inzercia, predaj, predám, bazár

Lacno predám IKEA výsuvnú policu pre klávesnicu

Kategória: Doplnky

Lacno predám túto ešte nerozbalenú výsuvnú policu pre klávesnicu IKEA Summera
Lacno predám IKEA výsuvnú policu pre klávesnicu
Podobné inzeráty
Závesný držiak na policu - IKEA TOMTHULT(4ks)
Ponúkam na predaj nový závesný držiak na policu - IKEA TOMTHULT. Cena je za všetky štyri kusy! Špecifikácia: - Vďaka čistému a jednoduchému dizajnu môžete držiak TOMTHULT používať v celej domácnosti a s nábytkom rôznych štýloch. - Držiak je obojstranný a hodí sa na police s hĺbkou 20 centimetrov aj 30 centimetrov, podľa toho, na ktorú stranu držiaku sa rozhodnete policu namontovať. - Vyrobené z hliníka, ktorý je veľmi pevný a odolný, ale zároveň ľahký materiál. Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Lacno predám police
Predám z dôvodu rekonštrukcie a potreby vypratania bytu nástennú rohovú policu a nástennú policu, obe vo výbornom stave. Rozmery rohovej police na obr. 1,2,3: dĺžka: 40 cm, výška: 72 cm, hĺbka: 34 cm. Rozmery nástennej podlhovastej police na obr. 4: dĺžka: 90 cm, výška: 20 cm, hĺbka: 17 cm. Cena za každú policu je 10 Eur, spolu obe za 15 Eur. Odber je možný po dohode v termíne medzi 22.05. – 03.06.2023. Prijímam rezervácie. Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty v súvislosti s vypratávaním bytu, ktoré by Vás mohli zaujať.
IKEA polica UTRUSTA
Predám prebytočnú vec z IKEA: policu UTRUSTA, originál zabalenú. Šírka: 26.4 cm Rám, šírka: 30 cm Hĺbka: 57.5 cm Rám, hĺbka: 60 cm Hrúbka: 1.8 cm Max. nosnosť/polica: 30 kg Počet kusov v balení: 2 ks Melamínová polica s povrchom odolným voči poškriabaniu sa jednoducho čistí. Masívna konštrukcia rámu, hrubá 18 mm. IKEA kód: 30417399 Cena IKEA: 6,-- Preferujem mejlovú komunikáciu. Ak volať, tak po-pi 8.00 - 18.00 h.
Police LACK IKEA bielej farby
Predam 2ks police bielej farby LACK IKEA 190cm dlzka 26cm hlbka a 1ks policu bielej farby LACK IKEA 110cm dlzka a 26 cm hlbka
Ikea Besta - príslušenstvo
Predám nožičky ku skrinkám Ikea Besta: - 4 ks Ikea Nannarp , nie sú už v predaji za 20 Eur (v iných pobočkách stoja 25 eur / 2ks) - 4 ks rektifikačných pochrómovaných nožičiek, nie sú už v predaji za 6 Eur - 2 ks úchytky Billsbro nehrdzavejúca oceľ starší typ, šírka 60 cm, úchyt má 52 cm za 5 Eur. Nové 52 cm stoja 10,99 Eur / 2 ks Všetky boli používané asi 4 mesiace. V BA a v Stupave viem priniesť osobne.
Predám policu Manunia
Predám policu Manunia. Cena novej vola 40e, predám za ´15. Police MANUNIA. Netradičné prevedenie a spracovanie v modernom vzhľade. Vyrobená je z kvalitného lamina s hrúbkou 1,6 cm. Vyniká svojou praktickosťou. Police poskytne dostatok odkladacieho priestoru, ktorý je v podobe otvorených políc v troch radoch.