inzercia, predaj, predám, bazár

La Girl Pro Matte Foundation zmatňujúci make-up

Kategória: Zdravie a krása

Predám nové, ešte zabalené La Girl Pro Matte Foundation zmatňujúce make-upy.
Bežná cena 9,96€/ks, predám za 6€/ks.

Tento zmatňujúci make-up Vašu pleť vyhladí a prekryje všetky nedokonalosti - minimalizuje póry a jemné vrásky. Obsahuje vitamín E a slnečnicový olej, ktoré Vašu pokožku krásne vyživia. Neobsahuje parabény. Pleť bude úžasne jemná a zamatovo matná.

+poštovné
Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.
La Girl Pro Matte Foundation zmatňujúci make-up
Podobné inzeráty
makeupy Tom Ford, Dior, Shiseido, Dolce & Gabbana, Huda
Na prvej foto zľava doprava: Tom Ford Traceless Soft Matte foundation, odtieň 0.0 Pearl (najsvetlejší): nový nepoužitý. Kúpila som 2 odtiene, nechávam si 0.1 Cameo. 50€ Shiseido Synchro Skin self-refreshing oil free foundation, odtieň 110 Alabaster: najsvetlejší odtieň. Použitý raz. Neodporúčam na suchú pleť, veľmi vysušuje. 33€ Dior Capture Totale Serum foundation: odtieň 0N. Použitý raz. S obsahom nejakého super séra od Dioru. 50€ Dolce & Gabbana Perfect Matte foundation, odtieň 60 Classic. Matný efekt, neodporúčam na suchú pleť. Je to najsvetlejší odtieň, ale pre veľmi svetlé typy je príliš tmavý. Nový nepoužitý. 40€ Huda Beauty Faux Filter stick foundation, odtieň 100B (najsvetlejší): použitý raz, vydezinfikovaný. 25€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
La Girl Pro.Color Foundation Mixing Pigment do make-upu
Predám nové La Girl Pro.Color Foundation Mixing pigmenty do make-upu v odtieni Orange. Je vhodný pre vytvorenie teplého podtónu a tmavšieho odtieňa make-upu. Bežná cena 9,60€/ks, predám za 5€/ks. Použitie: Pár kvapek pigmentu primiešajte do make-upy, ktorého odtieň alebo podtón Vám nesadol a následne aplikujte na pleť. +poštovné Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.
Make-up Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20
Predám iba odskúšaný make-up, nesadol mi odtieň. Je to CN 02 Breeze. Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 Nie je to len make-up. Korekčná formula Even Better Clinical™ Serum Foundation viditeľne redukuje pigmentáciu, vyrovnáva, rozjasňuje a hydratuje pokožku pomocou troch sér. Tento klinicky testovaný kozmetický prípravok, ktorý obsahuje tri vysoko technologické séra, poskytuje nielen bezchybné krytie, ale tiež dopĺňa vašu rutinu starostlivosti o pleť tým, že odstraňuje nedokonalosti, hydratuje a vyhladzuje textúru pleti po každej aplikácii. Už po 8 týždňoch používania je pleť rovnomernejšia, pleť je hladšia a žiarivejšia a pocit hydratácie je zachovaný aj po odstránení make-upu. Bezolejové zloženie s vitamínom C, kyselinou hyalurónovou a salicylovou je najlepším inovatívnym základom pre vytvorenie korekčného prípravku. Spôsob použitia Stlačením dávkovača naneste produkt na čisté končeky prstov. Pomocou štetca alebo hubky naneste prípravok na čistú pokožku tváre a rozotrite smerom od stredu ku kontúram. Potom, ak žiadate, môžete použiť púder. Odstrániť môžete pomocou odličovača. Poštovné a balné 3 eura.
Makeupy Too Faced, Hourglass, Burberry, Dolce & Gabbana
Na prvom obrázku zľava doprava: Too Faced Born This Way makeup, odtieň Cloud (nasvetlejší): nepoužitý, k jeho nákupu Vám pridám aj mini Hangover primer 5ml. 30€ Hourglass Seamsless Vanish foundation, odtieň Alabaster (najsvetlejší): nový nepoužitý. Kúpila som od nich tohoročnú novinku a tento už nevyužijem. 35€ Burberry Matte GLow foundation, odtieň Fair Cool No.10: použitý asi 5x, nesadol mi typovo. Pumpa vydezinfikovaná. Neodporúčam na suchšiu pleť. Na obrázku je vidieť, koľko obsahu chýba. 30€ Dolce & Gabbana Velvetskin Perfect Matte foundation, odtieň 60 Classic. Nepoužitý. Spf 20. 40€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Makeupy Too Faced, Hourglass, Burberry, Dolce & Gabbana
Na prvom obrázku zľava doprava: Too Faced Born This Way makeup, odtieň Cloud (nasvetlejší): nepoužitý, k jeho nákupu Vám pridám aj mini Hangover primer 5ml. 30€ Hourglass Seamsless Vanish foundation, odtieň Alabaster (najsvetlejší): PREDANÝ Burberry Matte GLow foundation, odtieň Fair Cool No.10: použitý asi 5x, nesadol mi typovo. Pumpa vydezinfikovaná. Neodporúčam na suchšiu pleť. Na obrázku je vidieť, koľko obsahu chýba. 30€ Dolce & Gabbana Velvetskin Perfect Matte foundation, odtieň 60 Classic. Nepoužitý. Spf 20. 40€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Make up, BB krém, korektor
Predám podkladové produkty na pleť od známych aj menej známych značiek. K-beauty korektor, ešte s ochrannými nálepkami, nikdy nebol rozbalený - 15 eur KVD Good Apple Foundation Balm v odtieňoch 002, 004 a 006 - iba pár krát použité čistou umytou hubkou - 20 eur/kus Ilia Super Serum Skin Tint v odtieni ST1 Rendezvous - par krát použité, 30 eur Milk Flex Stick Foundation makeup v tyčinke v odtieňoch Medium a Medium tan vhodný ako podkladový makeup ale aj ako krémový bronzer alebo na kontúrovanie, takmer nepoužité - 20 eur/kus Milk Blur Liquid Foundation v odtieni Porcelain - viac ako polovica chýba, 10 eur Catrice Clean ID Matte makeup - nikdy nepoužitý, 5 eur Bourjois Healthy Mix BB krém - raz použitý, 5 eur Ceny sú uvedené bez poštovného. Na dobierku posielam len po prevedení poštovného na účet, preferujem prevod na účet alebo osobné stretnutie. Na cene sa viem dohodnúť, ak kúpite viac kusov z tohto alebo z mojich iných inzerátov, s cenou pôjdem dole.