inzercia, predaj, predám, bazár

Kyslík plyn

Kategória: Vybavenie dielne

Ponúkam na predaj fľaše kyslík + plyn spolu s vozíkom, hadice + redukčné ventily bez horákov.
Kyslík plyn
Podobné inzeráty
Plynové hadice na kyslík a plyn.
Ponúkam na predaj nové zabalené s koncovkami hadice na plyn a kyslík dĺžka 50m v celku aj s plus acetylenove budíky kyslík a plyn aj zo suchou predlohou na plyn.
Manometre na fľaše kyslík a plyn
Predám nové nepoužívané manometre na fľaše kyslík a plyn. Redukčný ventil GCE Acetylénový DIN AC A2. Cena nového cca 95€ Redukčný ventil GCE kyslík DINOX-PLUS 03-10bar. Cena nového cca 95€. Cena za obidva kusy 120€.
Manometre na fľaše kyslík a plyn
Predám nové nepoužívané manometre na fľaše kyslík a plyn. Redukčný ventil GCE Acetylénový DIN AC A2. Cena nového cca 95€ Redukčný ventil GCE kyslík DINOX-PLUS 03-10bar. Cena nového cca 95€. Cena za obidva kusy 120€. Pripadne dohodou
Manometre na fľaše kyslík a plyn a rezák RN7
Predám nové nepoužívané manometre na fľaše kyslík a plyn. Redukčný ventil GCE Acetylénový DIN AC A2. Cena nového cca 95€ Redukčný ventil GCE kyslík DINOX-PLUS 03-10bar. Cena nového cca 95€. Cena za obidva kusy 120€. Predám aj nový rezací nastavec RN7 za 100€ , cena nového je cca 160 €. Pripadne dohodou
Plynove hadice na kyslik a plyn.
Ponúkam na predaj nove zabalene s koncovkami hadice na plyn a kyslík 50m dvojité spolu v celku. Plus acetylénové a kyslíkové budíky nove aj zo suchou predlohou na plyn. Poprosím len volať na sms neodpovedám ďakujem. Cena spolu 320 Eur.
Ponúkamhodiny Kyslík- plyn
Ponúkamhodiny Kyslík- plyn použité funkčná cena 40 €