inzercia, predaj, predám, bazár

Kydex

Kategória: Ostatné

Nabízím k prodeji materiál Kydex o rozměru tl. 1,5mm, rozměry na fotkách. Barva polar white a calcutta black. Odpadní desky vznikají jako vedlejší produkt při výrobě komponentů pro letecký průmysl. Cena 4EUR velká deska, 0,7EUR mnohoúhelník 0,6EUR deska kulaté rohy a polar white ležící pod ní, 0,3EUR malá deska ostré rohy. Minimální odběr je v hodnotě 15EUR. Dostupnost se může lišit v čase, doprava z ČR.
Kydex
Podobné inzeráty
ČZ P10-C
Predám pištol ČZ P10–C 9mm Luger,komplet s výbavou ako je na foto. Len predaj, na sms nereagujem. Nutný zbrojný preukaz a nákupné povolenie. Prepis v NR. Pištoľ ČZ P10-C Na rukoväti zbrane je nalepený TalonGrip s gumovou textúrou. Vonkajšie kydex púzdro. EVOKYDEX, oká 40mm Vonkajšie kydex púzdro na 2 zásobníky. EVOKYDEX, oká 40mm Vnútorné kydex púzdro. RH Holsters, flushclip 40mm Vnútorné hybridné púzdro Stealthgear 2x zásobník na 15 nábojov a 2x zásobník na 17 nábojov.
OWB Tactical Kydex puzdro pre Glock 17/19/26/33
Kydex puzdro na mierne znizenej platforme, orientovane pre pravakov. Stav: ako nové.
Kydex G19 olight valkyre pl2 mini
Predám vnútorný aj vonkajši kydex pre ľaváka G19 svietidlo olight valkyre pl2 mini.
Predám novú zbraň HS SF 19
Predám Pištoľ HS SF 19 s tromi zasobníkmi 19 ranové žiaden plast ale kvalitné plechové zásobníky,k zbrani svetlovodné mieridlá truglo nové zabalené a kydex púzdro pre praváka na vonkajšie aj vnútorné nosenie od Kydex púzdra . Zo zbrane bolo vystrelených 400 ks streliva .Zbraň má dobrý reset spúšte od výrobcu a je veľmi presná a,ide ako hodinky ... Zbraň v záruke kupovaná v decembri 2022 so záručným listom z predajne
Falco IWB kydex púzdro pre CZ 75
Predám nové nepoužité IWB kydex púzdro na pištoľ CZ 75 - pre praváka. Full sweat guard, nastaviteľná svornosť. Pošlem na dobierku.
Púzdro na zbraň EVO-KYDEX - CZ P10C so svietidlom
Predám vonkajšie OWB kydexové púzdro značky EVO-KYDEX na zbraň CZ P10C so svietidlom Streamlight TLR2. Púzdro zakúpené 16.5.2022 je ako nové.