inzercia, predaj, predám, bazár

Laboga Caiman AD5300 50W

Kategória: Strunové nástroje

Laboga Caiman AD5300 50W + orig. footswitch vo veľmi peknom stave. V našich končinách možno menej známy poľský výrobca, ale je to špičková ručná prácička. Labogu používajú napríklad aj tieto kapely: Behemoth, Napalm Death, Vader, Hate Eternal, Bloodbath, Motorhead, Annihilator, Katatonia, Illdisposed, Dagoba a ďalší. Výhodou je nízka hmotnosť a kompaktné rozmery. Krásny clean a surový drive vhodné pre tvrdšie žánre.

Prípadne aj box na ktorý pekne rozmerovo sadne
- HB 2x12" Celestion G12T-100 4ohm + 100 Eur

Video:
hlavy:
- 50W,
- lampy: 4 x EL84 a 2 x 12AX7,
- dva kanály - čistý a gain 1 (cez footswitch + gain 2)
- sériová efektová slučka,
- výstup na repro: 4 ohm, 8 ohm, 16 ohm,
- rozmery (šírka x hĺbka x výška): 495 x 270 x 220,
- hmotnosť: 14,7 kg


#lampová hlava #lampový zosilňovač #lampový zosilovač
Laboga Caiman AD5300 50W
Podobné inzeráty
Marshall JCM 900 50W + Marshall bedňa JCM 800 A
Na predaj ponúkam zostavu: Marshall JCM 900 Hi Gain Dual Reverb model 4100 50W, Marshall JCM 800 A, asi netreba predstaviť!!! Obidve produkty sú MADE IN ENGLAND.
Predám lampové kombo Kustom Defender 112 - 50W
Ponúkam na predaj elektronkové kombo Kustom Defender 112 - 50W. Mám ho 2 týždne z druhej ruky. Podľa predošlého majiteľa boli nedávno menené všetky elektronky za JJ, takže s tým by nemala byť starosť. Je tam vymenené repro. Namiesto pôvodného Kustom je tam Celestion. Na povrchu sa dajú nájsť drobné známky používania, ale inak hrá kombo bezchybne, lepšie ako nové, vďaka repro upgradu. Predávam, lebo som chcel len vyskúšať a posunúť ďalej. Je to super zvuk, tak mäkší, metal potrebuje určite dokrmiť. Ale clean, blues a hard rock úplne super. Je veľmi hlasné, pozor. Doma používam výhradne s power soak-om (ktorý je tiež na predaj). Vďaka BIAS funkcii je možné vymeniť EL34 za 6V6 a je to Fender ako vyšitý. Iba osobný odber. Pripadne vymenim za Apple iPad (aspon A11) alebo iRig stomp I/O. Kontakt mailom, číslo vymyslené.
Elektricka gitara Javille plus Kombo 50w
Predám elektricku Gitaru značka Javille ide všetko bez problému ma tam krásny zvuk a mam k tomu Kombo Meridian Sttage Pro 50w cena za Kombo 45€ a za Gitaru 90€ plus aj dohoda cena spolu 135€
Predám lampové kombo Kustom Defender 112 - 50W
Ponúkam na predaj elektronkové kombo Kustom Defender 112 - 50W. Mám ho 2 týždne z druhej ruky. Podľa predošlého majiteľa boli nedávno menené všetky elektronky za JJ, takže s tým by nemala byť starosť. Je tam vymenené repro. Namiesto pôvodného Kustom je tam Celestion. Na povrchu sa dajú nájsť drobné známky používania, ale inak hrá kombo bezchybne, lepšie ako nové, vďaka repro upgradu. Predávam, lebo som chcel len vyskúšať a posunúť ďalej. Je to super zvuk, tak mäkší, metal potrebuje určite dokrmiť. Ale clean, blues a hard rock úplne super. Je veľmi hlasné, pozor. Doma používam výhradne s power soak-om (ktorý je tiež na predaj). Vďaka BIAS funkcii je možné vymeniť EL34 za 6V6 a je to Fender ako vyšitý. Radšej osobný odber. Pripadne vymenim za Apple iPad (aspon A11). Kontakt mailom, číslo vymyslené. Na trase NZ-SA alebo NZ-TR viem doviezť pár krát do mesiaca.
Bassgitara Ken Rose a basové kombo orange 50W
Predám bassgitaru s kombom orange z dôvodu nevyužitia. Je ktomu aj púzdro a kábel. Kombo 50w. Cena gitary 200€ kombo tiež za 200€.
Kombo Kustom Defender 112 - 50W
Ponúkam na predaj elektronkové kombo Kustom Defender 112 - 50W. Mám ho 2 týždne z druhej ruky. Podľa predošlého majiteľa boli nedávno menené všetky elektronky za JJ, takže s tým by nemala byť starosť. Je tam vymenené repro. Namiesto pôvodného Kustom je tam Celestion. Na povrchu sa dajú nájsť drobné známky používania, ale inak hrá kombo bezchybne, lepšie ako nové, vďaka repro upgradu. Predávam, lebo som chcel len vyskúšať a posunúť ďalej. Je to super zvuk, tak mäkší, metal potrebuje určite dokrmiť. Ale clean, blues a hard rock úplne super. Vďaka BIAS funkcii je možné vymeniť EL34 za 6V6 a je to Fender ako vyšitý. Radšej osobný odber. Pripadne vymenim za Vox pathfinder 15 + Váš doplatok, alebo Orange CR20 +dpl. Kontakt mailom, číslo vymyslené. Na trase NZ-SA alebo NZ-TR viem doviezť pár krát do mesiaca. Kontakt mailom, číslo vymyslené.