlieb
Nepoužívané ľanové vrecko na chlieb, chlebík, kváskový chlieb, pečivo. 100% ľan, slovenský výrobok. Má malé akoby farebné rozdiely, melír. Je to prírodné, nevyužívam
Slane a sladke kolaciky
Vo volnom case rada upeciem slane alebo sladke kolaciky 15 Eur/kg, slane oplatky alebo trubicky 3 Eur/balik. Som z Trencina, oplatky viem poslat aj postou.
Predam oplátky
Ponúkam na predaj vianočné oplátky Slané Sladké Trubičky Pre viac informacii píšte sms alebo mail
Kupim stare kliešte na vinočne oplatky
Mám zaujem o kliešte na vianočne oplatky.V pripade ak mate na predaj ma kontaktujte.S pozdravom Juraj.Určite sa dohodneme.
Ľanové utierky na chlebík 100% ľan
Predám utierky na chlebík zo 100 % ľanu. Cena je 12 EUR za set. Rozmer:55x55cm a 55cmx37cm Možnosť objednať aj prírodné, krémové i biele zhotovenie. Vhodné aj ako milý darček.