inzercia, predaj, predám, bazár

Kyvadlové hodiny JANTAR

Kategória: Ostatné

Predám kyvadlové hodiny jantár na kľúč viac info na tel len volat
Kyvadlové hodiny JANTAR
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
Nástenné kyvadlové hodiny
Nástenné kyvadlové hodiny. Ponúkam na predaj krásne kyvadlové hodiny v bezchybnom stave.Cena 100€
Drevené kyvadlové hodiny 04/25
Ponúkam na predaj drevené kyvadlové hodiny s odbíjanim pol a celá plne funkčné . Pôvod Holandsko rozmer výška 76cm dĺžka 35cm šírka 16cm.
Predám kyvadlové hodiny
Predám drevené kyvadlové nástenné hodiny, funkčné, naťahujú sa kľúčikom na 31 dňový cyklus, Zn. Woodstone, rozmery 72x29x13,5cm
HLAVNÉ MATIČNÉ KÝVADLOVÉ HODINY HH-100,
Predávam hlavné matičné analogové kyvadlové hodiny HH-100, určené na riadenie podružných liniek s napätím 12V, je v dobrom a funkčnom stave, + adapter. Možný je osobný odber vo Fiľakove.
Nástenné kyvadlové hodiny
Ponúkam na predaj pekné nástenné kyvadlové hodiny s dvoma závažiami.Odbíjajú na pol a na celú hodinu. Výška 110cm,šírka 34cm,hlbka 13cm. Iba osobný odber.Dohoda možná.