inzercia, predaj, predám, bazár

KYG/elektrický mlynček na kávu/grinder

Kategória: Ostatné drobné

Elektrický mlynček na kávu KYG 300W s čepeľami z nerezovej ocele Mlynček na kávu 304 pre mlynček na kávu Chicchi, korenie, korenie, soľ, strieborná / čierna

Mlynček na kávu z nerezovej ocele: Kávovar KYG s telom z nerezovej ocele 304, motor 300W; na rýchle a ľahké kosenie a mletie kávy, korenia a korenia. Ideálny pomocník do domácnosti.
Dvakrát tak efektívna: Obojstranná čepeľ pre práškové, suché prísady, 4stranná čepeľ pre sypké, mokré, lepkavé prísady, výkonná a užívateľsky prívetivá.
Odnímateľný dizajn: samostatný mlecí hrnček, kelímok a telo ľahko odnímateľné, ľahko sa čistí, oplachuje vodou, praktické a jednoduché, eliminuje baktérie. Multifunkčná ochrana: Automatická ochrana proti prehriatiu a vypnutiu, zabraňujú prevádzke nadčas, následnému prehriatiu a poškodeniu motora. Mlynček je pevný a bezpečne sedí v mlynčeku na kávu. Nastaviteľná zástrčka pre ľahké skladovanie.
Všestranné: viacúčelové, vhodné pre rôzne potraviny. Možno použiť na jemné mletie kávových zŕn, korenia, ľanových semienok, orechov a ďalších prísad.
KYG/elektrický mlynček na kávu/grinder
Podobné inzeráty
mlynček na kávu SENCOR
Predám 2ročný , asi 5krát použitý , plne funkčný mlynček na kávu SENCOR SCG 5010BK . Mlynček je TOP 1 na portáli v sekcii mlynčeky na kávu. Je veľmi dobrý pomocník a poradí si okrem kávy aj s orechami ,makom, korením a bylinkami. Mlynček je v originál krabici s návodom. Predávam ho z dôvodu nevyužívania , pretože mám kuchynský robot, ktorý má aj mlynček. Inzerát platí do zmazania.
Mlynček na kávu Bosch
Predám kvalitný plne funkčný mlynček na kávu Bosch. Mlynček výborne melie kávove zrná - čím dlhšie mletie, tým jemnejšia je káva. Predaj z dôvodu obdržania kávovaru, ktorý si kávu melie sám. Doba používania je asi 4 roky. Pôvodná cena bola 29,90. Popis produktu: mlynček na kávu • príkon 180 W • rovnomerné mletie kávy špeciálnym trieštivým nožom • zásobník na max. 75 g kávových zŕn
RETRO MLYNCEK NA KAVU a VARIC NA KAVU
Predam RETRO MLYNCEK NA KAVU a VARIC NA KAVU pre zberatela.
Elektrický mlynček na kávu ECG KM 1412 Aromatico
Elektrický mlynček na kávu ECG KM 1412 Aromatico Mlecie kamene z ocele pre rýchle a presné mletie Výkonný 200 W motor 18 nastavení od prekvapkávanej kávy až po espresso Otočný regulátor pre nastavenie porcií kávy od 2 do 12 šálok Odnímateľný priehľadný zásobník na kávové zrná s vekom (pre 230 g kávových zŕn) Funkcia automatického zastavenia Stabilná pracovná poloha vďaka protišmykovým nožičkám Rýchle a jednoduché čistenie a údržba vďaka odnímateľným častiam Čiastočné prevedenie z nerezovej ocele Kapacita zásobníka na zomletú kávu: max. 90 g Úložný priestor pre napájací kábel
Mlyncek na kavu zn. Delonghi
Predám elektricky mlynček na kávu zn. Delonghi - typ KG 49. Odnimatelny zasobnik, jednoduche davkovanie, indikator pomletia kavy, nastavenie pomletia zrn. Pouzity par krat, nasledne sme kupili kavovar, ktory aj melie kavu cize ostal nevyuzivany. Bez poskodenia, plne funkcny. Cena je uz vratane dopravy kurierom/zasielkovna (teda doprava je na moje naklady).
Mlynček na kávu
Predám mlynček na kávu zn. Melitta Molino. Má kapacitu 200g kávových zŕn a 17 úrovní mletia. Mlynček je nový, nepoužívaný. Záručný list nemám, bol to dar.